Kişilik & Karakter Her insanla anlasabiliyor musunuz? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne tür insanlarla anlasamazsiniz? Güncellemeler1 yıl Güncelle 😌 Her insanla anlasabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır herkesle anlaşamam 1 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Burnu havada olan kibirli herkesi aşağı kendini bir âlâ goren dedikodu yapan hayatımı çok sorgulayan arkadan konuşan lardannuzak dururum 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. insanlarla genelde anlaşamam. sevmiyorum insanları 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Doğrudur abla ☺ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır ya asla. Lafımı kesen insanla anlaşamam, herşeyi bildiğini sananla anlaşamam, bağırarak konuşan insanla anlaşamam olmuyor 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ne tur insanla anlaşırsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fikir alışverişi yapabilen insanla inanılmaz anlaşırım yani saatlerce konuşsak sesim çıkmaz sen bir konu hakkında bir şey dersin sonra o onun hakkında farklı birsey der uzar öyle bu tip insanlar Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl var mı hayatında öyle insanlar ☺ Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Herkesle iyi anlaşmam, anlaşandan da şüphe ederim 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Kesinlikle bencede ☺ Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Değişik türlerle zaten sınav oluyorum 2 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlaşamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır herkesle anlaşamam
Burnu havada olan kibirli herkesi aşağı kendini bir âlâ goren dedikodu yapan hayatımı çok sorgulayan arkadan konuşan lardannuzak dururum
Peki teşekkür ederim
insanlarla genelde anlaşamam. sevmiyorum insanları
Doğrudur abla ☺
Hayır ya asla. Lafımı kesen insanla anlaşamam, herşeyi bildiğini sananla anlaşamam, bağırarak konuşan insanla anlaşamam olmuyor
Ne tur insanla anlaşırsin
Fikir alışverişi yapabilen insanla inanılmaz anlaşırım yani saatlerce konuşsak sesim çıkmaz sen bir konu hakkında bir şey dersin sonra o onun hakkında farklı birsey der uzar öyle bu tip insanlar
var mı hayatında öyle insanlar ☺
Herkesle iyi anlaşmam, anlaşandan da şüphe ederim
Kesinlikle bencede ☺
Değişik türlerle zaten sınav oluyorum
Anlaşamam
Abi çay hazır