Düşündüm benim hayatımda var mı diye, sanırım yok... Vardır belki bir zamanı
Cevabın nedir?
tarih 14 Mart 2018..
uzun zamandır aşk acısı çekiyordum , yani öyle hafife alnıcak bir şey değil , baya baya hergün ağlıyor ve özlem çekiyordum. Dedim ki içimden ' ey hayat kime ne yaptım da , bu acıyı yaşıyorum, sevdiğim dönecek mi bana , hayatımın kaderide mi o yüzden üzülüyorum gelecek eşim o mu , işaret lazım dedim ' bunları söylerken yürüyordum sahilde , sahilde bir zamanlar bisiklet sürerken sevdiğim ile dinlendiğimiz bankın önünde durdum , iç çektim kendi kendime arka yerinde de bolca yonca var.. Dedim bir bakim , ve bir yonca tuttum ama 3 yaprağı vardı çektim onu koparmak için meğer kökü 4 yapraklı olana bağlıymış havaya kalktı kökünden yonca , şoklar içerisinde 4 yapraklı yoncayı kopardım , çığlıklar içerisinde delirler gibi tepindim durdum. hala tüylerim diken diken oluyor anlatırken..
sonra
kuruttum özenle , minik bir fotoğraf çerçevesi yapıp salonumuza koydum.. ve cevabımı biliyorum , ‘ o dönecek ‘
fs1.directupload.net/images/180527/uljdaxcn.jpg05 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatımda tek bir mucizeye tanık oldum.
Sanırım 14 yaşındaydım. Kuran kursuna gidiyorum yasin suresi okuyoruz. Kuran kursu hocası olan abla dedi ki, içinizden bir şey niyet edin gerçekleşecek. O zamanlar sıcak tabii bir de Kuran okuyunca dil damak kuruyor haliyle. Neyse işte dedim ki tam da, soğuk su olsa da içsem. Orada da su, okunmuş ve ılık su olur. Mutfağa yönelmek için kalktığımda abla dedi ki, dolabı aç orada soğuk su var.
Tek yaşadığım mucize budur. Niye anlattım bilmiyorum, Müslüman değilim ama içimden geldi anlatmak ^_^010 Yorumla- +1 yıl
Benim inancıma saygı duyulmasını istediğim için inançlara saygılıyım. Evet, o şekilde bakmak daha iyi. Sevgiler <3
- +1 yıl
@starzmen Sorgulama yeteneğimin varlığı.
- +1 yıl
@starzmen Hayır, insanların görmek istediği şeydir.
- +1 yıl
@starzmen Çok şükür mantık çerçevesinde bakabiliyorum olaylara. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama ben almayayım.
- +1 yıl
Kuran kursundasın ve yasin okuyorsun ama müslüman diilsin, nasıl oluyor anlamadım doğrusu?
- +1 yıl
@Dowjones3431 Küçükkenki bir anımı anlattım. Lütfen doğru okuyalım.
+1 yılKendim, KendiN... kadınların erkekleri veya kadınları kendi içinden çıkarıp kendi bilincinde ve iradesinde olan bir varlık çıkarması başlı başına bir mucize. Sen mucizeyi... ne bilim zor anında seni kurtaran süperman gibi düşünebilirsin ama mucizeyi keşfetmek ve bulmak o kadar zor değil çünkü mucize; sensin... benim... insanlar... şu anda nefes alıp veriyorsan ve ayın tepende ışık vermesini görüpte hala mucize arıyorsan :) diceğim bir şey var... namaz kıl... dibine kadar hisset içindeki mucizeyi :) ayrıca insan kendinden keşfetmeli mucizeyi Ki hayatında mucizeyi görebilsin :)
*Gündüzün enerjiyle dolsun, başını ağrıttıysam veya yanlış bişey söylediysem affola*20 Yorumla
Eskiden karsi komsum vardi yağmur diye kiza asiktim… acilamadim. Melekler kitabi diye bir kitap buldum, okudum. Mus isiginda bir not yazin diyordu ne istiyorsaniz. Ben de mum isigi yaktim gece yazdım. Kitapta melekler sakacidir yaziyo :) Neyse yazdım işte Yagmur bana deli gibi Asik olsun. Sirf beni gorsun diye. 1o gun oldu olmadi annemin arkadasinin kizi geldi istanbuldan. Kizin adi yağmur ve karsi komsuya nasilda benziyor. Ben tabi karsi komsuyu unuttum ve bu kizla tam 6 sene ciktim:)
612 Yorumla- +1 yıl
O melekler kitabın yazarı kimdir? Linkini atabilir misiniz? Merak ettim o kitabı.
- +1 yıl
@Cafer123456789 melekler bizimle kitabi olabilir, 2000 li senelerinden once bir kitapti okumustum
- +1 yıl
www.google.com.tr/search bu kitaptır?
- +1 yıl
Tam olarak ne yaptın? Sadece mum ışığında mektup mu yazdın? Ve mektubu ona hitap eder gibi mi yazdın yoksa istediklerini mi yazdın?
- +1 yıl
@pandicorn321 kitapta meleklwr sakacidir yaziyor, ben mum isinda yagmur bana asik olsun diye mektup yazdim, sonra mektubu sakladim, sonra biri bulur dalga gecer diye attim mektubu, sonra baska bir yagmur geldi, bana cok tuhaf geliyor, iki gun once bir kizla tanistim ve alti sene ciktigim. o yagmura benziyordu ve parfumleri ayniydi, hayat ne garip, tipi sesi ayni olan insanlar bazen ayni zevklere sahip olabiliyorlar
- +1 yıl
Altı sene sonra noldu?
- +1 yıl
Sana attığım link o mu kitap?
- +1 yıl
Denemek istiyorum en kısa zamanda. Sadece mum ışığı yeterli değil mi? Öncesinde dua falan okumam gerekir mi
- +1 yıl
@Cafer123456789 evet bende ki kitap bu, tekrar icerigine bakayim cunku okuyali 15 seneyi gecti😊
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
153
Cevap
149Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. mucive hmmmmmmmmmmmmmmmm...
ben hiperaktivite dikkat eksikliği ile doğdum.. Babamda o zamanalr tiyatro yönetmeniydi eve gece çok geç saatlerde dönerdik benimde sorunum malum yatağa yatırıldığımda uyuyamaz oyun oynardım hatırlıyorumda karanlıkta sıksık eşyaları yaratık vb şeylere benzetirdim *şimdi düşünüyorumda uykusuzluktan sanrı görmüşüm* özellikle rulo şeklinde katlanmış halılardan korkardım korkunç bir palyaço karanlıkta gizlenip uyumamı beklermiş gibi gelirdi.. buna ne kadar "mucize" diyeiblirim bilmem ama.. bir tane daha var tabii02 Yorumla- +1 yıl
2 gün uyumayıp tablette resim çizmiştim saatini unuttum ama tuvalete gittim (yakın zamanda oldu) oturuyorum hemen karşımda çamaşır makinesi onun üstündede bıcır bıcır bir ahtopot var tek gözlü turkuaz renkte bende şaşkın şaşkın baktım bu nasıl gerçek olabilir minicik ahtopot kafamı sağa sola oynatıyorum ilüzyondur diye yok olmuyor hala gitmiyor işimi bitirdim kalktım en son bu sefer gitti meğersem turkuaz renkte toz deterjanmış açımı denemek için biraz değiştirdiğimde gene çıkıyordu ortaya
Aslinda mucize çoktur. onu onemli olan gorebilmek ve anlamlandirabilmektir. guneş ay yildiz yagmur kuru topragin degisik tatlar sunmasi vucudumuzda organlar ve islevleri hassasiyetleri. insanin bir damlada sudan yaratilmasi. birlesik olan denizin tuzlu ve tatli olarak birbirine karismamasi. Hayvanlarin ve insanlarin dogar dogmaz belirli yaradilisla hareket etmeleri. uzaydaki matematiksel sirlar. aklimiz doktorlarin olumu bekledikleri hastalarinin bir anda iyilesmesi kuslarin havada ucmasi bunlar bana gore gercek mucizelerdir.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Aldığım her nefes bana mucize zaten,
Bugün uyanmam,
Yanımda sevdiğimiz görmem, çocuğumun yatakta uyuyup nefes aldığını görmem,
En büyük mucizeler bunlardır.
Bir sürü mucize bekleyen insan varken ben daha fazla meşgul etmeyeyim, sahip olduklarım fazlası ile yeterli.
.10 Yorumla
+1 yılHayatimizdanimkansiz dedigimiz hersey oldugunda bir mucize oldu deriz. Oysa allah isterse hersey olur bukadar da abartmamak lazim :) benim icin türkiyeye gitmek kendi aklimca imkansiz geliyordu maddi sebeplerden dolayi ve 5 sene kadar gidememistim artik nerdeyse ümidi kesmistim derken bir Programa denk geldim sansimi denedim ve türkiyeye gitmek nasip olmustu benim icin büyük bir mucizeydi bu 😍
00 Yorumla
+1 yılİnanırım. Burada yazmak istemiyorum ama iki tane mucizeyi bizzat yaşadım. Bir tanesini tüm kalbimle istemiştim. Diğeri ise akıl almaz bir mucizeydi ve benim olacağına dair hiç bir beklentim yoktu. O kadar ki olması için dua bile etmedim. Çaba bile göstermedim. O yüzden inanırım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılMucize demiyelimde olmaması gerek bir şeyin olduğu durum diye düzeltirsek güzel olur sonuçta mucize insanın elinde olmadan gösterdiği halikulade haller ve olaylar olarak tabir edildiği için yani benim hayatımda olmadı ama olanları duydum yani olabilir inanırım
00 Yorumla
+1 yılHerşey mucize değil ama yakın olan şeyler mesela çift başlı buzağı 6 boynuzlu keçi ayakları ters doğan kedim.. bunlara şahit oldum ama mucize sınıfına girmez sanırım.. ve ölü doğdu del doğup yaşayanlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 346 cevap paylaştı. 2005 yılı filandı Baglum Kafkaslar da tepelere çıkalım dedik sabah vakti 9/10 gibi etraf sisten görünmüyor. Ayet-el Kürsiyi okuduk sis bir kaç dakika içinde yok oldu
10 Yorumla
+1 yılResmen kendi Kafamda kurduğum adamla karşılaştım. Belki tam olarak o değildi ama ona çok benziyordu. Hareketleri boyu davranışı aynı kurğuladığım gibi.. tabi birdaha görürmüyüm bilmiyorum..
00 Yorumla- 10 Yorumla
Ne mucızesi hayat benimle uğraşmasın mucize de istemıyorum kendi yağım da kavrulup ölmek istiyorum. Ama olmuyor illa ki bu hayat bana bir şok yaşatacak...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. hayat mucızeler olmasını bekleyecek kadar uzun değıl ve benım bırşeylerden mucıze bekleyecek vaktım yok
02 Yorumla
+1 yılMucizelere inanırım ve hayatımda mucize diye nitelendireceğim olay da kafamdaki düşlerimdeki insan karakterindeki ve görünümündeki biriyle tanışmış olmam.
00 YorumlaYolda yürüyorum. Yavru kedi gördüm. Gidim de biraz sevim dedim 😃 neyse seviyom aradan 5 saniye gecti gecmedi gittigim yola kiremit düştü. Eger kediyi sevmeden yola devam etsem kesin kafama düşerdi 😃
12 Yorumla
+1 yılBence her tesadüf bir mucizedir. Yani birşeyin gerçekleşmesi için birçok şeyin bir arada ve zamanında olması gerekir bu mucize değilde nedir?
10 Yorumla
+1 yılvar baskette maç sonu 1 verdiğim takım ilk yarı 36 fark yedi yattı diye umudu kesmiştim 36 sayı farkı kapatıp maçı kazanmış al sana mucize
10 YorumlaHer şey Allahın ol demesiyle gerçekleşiyor. Kula minnet eylemediğin sürece mucizeler hep olabilir diye düşünür insan
10 Yorumla
+1 yılInanmam , gokten cikolata yagsin isterim , gercek olur mu 😂 o yuzden mucizelere inanman ben
01 Yorumla
+1 yılMucizeler yalnızca peygamberlere mahsustur. İlginç, gizemli, olması çok zor ama imkânsız olmayan vb. şeyleri mucizelerle karıştırmayalım.
00 Yorumla
+1 yılHastanede çalışıyorum, inanmamak gibi bir seçeneğim yok 😂 ama mucizelerin öyle herkesi bulabileceğine inanmıyorum.
00 Yorumlahom mucize istiyom. şaka maka bir yana veren de ALLAH alan da ALLAH bunu unutmamak lazım tabi her şey ALLAH tan
00 YorumlaAlmancadan hic yuksek alamamistim 84 aldim 3 yildir... en yuksek almanca notum ve mucizelere inanirim😃
00 Yorumla
+1 yılİnanmak istiyorum, hala umutluyum * henüz beni bulmadı mucize. Umarım bir gün köleliğe son verecek mucize beni bulur
00 Yorumla
+1 yılVar gibi diyorsam yoktur. Artık düşündüğüm yerden bir mucizenin gelmesi bile umrumda olmuyor o moddayım.
00 Yorumla
+1 yılMucizelere inanırım ama hayatımızda gerçekleşen her şey kaderimizde yazılı. Sadece olağan birşeyi mucize sanıp kendimizi avutuyoruz.
00 Yorumla
+1 yıl3 kere mucize oldugunu dusundugum sey oldu hayatimda bunlardan birini soyliyeyim: homofob bir kizi kendime asik ettim
02 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
+1 yılkavram yanlışı var mucize peygamberlerde olan harikalardır fakat dılımıze boyle plesenk olmuş Yıne de hatırlatmakrta yarar var
00 Yorumla
+1 yılAynaya baktığımda kendimi gördüğüm kişi olmayı başarabildiğim gün beklediğim mucize de gerçekleşmiş olacak
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mucize diye bisey yok
Mucize denmes ona sans denir veya ne istersen
Ama benim de olmadi oyle bisey veya olduda hatirlamiyorum00 Yorumla
+1 yılBenim en büyük mucizem ilk aşkım ve onunla çıkıyoruz da. Beni intihardan kurtaran adam benim en büyük mucizem <3
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 864 cevap paylaştı. Alanya spor maçını son dakika çevirip alan cimbom, bir mucize gerçekleşti ve o gün 1500 tl aldım
10 YorumlaHayatın karşımıza ne zaman ne çıkaracağı belli değildir Çoğu zaman yaşadım gördüm. Ben inanıyorum :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Inanmam. Mucize peygamberler devrine ve onlara has olaylardır. Günümüz insanlarına mucize gerçekleşmez
10 YorumlaOnlarca sperimden anamın rahmine yerleşmem ben bir mucizeyim haha😂😂😂
30 YorumlaDers notlarim yerlerdeyken sinava son 1.5 sene kala calismamla hukuk bölümünü kazandım. Benim mucizemde bu.
00 Yorumla
+1 yılBir insanın doğması yaratılışı nefes alması konuşması ağlaması gülmesi etrafındaki şeyleri görmesi ve çevresindeki nesneler bile birer mucizedir bence
00 Yorumla
+1 yılHenüz gerceklestirilmemis ama Allahın izniyle gerçekleştiricegim cok büyük bir mucize var
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 917 cevap paylaştı. Dünyanın kolonsuz durması güneşin ayı kusursuz takip etmesi insanin bir pırtı sudan yaratılması bir mucize değilmi? Ellerinize sağlık
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüm malesef, en büyük mucizem desem sanırım ölümden dönmem :(
10 Yorumla
+1 yıl7 sene çocuğu olmayan bir komşunun hacca gidip gelmesinden belli bir ay sonra hamile olması 😊
00 Yorumla
+1 yılMucizelere değil de hak ettiğimin bir gün bana bahşedileceğine inanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılvar mı öyle bir şey mucize ne. Nasıl alırım 😊 Keşke kapımı benimde çalsa
00 YorumlaAbla kardeş ikisiyle de birer yıl arayla çıktım hatta bunun gibi başka haltlar da yedim ve şu an bir mucize olarak hayatım bombok gayet mutsuzum:)
00 Yorumla
+1 yılBenim bu tiple hala yaşıyor olmam mücize değil de nedir?
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim beni seviyormuş yeni öğrendim ne yapacağım bilmiyorum umarım hayatımın mucizesi olur
00 Yorumla
+1 yılOnun yaşadığım şehre benim için gelmesi apayrı bir muzice zaten😇
00 Yorumla
+1 yılYaşıyor olmam yeterli bir mucize gibi geliyor. . dahasına insan demek haksızlık olur bence.
00 Yorumlaİnancım var ama hiç olmadı belki günün birinde olur inancımızı kaybetmeyelim
00 Yorumla
+1 yılKeşke olsa mesela bir anda ecelim gelse de ölsem ne güzel olur
014 Yorumla- +1 yıl
@Byalem şimdi istoyorimmmmmmmmmmm
- +1 yıl
@Byalem 4 yıldır pişman olmamışam ilerde mı olacaem
- +1 yıl
@Byalem inşallah gıyziciğim ya
- +1 yıl
@Byalem benim bugün ki en sevdiğim giyzi sensin
- +1 yıl
@Byalem başka kim söyledi
- +1 yıl
@Byalem tm bızın gıyzicik
+1 yılOlmadı. Gerçekleşen herşey benim için sıradanlaşıyor. Sıradanlık kötü değildir
00 Yorumla
+1 yılyok olsa belki bir nebze geçmişimdekileri unuttururdu bana
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılVar. Şaka şaka ne mucizesi. Mucize diye bir şey yok
00 Yorumla Var olduğu hakkında söylentiler var ama ben karşılaşmadım daha kendisiyle 😂
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamın hayatıma girmesi bir mucizeydi Allah eksikliğini vermesin
00 Yorumlaevet hala bir mucize beklediğim doğrudur bakalım zaman ne gösterecek bize
00 Yorumlabelki vardır ama sen göremiyosundur en yakınındadır belkide
00 YorumlaNeye göre yorumladığını bağlı bu durumu. Benim hayatımda öyle mucizevi bir durum olmadı
00 Yorumla
+1 yılMucize diye bişe yok. Saliselerle değişen dönüşen hadiseler var.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 770 cevap paylaştı. Bir mucizeyi yaklaşık 24 yıldır bekliyorum. Olursa buradan yazacağım söz.
00 YorumlaDaha bir mucize gerçekleşmedi. İnanırım ama başıma gelmedi bir türlü. Bir mucize bekliyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (242)
Devamını Gör(287)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Mucizelere inanır mısınız? Var mı hayatınızda gerçekleşmiş bir mucize?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler