Kişilik & Karakter Hayatın Mucizelerine inanır mısınız? Mahlas00 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor evet hatta karşıma örnekleride çıkıyor hayatın mucizesi diye bir şey yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatın Mucizelerine inanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır mucizelere çocuklar inanır sadece.. 1 0 Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Hayattaki mucizeler beni hep vazgeçtiğimde buldu, hayatın kendisi bir mucize zaten ama sürprizlerini çok gördüm 1 0 Yorumla
crystallinee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl Hayat bu, mucize olarak nitelendirdiğin şeyler hiç beklemediğin bir şekilde gerçekleşebilir 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Var hep yaşıyorum Allah'a şükürler olsun 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. İnanmıyorum 1 0 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. Hiç inanmam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır mucizelere çocuklar inanır sadece..
Hayattaki mucizeler beni hep vazgeçtiğimde buldu, hayatın kendisi bir mucize zaten ama sürprizlerini çok gördüm
Hayat bu, mucize olarak nitelendirdiğin şeyler hiç beklemediğin bir şekilde gerçekleşebilir
Mucizelere inanırım, mucizeler var..
hayatın mucizesi diye bir şey yok
Var hep yaşıyorum Allah'a şükürler olsun
İnanmıyorum
Hiç inanmam.
İnanırım elbette
Evet inanırım
hiç görmedik mucize