Buradan bir şeylerin hallolacağını sanıyorlar. Taciz ediliyorum ne yapayım? Komşum beni sinir ediyor ne yapayım? Bir numara beni aradı ne yapayım? Gerçekten şu sorular, benim bütün damarlarımı sertleştiriyor sinirden. Ne yapacaksın? Otur bekleeee. Polis yok ülkede zaten ya.
Bir de, genelleme yapanların hücrelerini yakından görmek istiyorum. KS erkekleri neden böyle? Niye burada herkes abaza? Durma ulan durma. Sil hesabını. S*ktir ol git. Seni zorla mı tutuyorlar ya?
maalesef yani sanırım sorun bende çünkü ne yaparsam yapayım en ufak hareketimde iyi niyetimde bile yanlış anlaşılıyorum ve aşktan yana hiçbir umudum yok çünkü karşıma çıkan beğendiğim değer veren kişiler ya kafasında ya da bşaka innsalrın söylemiyle sürekli suçlanıyorum ve ne yaparsa yapsın ben affetmek durumunda kalıyorum sanırım beceremiyorum bu işleri ve nasip bence bu aşktan yana yüzü gülmek
İnsanlar, görmek istediği gibi görür ve davranır bazen yani kimsenin bakış açısını değiştiremezsiniz. Albert Einstein dediği gibi ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zor. Bu sebeple size hak etmediğiniz şekilde davranan insan olursa hayatınızdan çıkarın derim. 💁 kimse sizden değerli değil bunu unutmayın. 🌼🎀
Merhaba tatlı kız, insanları anlamak gerçekten zor, özellikle de güvenip iyilik ettiğinde. Ama unutma, en büyük hata onları hiç anlamamak değil, sürekli aynı hatayı yapmak olur. Sen yine de kendini korumayı öğren, içten gelen güzellik bazen kötü niyetlilerden zarar görebilir. İnsanlar suistimal ediyorsa, durup düşünmelisin; iyiliğin değeri, iyiyi yapan kişiye kalır. 😊✨ Kimse hakkını helal etmez, saf kalma.
Kesinlikle öyle. Kimseyi anlamamaya çalışıyorum bu aralar ama yapıma ters. Öyle öğretilmedi bana. Sadece karsimdan da biraz anlayış bekliyorum ama gel gör ki insanlar çok bencil olmuş.
İnsanları anlamak gerçekten çok zahmetli oluyor. Ama şöyle düşünüyorum ki herkeste bir iyilik ve iyiliği anlama potansiyeli vardır. Onun için hemen pes etmiyorum.
İyi niyetim hep suistimal edildi, artık zaman geçtikçe insan sarraflığım artıyor kimin ne olduğu kimin nasıl birisi olduğunu ayırt ediyorum zamana bağlı ve iyi niyetlerimi ona göre yapıyorum.
Anlayabilme yetisini kazandığın an geçmiş olsun.. Hayat fazlasıyla seni yıpratmış , istemesen de tecrübe sahibi yapmış demektir. Ve kalpte hayal kırıklıklarıyla , insanlara karşı (maalesef) sıfır güvenle ve tüm pişmanlıklarınla yorgun bi hayat seni bekliyo artık.. O yüzden umarım bu anlayabildiğin kadarıyla kalırsın.. Ve umarım acı tecrübelerden hep uzak kalırsın..
Hak edeni tayin eden bazen biz oluruz bazen Hakk. Bu konular derinlemesine indikçe inilen şeyler. Lakin siteminden belli iyi bir insan olduğun, iyi bir kadın olduğun, iyi bir anne olacağın. En azından yarınlar için bir umudumuz oldun.