YAKIN ARKADAŞ TARAFINDAN ATILAN NAMUSA İFTİRA?

Merhaba yaklasık 1 hafta önce yasanan bir olay... lisede taniştiğim aramizda her sey dalga arkadasliğimiz dalga üzerine kurulu olan arkadasim zamanla cok yakin olmustuk ama hep bi gariplik hissediyordum onun yaninda. sanki güvenilmez birisi diye.. sir falan hic bişey anlatmazdim. sebepleri de sadece bu hissimden dolayi değildi. önüne gelen her erkekle konusurdu erkeklerin dikkatini cekmeye calisan fakat belli de etmemeye calisan bir kizdi. bir erkek onun tarzina tipine uymasa bile hepsiyle konusurdu ve coğuyla cikardi.. bana da söylemezdi bunlari. bir sene bu sekilde devam etti. okula geliyorum o geliyo.. insanlardan aldiği (p*nis) fotoğraflarini bana gösteriyordu ben gösterme dediğim halde. o zamanlar ciktiğim birisi vardi fakat cokta sevmiyordum hatta sürekli ayrilirdim. ama ona rağmen bunlari görmemin yanlis oldugunu biliyordum. herneyse sonra ben lise değiştim o arkadasimda değiştirdi fakat yine iletişimdeydik. grubumuz vardi hep konusurduk. kendisi devamli arkadaslarini rencide ederek konusurdu şaka adi altinda ne zaman bir erkek bana güzel dese özelden hemen yazardi 'onun burnu yamuuk' diye bir türlü kabullenemez ve kiskanirdi beni. benimde hic umrumda olmazdi böyle şeyler cünkü arkadasima kötü bi duygu besleyeceksem neden arkadasim ki? o daha güzel veya ben ee nolmus yani ikimizde insaniz ve en önemlisi yakin arkadasiz. neyse sonra ben ayrildiğim ex e benim hakkimda story atmis mi (ergen bi insan oldugundan yapma ihtimali vardı) diye kontrol etsin diye fake hesaptan istek atmasi gerektiğini söyledim. o da atti.. ve bi kac gün sonra onunla fakeden flörtlesmeye yavsamaya basladi. benim hakkimda dedikodu yapmaya basladi. ben bunlari öğrendiğimde bana hayir ben değilim fake hesabi kullandiğim baska bi yerden arkadasim diye yalan söyledi. bu olayi yakinlarima anlattiğimda onlarda onun yaptiğini düsündü ve hakliydik. neyse dedim umursamamaya calistim bi şekilde aştim hesapta sormadim. bu kiz ne zaman sevgili yapsa o kişinin karakterini kopyaliyor ve sadikmiş gibi hareket ediyor. sürekli her kiz arkadasinin arkasindan dedikodu yapiyor o yüzden aynisini bana da yaptiğini düsünüyordum. pireyi deve yaparak anlatiyordu coğu dedikoduyu. sonra düsünmemeye calisip aşiyordum bi sekilde. en sonuncu yani güncel sevgilisini flört döneminde bana anlattiğinda bende bi huzursuzluk olmustu ama nedenini anlamadim. devamini asağiya yazacağim siğmadi

Güncellemeler
1 yıl
ARKADASLAR OLAYLARİN DEVAMİNİ ASAĞİDAKİ YORUMA YAZDİM
YAKIN ARKADAŞ TARAFINDAN ATILAN NAMUSA İFTİRA?