Görücü usulüyle biriyle tanıştırıldım. Bir kafede buluştuk konuştuk. Adam 46 yaşında ben 39 yaşındayım. Ama ben bakımlı olduğumdan adamın yanında çok genç ve güzel kalıyorum, hatta gören beni onun kızı falan zanneder, o derece. Adam daha önce evlenmiş boşanmış çocuğu yok.
Ben yine de önyargılı davranmayım bir tanıyayım diye düşündüm. Çok kibirliydi saçma sapan konuştu, sonra da laf arasinda bana ;
-"ben aslında 35 yaşından yukarı kadınlarla görüşmüyorum, her konuda yaşı geçmiş oluyor" dedi.
- "Nasil yani dedim 11 ve daha fazla yaş farkı sence normal mi dedim? Arada kuşak farkı oluyor bi kere. 30 yaşinda bir kadın senden 16 yaş küçük oluyor neredeyse babası olabilecek yaştasın. 35 yaşında bir kadın senden 11 yaş küçük oluyor sence aynı nesil misin onlarla sen?" dedim. "Fıtrat böyle" diyor pişkin pişkin. Adam bide zengin de değil. Var mi acaba o yaşta olup da 10-15 yaş büyük adamlara tav olan gerçekten?
Gerçek hayatta bunun karşılığı var mi? Zenginlik faktörünü çıkarın onun dışında var mi? Bu beklentiler gerçekçi mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yoktur bence
Taş bulmuş anlamıyor desene dicem ama zaten boş beleş övmüşsün kendini 🤣
Gerçekleri söyledjm
Hay hay. Görelim biz de söyleyelim. Ne dersin?
Asla yok
Zaten şaşırdım bana çok absürt geldi
Bu tarz kişiler evlense bile kendine bakmadan 24 saat başka bir kadın peşinde koşar inan bu böyle
Yok çapkın değilmiş problemi kibir galiba. Karisiyla da yeni evliyken kavga ediyormuş gönlünü almıyormuş, kadin babasinin evine gidiyormuş. Sonunda adam gidip almamış bile kizi babasinin evinden. Kadin da boşanalim demiş bu da kabul etmiş anlaşmali tek celsede boşanmışlar. 8 aylik evlilik.
Adam hem kirici hem de gönül almıyor. Karısını da böyle kaybetmiş. Kibir yani
Vay be böyleleri yine de biriyle gorusebiliyir. Biz iyilikten mi bilmem hiç şans yok biseyde
Yok yahu bunlar da çevresi sayesinde görücü usulüyle benim gibilerle tanışabiliyor ama adamda kafa olmayınca ikinci görüşme olmuyor haliyle. Sana Adriana Lima' yı da getirip tanıştırsalar sende iş yoksa yine olmaz
Haklısınız herkese Allah gönlüne göre versin diyim o zmn
Bırak bence saçmalamış
Zaten bir daha görüşmedim
Ama yaş rakamdan ibaret
O konuda ikiniz de yanlışsınız bence
Hayır yaa konu şu ; demek istiyor ki , erkekler ne kadar yaşlanırsa yaşlansın hep genç kizlarla evlenebilir. Fıtrat gereği 10-15 yaş küçük kadınlarla evlenebilir sorun olmaz ama kadın 35 den sonra çöp oluyor demek istiyor
Kesinlikle katılmıyorum
Ben bile seninle görüşürüm ne alakası var
Boyle bir insanla birlikte olmak üzüldüm sana 😒
Bir daha görüşmedim
Yani mantıklı olan o bu arada bu erkeklerle alakalı bişey değil emin ol insanlarla alakalı öyle çok insan var benim de başımdan geçen böyle olaylar oldu kizlarla
Biraz daha açıklar misin?
Yani bu işte cinsiyet önemli değil ben de böyle boş egosu olan kadınlarla tanıştım insanlar biraz alçak gönüllü olduğunda emin ol daha çekici oluyorlar yalnız bunu anlamıyorlar
Bu arada suda var kadınlar yaş aldıkça bence daha güzel ve alımlı oluyorlar
Adam ele avuca gelecek kadın istiyor
Ele avuca gelecek çıtır onu niye alsın? Mantık?
Niye almasin
Sebep söyle mantık?
Sen çürük domates mi alırsın taze domates mi aluyin
Ben mesela Kenan Imirzalıoğlunu Kivanç Tatlıtuğ'u George Clooney'i falan alırım ama onlar beni alır mı? 🤣🤣🤣
Alıp almaması önemli değil ki
Haa Kıvanç beni almıyorsa başkasını da istemem diye takıntı mı yapıcaz? 😂 size psikolog lazim
Adam gelip buluşmuş işte
Görücü usulü oldu, çok övdüler, fotosu da eski fotoymuş, sonuç olarak fos
Aman aman kendisi çok mükemmel sanki
Harun abi sen niye pembeli hesaptan yaziyon? Çift taraflı misin yoksa? 🤣🤣🤣
Ne harun abisi yahu
Niye beni erkek yapma derdine dustun
Kadınlarda da var bu erkeklerde değil sadece
Nasil yani?
Özgüven dedin ya onu diyorum
Bu bence özgüven değil ahmaklık. Poker oyununda bile elindeki kağitlara göre oynarsın.
Haklısın
Olmazmı neleri var
Sen buluyor musun evlenecek çıtır?
Evlilik için değil ama buradan 2 kişiyle epey zaman yaşadım ilişki 24 ve 26 yaşlarındaydılar
Sugar dady yani 🤣🤣🤣
Tam öyle denmez ama benzeri
Para yedirdim demiyo da 🤣🤣🤣
Onu üniversiteli bir çıtırla yapmıştım bunlar ufak tefek ihtiyaçlardı
Hic utanmadan bide anlatıyor. Ahirette de hesaba çekilirken böyle pişkin pişkin konuşabilecek misin?
Zorla olmuyorki kendi arzularıyla
Ahlaksızlık zorla mı olur?
Ne alakası var alanla veren razı
Günah olmuyo mu kızın yaşındakilerle zina?
Bence değil zorlama yok hatta teklif onlardan geliyor
Islama yeni kurallar mı koyuyorsun? Kuranda neyin haram neyin helal olduğu yazıyor. Kurana muhalefet mi ediyorsun? Ayeti inkar mi ediyorsun?
Şu anki iktidar kuran-ı kerimi tamamen çiğniyor her türlü benim iki kaçamağımmı önemli
Allaha böyle mi diyeceksin?
Ne günahlarımız var bu onun yanında masum kalıyor
Cehennemliksin yani
Hangimiz değilizki
Herkes cehennemlik mi?
Bu durumda cennetlik çok az gibi
O senin düşüncen
Bence öyle
🥰❤🌹💕💓💐