Bu erkeklerdeki özgüvenin gerçek hayatta karşılığı var mı?

Görücü usulüyle biriyle tanıştırıldım. Bir kafede buluştuk konuştuk. Adam 46 yaşında ben 39 yaşındayım. Ama ben bakımlı olduğumdan adamın yanında çok genç ve güzel kalıyorum, hatta gören beni onun kızı falan zanneder, o derece. Adam daha önce evlenmiş boşanmış çocuğu yok.

Ben yine de önyargılı davranmayım bir tanıyayım diye düşündüm. Çok kibirliydi saçma sapan konuştu, sonra da laf arasinda bana ;

-"ben aslında 35 yaşından yukarı kadınlarla görüşmüyorum, her konuda yaşı geçmiş oluyor" dedi.

- "Nasil yani dedim 11 ve daha fazla yaş farkı sence normal mi dedim? Arada kuşak farkı oluyor bi kere. 30 yaşinda bir kadın senden 16 yaş küçük oluyor neredeyse babası olabilecek yaştasın. 35 yaşında bir kadın senden 11 yaş küçük oluyor sence aynı nesil misin onlarla sen?" dedim. "Fıtrat böyle" diyor pişkin pişkin. Adam bide zengin de değil. Var mi acaba o yaşta olup da 10-15 yaş büyük adamlara tav olan gerçekten?

Gerçek hayatta bunun karşılığı var mi? Zenginlik faktörünü çıkarın onun dışında var mi? Bu beklentiler gerçekçi mi?

Bu erkeklerdeki özgüvenin gerçek hayatta karşılığı var mı?
Cevapla