Yeşil çayımı demledim ama spora biraz ara verme kararı aldım. Bütün herşeyimi size duyurmazsam olmaz tabikide mucizeleri bekliyim biraz.. kam on kam on mucizeler burdayım. 🥳

Yeşil çayımı demledim ama spora biraz ara verme kararı aldım. Bütün herşeyimi size duyurmazsam olmaz tabikide mucizeleri bekliyim biraz.. kam on kam on mucizeler burdayım. 🥳

Bir arkadaşım ile birkaç gün önceden buluşmak için anlaştık. Başka bir şehirden gelecekti. Geldi, buluştuk. Ve kendi yaşadığım yerde gezme amaçlı gitmediğim bir semte gittim ve buradan konuştuğum kızda oralarda bulunduğunu söylemişti.
İlk defa bu amaçla gittiğim yerde onun oturmasına fazla anlam bağlamıştım, hoşlantımı baya arttırmıştı ama işte her mucize güzel bitmiyor :d
Daha flört bile sayılmadan denebilir, kapattık mevzuyu, o hayatına ben hayatıma, içten güzel dileklerimle tabii ki
İnsanın kendi şansını kendinin yarattığını düşünüyorum. Mucize ile şans aynı şeymi dersen.. Değil ama dolaylı yoldan bırbırıne baglı ıkısıde gorunuste sankı tanrı vergısıde ınsanın elınde degıl ıs gıbı gozukur ama ben ona ınanmıyorum. Yasam tecrubem bana onu gosyerdı.
İnsan kendi mucızesınıde kendı sansınıda kendı yaratıyor. Durup duruken hıcbırsey oldugu yok.
Biraz bu şekilde de inanıyorum ben haklısın
En büyük mucizeyi galiba geçirdiğim kazada yaşadım koca transit yan yattı araba darmaduman içinden burnum bile kanamadan çıktım 😅😂 millet hayret etti
Uuuu Allah korumuş.
Ben ne zaman "Allahım ben acizim, her yolu denedim beceremedim. İşimi sana bırakıyorum" desem olaylar ışık hızıyla çözülüp işim halloluyor.
Rabbim sana sonsuz şükürler olsun🙏
Cevap
20Cevap
İnanıyorum ve bir defasında hakikaten içten ettiğim bir dua kısa sürede cevap bulmuştu.
Kalbin temiz o zaman
Inanmıyorum. Yaşadığımı da hatırlamıyorum. Yaşasam kesin hatırlardım dimi çiçeğimmm ?
Evet elmalı şutrudelim❤️
3 4 kez ölümden döndüm. 1 2 cm ile kurtuldum. Buz düşecekti kafama 😀
Oooo Allah korumuş kuzum
Ay valla öyle oldu kız
Mucizelere inanmam ama imkansız denilen her şey için çabalarım.
Helal olsun👏
Güzel düşünce
Teşekkür ederim arkadaşlar 😊🙏🏼
Kutsal kitaplarda mucizeler var ama bana olmadi
Bekleyelim bakalım ben anons ettim soruda mucizeleri gelcekler
İnanıyorum bir kere mucizemsi bişi yaşadım. Büyülendiğim ve bir kere daha O'na hayran olduğum bir andı
Niye spora ara veriyorsun? Verme bence, spor candir :)
Sıkıldım ya her gün her gün isteyerek yapmadığımı fark ettim. Zorla güzellik olmaz bitanem
Mucizelere inanırım, her bittim dediğim anda mucizeler hep geldi.
Başıma bir b. o. k gelmemesi başlı başına bir mucize 🤣🤣
Evet mucizelere inanıyorum ben.~☆
Mucize diyebileceğim bir şey yaşadım mı diye düşündüm depremden sağ çıkmak olabilir
Yeşil çay içerken kendimi avutma şeklim.
Şşşşt sus gülme komşuna gelir başına bak
Yeşil çay içiyor olman bile bir mucizedir😊
Evvet kesinlikle
Ölümde coğu defa kıl payı kurtulmak sayılır mı?
Sayılır
Hangisini anlatayım ki? Çok yaşadım.
Seç buraya yazilabilecek bitanesi hemen anlat çok merak ettik
Aklıma gelenlerin hepsini anlatıyorum, sabrın için şimdiden teşekkürler 😊
Bunları KS ortamında defalarca anlattım, gerekirse daha da anlatırım.
İnanmayacaklardır, ama olsun 😅
1- 2004 (olması lazım) yılında vefat eden amcamın defnedildiği gece mezarında yeşil ışık yükselmesi.
2- Çalıştığım taş ocağında kum eleme bandında normal şartlarda olması imkansız olan taşın, ilahi bir hisle yukarı bakınca üstüme düşmek üzereyken fark edip kenarı çekilmem ile yere düşmesi.
3- Anneannemin 2 yıl önceden, askerlik yapacağım yerleri tam isabet bilmesi.
4- Kötünün yanında olup, onların oyununa gelip kötülük düşünen bir yakınıma ettiğim ahın gününde tutup kaza yapması, o ağır kazadan sağ çıkması ve destek verdiklerinin de yakın zamanda ayrıca kaza yapması.
5- Benimle yaşıt jöh uzman çavuş olan akrabamın, yolda olduğunu bilmediğim halde o gün sık sık aklıma gelmesi ve tam da o gün kaza yapıp, eşi ve kız çocuğu ile vefat etmesi. (En azından bana göre mucize)
Oooo neler olmuş ya Semih hayatında. Paylaştığın için ben teşekkür ediyorum 🙏
İnanıyorum, yaşayacağım inşallah 🌸
Ay inşallah 🌹❤️
🥳😜
@sutsuzlatteninbali benim mucizem🫂
kurban olurum♡
Yaşadım ama çok uzun sürmedi rüyadan uyanmak.
Evet inanıyorum
Mucizelere inanırım hemde çok ama yaşamadım henüz.
İnanmıyorum hiç yaşamadım
Yaşamam mucize benim
Yaşamadım ama hala ümitliyim...
Biz mucize değil imkansızlıklara inanırız
Bazen inanırım
Hem mucize hemde paranormal şeyler yaşadım
İnanmam, mucizeler gerçek değildir.
İnanmıyorum. Yaşamadım
Hep yaşıyorum
Mucizelere inanmam.
Evet inanırım
İnanıyorum ya