♾️ Siz hangi konularda istikrar sahibisiniz, yoksa bir şey deneyip sürekli karar mı değiştiriyorsunuz ve istikrarlıysanız bunu neye borçlusunuz.

♾️ Siz hangi konularda istikrar sahibisiniz, yoksa bir şey deneyip sürekli karar mı değiştiriyorsunuz ve istikrarlıysanız bunu neye borçlusunuz.

Duygusal konularda istikrar konusunda sıkıntı çektiğim bir çok dönem yaşadım. Son zamanlarım istikrarsızlık ile doluydu.. Ancak eskiden çok kararlı biriydim sanırım bu da dönemsel bir geçiş
İnsanın kendisine dair pek çok tecrübe edindiği uzun bir hayat yolculuğu sonrası istikrar, ne istediğini ve istemediğini bilerek, adımlarından emin olarak yol almak hem daha az yorulmayı sağlıyor hem de daha konforlu ve huzurlu bir şekilde yaşamak o istikrara dayalı olarak mümkün oluyor. İstikrarlı insan aynı zamanda tedbirli ve kararlı insandır. Hayat yolculuğunda tedbirli olmak daha az hata yapmak, daha çok öngörüyle hareket etmek demektir. Doğal akışında istikrar konforlu ve güvenli yaşamı da beraberinde getiriyor. Kararlılık avantajdır.
Her konuda istikrarlıyım diyemem. Bazen sonuna kadar giderim, bazen akışına bırakıp umursamam. Ama mücadele etmem gereken bir konuysa sonuna kadar giderim.
İyi geceler 😊🦋
Arada karar değişikliklerim olur ama genel olarak hedefine ulaşmak için çaba gösteren biriyim.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Cevap
12Cevap
Her konuda istikrarlı değilim bazen çok çabuk karar değiştirebilirim bazense sonuna kadar giderim ruh halime bağlı duruma göre değişir
Her konuda değil ama gerekli konularda... arkamda bıraktığım köprüleri yıkarım ki ilerlemekten başka çarem kalmasın.
Maalesef her konuda istikrarlı olamıyorum sadece gerçekten hırs yaptığım istediğim bir konuda istikrarlı davranabiliyorum o kadar
Genel olarak istikrarliyim bazen karar değiştiğim oluyor o da benim elimde olmayan nedenlerden ötürü
Hayır, her konuda istikrarlı değilim ama ders çalışmak konusunda istikrarlı olmaya çalışıyorum diyebilirim 😅
Herşeyden çok çabuk sıkılırım , istikrarsızım her konuda
Her zaman istikrarlıyım ama denediğim şeyler de oldu
Hayır her konuda istikrarlı değilim bazen boş vermişlik yapıyorum
Hiç bir konuda istikrarlı değilim maalesef. Bugün bu yüzden kendime kızıyordum.
Yani her konuda değil tabiki ama bazı konularda oyleyim
İstikrarlı biri olabilmek temizinden 10 çileli senemi yiyip bitirmiştir
Hayır sevgili arkadaşım, İstikraryalı değil Almanyalıyım iyi akşamlar iyi günler saygılar sevgiler.
Sorumluluklarda istikrarlı, diğerlerinde istikrarsiz
İstikrar sağlarım
Genelde evet
Kendime ait olanı bulana kadar denerim
çizgilerim nettir ve değişmez
Konuya gore değişiyor
Değişiyor müzik dinlerken gamsız oluyorum 😅
Elimden geldiğince
Kafaya koyunca mermi giderim hedefe
Hayır o kadar istikrarlı değilim maalesef.
sayilir
Her zaman
Değilim.
Konuya göre
Her konuda değil
Değilim
Bazen
değilim
Duygularım bana engel oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?