Lâ Tahzen innellahe meânâ. . Acıyor mu kalbin? Çok mu acıyor? Hiç acımasaydı ya? Demek ki dokunan var kalbine. Demek ki senden ümit kesilmedi. Lâ Tahzen , kaderden, Umutsuzluktan yarılıyorsa göğsünün kafesi , gönül toprağın taştan arındırılıyor demektir. Lâ Tahzen , basın yerde , ellerin böğründeyse çaresizlikten , bir büyük teselli kapısının önündesin demektir. O asi boynunu eğmeden geçemezsin o kapıdan. Lâ Tahzen , Karlar yağıyorsa güvendiğin dağlara yarının çiçekli ovaları içindir, sökülüyorsan içinden böyle yaprak dökmek misali bahar gelsin diyedir. Lâ Tahzen , O (c. c) senden ümidini kesmedi ki , sen O'ndan (c. c) ümit kesiyorsun. .
Hayatımda kime aşık olduysam onu elde ettim. Benim ki gibi bir hayatı olan herkese göre bunlar birer mucizeydi. Ama sonra anladım ki istediğimi verip alması hoşuna gittiği için Allah bana karanlık mucizeler yaşatmış hep :)
Bir yıldir hayalınız ne amacınız ne sorusuna inşallah iş bulurum derdim ve sonunda iş buldum herşey inşallah şimdik 2 ay deneme sürem daha var onuda atlatırım inşallah hayırlısıyla calişirim
Umutsuz kalmamak gerek Cabba sarf etmek gerek ve zamanı gelince oluyor inşallah hayırlısıyla böyle kalır
sen ne diyorsun mucizenin ete kemiğe bürünmüş hali benim... yaklaşık 250-300 milyon spermden yumurtanın içine girmeyi ve döllenmeyi başararak annemşn karnından dünyaya gelen tek kişi benim. daha nasıl bir mucize olsun. lakin şimdi bu dünya için mi gelmişim diye kendimi sorguluyorum.
Ihım. Şimdi çok pardon da peygamberlere verilen mucize bambaşka bişey. Ben hayatımızda gerçekleşen durumları ara sıra "mucize" olarak adlandırıyoruz. Soruyu çok da şaapmamak lazım.
En İyi Cevaplar