Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Herkesin anlayabileceği biri değilim, çünkü herkes aynı yerden bakmıyor hayata. Kimi sessizliğimi kibir sanır, kimi suskunluğumda derinliği görür. Anlaşılmak isterim ama anlatmak için çabalamam artık. Beni gerçekten görmek isteyen, kelimelerimin arkasındaki duyguyu zaten hisseder. Herkesin anlayışı farklı, o yüzden bazen anlatmak değil, sadece var olmak yeter. Bazı insanlar anlamaz, ama anlayan bir kişi bile her şeye bedeldir.
Ben herkesi anlayan biri olamadığım gibi herkesin de anlayabileceği biri değilim. Bazen mutsuzluğumu gülüşümle kapatırım mutlu zannedilirim, bazen hırsımı sessizliğimle gizlerim, sakin zannedilirim Bazen içim kan ağlar ama yine de kızılcık şerbeti içmiştim derim yani beni öyle herkes kolay kolay anlayamaz benim derinlerim var ve bazen kendim bile yabancıyım oralara.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Hayır değilim. Herkesin algısı da farklı, bakış açısı da, bana baktığı hissiyatı da. Yani bakılan kişi ve yer kadar bakan kişinin de kim olduğu önem arz eder. Ayrıca insan herkese her anlamda görünür olmaz. Kale duvarları bazı insanlara şeffaf olabilir, bazılarına çelikten. Ben şahsıma münhasır yapıdayım ve kolayca çözülemiyorum kimseye.
Açıkçası, hiç kimse herkes tarafından tamamen anlaşılmaz, ama bu bence kötü bir şey değil 🌸. Olduğun gibi kal ve seni anlamaya çalışanlarla bağını güçlendir. Anlaşılmak kadar başkalarını anlamaya çalışmak da insana çok şey katar. O yüzden içindeki o umutlu enerjiye hep sarıl! Müzik linki güzel bir dokunuş olmuş, şarkıyla tebessümü pekiştirdin! 🎶✨
Degilim eğer öyle olsam cok sıkıcı olurum tahmin edilebilir fikir yürütülebilir olmak istemem en azından insan anlamak icin uğraşmali o kafar basit olmak istemem
Eğer herkes beni çözebiliyorsa, o zaman hiçbir gizemim, katmanım farklı düşünme biçimin kalmamış gibi olur:))
Hiç o açıdan bakmamıştım, sanırım çok geç kaldım :D lineer cebir dersim vardı üniv de , 1. sınıf basit bir dersti 4. sınıfta verdim o kadar değilim sanırım :D
O kadar olmak istemedim , genlerimde de her insanın anlayabileceği bir lineerlik gerek yok gibi. Çok egoist bir cümle gibi geliyor kulağıma okuyunca ama öyle değilim onu biliyorum :D