NEDEN BÖYLE OLUYOR HİÇBİR İŞİM RAST GİTMİYOR😢?

Doğdum doğalı hep zor bir hayatım oldu 31 yaşım üniversite mezunuyum işsizlik geçim sıkıntısı atanamadım ailem kanser oldu , deprem hep zorluklar sıkıntılarla dolu hayatım , özelde çalıştım hep az ücret verdiler , işe başvuruyorum kimse çağırmıyor , evlilik zaten olmuyor herkes hemen evleniyor benim bir türlü olmuyor karşıma kimse çıkmıyor çirkin, ukala, havalı da de değilim ne tanışmak isteyen var ne de konuşan zaten güvenim de kalmadı , çevremde arkadaşta kalmadı hepsi evlenince bağı kopardılar kahve içip gezecek dertleşecek arkadaşım bile yok kimse ben aramasam aramıyor. Kimseyi kırmam hakkının yemem haramdan uzak dururum ahını alamam ama her şey üst üste geliyor hiçbir işim rast gitmiyor Herkese bakıyorum her istediği hemen oluyor bana gelince taş duvar yokuş zorluk o kadar çabaya rağmen sonuca da varamıyorum. Millete bakıyorum okul bitince hemen iş bulup evleniyor herkes mutlu bir ben yalnız işsiz güçsüz mutsuz. Bunaldım artık sürekli ağlıyorum namaza başladım devam ettiremedim sürekli dua ediyorum ama niye böyle oluyor diye de düşünmeden yapamıyorum kaderim mi kötü kısmetim mi kapalı yaşta geçti umudum kalmadı kafayı yicem.😭

NEDEN BÖYLE OLUYOR HİÇBİR İŞİM RAST GİTMİYOR😢?