Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim Hayat felsefem bu Mütevazi yaşayan Mütevazi olan bir insanim bu platformda da özel ve aile hayatımda da Para pul san şöhret mevki makam unvan gibi gelip geçici hırsları olan bir insan olmadım
Netimdir, ne istediğim de bellidir, ne istemediğim de. Kendini tanımayan kişi net olmuyor, netlik insanın kendini tanımasıyla, kararlı olmasıyla alakalı, belli bir olgunlukta olmasıyla ilgili. Netlik güzeldir belirsizlikler içinde boğulmaktansa, net kişiler verdikleri karardan dönmüyor, güvenilir oluyor, özü sözü bir oluyor, olgun oluyor. Net olan kişiler "ya hep, ya hiç"mottosunda yaşarlar hayatlarını ve acele karar vermezler en mühim meselelerde, o insanlar fırlama değildir, yalaka, kukla değildir, kimse için ağız değiştirmez, çıkarları için ağız değiştirmez. Netlik güzeldir ya, net olmayı seviyorum, aklıma koyduğumu yapıyorum, kafa karışıklığı yaşamıyorum.
duruma göre netimdir. insanın karmaşık olması gereken anlar vardır. bazen bir konuda aceleci olmamak biraz zamanla kavramak gerekir. belki de pat diye net olursam hata yapmış olabilir ve sonrasında bu davranışımdan pişmanlık hissedebilirim. Sonuçta herşeye bir anda tam bilinçle cevap veremezsin. bu yüzden biraz zaman biraz empati ile izahta bulunmak gerekir