Anlaşılmayı mı beklersiniz yoksa direkt söylemleriniz belli midir?

Anlaşılmayı mı beklersiniz yoksa direkt söylemleriniz belli midir?
Evet ben insanlara karşı her zaman için netimdir.. çünkü ne istediğimi biliyorum ve lafları da dolandırmayı sevmem.. aynı şekilde karşımda ki insanın da net olmasını ve dürüst olmasını beklerim her zaman.
Hayır, net değilim. Şu son dönemde.
Anlaşılmayı beklemem, derdim neyse söylüyorum kızdıysam kırıldıysam konuşmak istemiyorsam söylerim. Sadece aşk konusunda hislerimi pek söylemem belli etmem.
Genelde evet
Cevap
32Cevap
Çoğu zaman netim ya, zorum ama karmaşık değilim.
Evet netim ve bana karşı da hep net olunmasını isterim.
Anlasilmayi bekledigim durumlar gonul koyduysam bir yakinima cok yakinima... Bu gibi durumlarda anlasilmayi beklerim hatasini anlamasini, gonlumu almasini... Onun disinda cok netimdir eveleyip gevelemem lafi
Bazı şeyleri de anlasınlar ama, hadi merhaba merhaba dediğin insanlara okey ama yakın olduğun insanların sen söylemeden net olmadan da bir şeyleri anlayabilmesi lazım. Biraz duygusal zeka biraz çok değil
Ben direkt söylerim her zaman. Hiçbir zaman belirsizlikler içinde gidip ya da birinin beni anlamasını bekleyen biri olmadım. Ortada bir şey varsa söylerim, söyledikten sonra anlamasını beklerim. Zaten bunu da anlamıyorsa... 😅
Net biriyim. Bunu sözlerime de davranışlarıma da yansıtırım mutlaka. Birinin kendi bakışına göre yorumladığı durumları çözmekle zaman kaybetmek istemem.
İnsanlara karşı kim olursa olsun çok netimdir her şeyi birdenbire söylerim yüzlerine karşı hem onlar yaptıklarını anlarlar hem de yalan söylemek yanlıştır yalan yalan doğurur yalan söylersin arkadan bir yalan söylemek zorunda daha kalırsın bir yalan söylemek zorunda daha kalırsın o yüzden bir kere doğruyu söyle eve geç
Hayatımda hiçbir zaman gri renge yer yok ya siyahımdır ya da beyaz
Genelde netimdir ama yakınlarımdan bazen ben Leb demeden Çorum'u anlamasını isterim, çünkü onlar en çok tanıyanlar.
Netim,, belirsizlik kadar yorucu bir şey yok çünkü,, netlik iyidir.. ne olursa olsun
Fazla net ve soğrucu biriyim. Sapyoseksüel ve entellektüel..
Çoğunluk net olmak iyidir ama bazen kim olursa olsun bazı konular da net olamıyor bence.))
Duruma göre pozisyon belirlerim. Her zaman çok açık ve net olmak doğru olmayabiliyor
İşaret vererek yani manalı konuşurak istediğimi söylemek bana daha cazip geliyo
Anlaşılmayı beklerim , ama baktım yanlış anlıyor net konuşurum
Evet. Hemde fazlasıyla. Belkide bazen bu yüzden kaybettim. Ama olsun. Net olmalı hersey. Araçta kalmamalı..
Kısmen olurum
Ne istediğim ve ne istemediğim bellidir her zaman.
Ben genellikle içe kapanık biri oldğum için pek net biri değilim
Duruma göre değişir ama genelde net biriyimdir
Eyimden geydiğince net olmaya cayışıyoyum kararsız oymayı çevmiyoyum 🌺💖💞💘🦄🦄🦄
Netimdir anlaşılmayı beklerim anlamaz ise konuşmayi tercih ederim benim için önemli birisi ise...
Anlaşilmayi da bekleriz de net olmayada calisiyoruz
Evet her zaman net olmayı tercih ederim
evet netim genellikle
Evet net olmaya çalışırım
Eylemleri ve söylemlerim bir insanım net duruşlu
Karşıdaki ne kadar net ise o kadar netim
Hep dersek yalan olur sanırım
Fazlaca keskin ve netim.
Evet netim çoğunlukla genellikle genelde
Evet hep net olmaya çalışırım
Mala anlatır gibi anlatıyorum ki herkes anlasın
Netim ama bazısına sır gibi olmalı insan..
Net bir insanım, netliği sevərim.
Netim beni çekemeyenler çok
Çoğunlukla net olmaya çalışırım
Netim o yüzden küsüyorlar
Hayat kısa direkt olmak lazım
Netim.
Tabiki
O kadar netim ki konuşacak insan kalmadı
Duruma bağlı
Evettt
Evet
Evet netim