Kişilik & Karakter Tartışma anında sakin kalan insan sizi daha mı çok çıldırtır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tartışma anında sakin kalan insan sizi daha mı çok çıldırtır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. SAkin kalan taraf ben olduğum için karşımda ki çıldırır genelde. 0 0 Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Adlında sakin olabilenden öğrenilecek çok şey var , haksızda haklıda olsa insan sakin kalabilmeli. 0 0 Yorumla
Orkide0987 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben yükselirken onun sakin kalması daha çok rahatsız eder ve daha da çok yükselirim😅 0 0 Yorumla
Cileklitartt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bunu yaşadım psikolojik şiddet başka bişey değil kafayı yedirdi bana 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. hiç kimseye çıldırmam ki ne alaka 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 889 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
SAkin kalan taraf ben olduğum için karşımda ki çıldırır genelde.
Adlında sakin olabilenden öğrenilecek çok şey var , haksızda haklıda olsa insan sakin kalabilmeli.
Ben yükselirken onun sakin kalması daha çok rahatsız eder ve daha da çok yükselirim😅
Bunu yaşadım psikolojik şiddet başka bişey değil kafayı yedirdi bana
hiç kimseye çıldırmam ki ne alaka
Kimseye çıldırmam.
Evet.
Evet
ne alaka