Öfkenizi kontrol edebiliyor musunuz yoksa yansın mı her yer 😂

Öfkenizi kontrol edebiliyor musunuz yoksa yansın mı her yer 😂
Benim öfkemden zevk ve haz alan ruh hastaları oluyor onlara hem sitede hem gerçek hayatta çok fazla denk geliyorum. Hepsinin ortak amacı kendi yokluklarıyla bana saldırıp, beni sinirlendirip, benden tepki görerek yeryüzünde biraz da olsa var olduklarını zannetmek.. Bu nedenle bu kapı önündeki paspas kadar bile değeri ve anlamı olmayan herkese karşı özellikle sakin ve onları daha fazla yok sayarak davranıyorum. Ve vazgeçilmez olarak herbirini ilahi adalete havale ediyorum kesinlikle.. Benim karşımda kaşınmak kişide kalıcı uyuz yapar 😃
Kolay öfkelenmediğim ve normalde kontrol edebildiğim için bunların gerçekleşmesini sağlayacak bir olay yaşadığımda şiddeti ve etkisi daha büyük oluyor tabi. Normalde ne kadar hassas davranıyorsam o kadar acımasız biriyim öfkeliyken. Ne kendime ne karşıya fiziksel bir zarar vermem ama karşımdaki benden göreceği ve duyacakları sonrası o durumdan kötü hale gelir.
Seni kızdıranlar korksun 😇 elimi kana bulamadan temiz dövmek bu 😇
Evet, tam olarak o bence de 🙂
Öfkeliyken çok kötü. O an kimse benimle muhatap olmamalı. Aksi halde daha kötü olacak. Sinirimin sınırı yok. Eskiden sinirimi eşyalardan çıkarırdım. Şimdi sadece beni sinirlendiren insanlardan çıkarıyorum:d
Lalorona çıkıyor o zaman içinden 😂
Kesinlikle 😅
Cok kalp kirabiliyorum
Senin kalbin kırılacağına sen kır
Seninde kırdım kaç kez🫠
Sen kırılma da gerisini düşünme 😇
Cevap
9Cevap
Gözüm kararıyor, elime geçen her şeyi fırlattığım olmuştur, kırıp dökerim. Kırmızı görmüş boğa gibi 😃
Senin gibi sakin kız ama Karadeniz damarı işte 😂
Hee tabancamun sapinii güle donatacağumm
Kırgınlığı verdiği bir Öfkeyse siliyorum direkt
Kötü bir insan olurum sdfs
Baya kibirli olabiliyorum ve şiddet kullanmak istiyorum elim kaşınıyor bir şeylere vurmam gerekiyor umursamaz oluyorum bu gibi nedenlerden dolayı fazla sinirlenen bir insan değilim çok üstüme gelinirse tutamıyorum ama kendimi normalde tutabilen biriyim
Ben en çok evden dışarı çıkarken bir eşyamı bulamayınca sinirleniyorum.😒Bunun dışında kontreldeyim.
Helal sana kendini kontrol eden sayılı insanlardansın 😇
Edemiyorum maaslef fiziksel bir şey kesinlikle olmuyor ama öyle kelimeler söylüyorum ki karşıda ki insan kaldıramıyor normal olarak aşırı ağır şeyler söylüyorum ben öyle böyle değil o yüzden artık ofkelenince giderim insanların yanından tek başıma kalırım geçene kadar.
Ağlama krizine giriyorum ondan sonrası hayal edemiyorum kendimi şaşırtmada bir numara olunca...
Bunun gibi şiir gibi kadin oluyorum Melek Subaşı misali...
https://youtu.be/v67-t9Zrrxw?si=NUsYzgV7-0ysZ8-bSadece Bir şeyleri kırıp dökerim hiç korkutucu yanlarim yoktur 🥲
İçini kırıp dökme de dışarıyı dök boş ver
İçim kirilacagi kadar kırılmış ztn artık dışarıya yansıtıyorum
En iyisi insan geç olsa da buluyor sonunda doğruyu 😇
Bende her şey gidiyor kelimeler falan bağırırken uzuyor 😀
Sen de mi 😂
Gözüm kimseyi görmüyor, içimden ejderha çıkıyor. 😂😂
Aha İzmir ejderyası 😂
😂😂😂
Eğer çok sinirlendiysem Ejderha’ya dönüşüyorum.
Ejderyadır o 😂
Olabilir 🤣🤣
😹😹
Efsane programdı ya 😂
Dimi ajshs
Yine senin fotoların 😂😂
Efsane dimi
Her zamanki gibi 😂
Sessiz kalırım, boğazım düğümlenir, gözlerim dolar. Eğer çok sinirliysem gözlerim dolmuyor ama. Tartışma ihtimalim yüksek olur. Yine de sessiz kalıp kendimi kontrol edebilirim.
Öfkemi dizinlerim saygısızlık edilirse küfür ederim onun dışında bağırmak vs bunlar bende uzak daha çok mesafe koymaya çalışırım bana daha fazla toksit vermesin diye
Eğer kırıldıysam, biraz duygularımı ifade etmeli, biraz içe atmalı, ağlamalı bir süreç ama yok sinirlendiysem gerçekten bir olaya, o zaman kendimi ben de tanıyamıyorum.
Genel anlamda soğukkanlı bir insanım, öfkemi, sevincimi veya ne düşündüğümü, yapacağımı başkalarının tahmin edememesi hoşuma da gidiyor.
İki türlü dışavurum gerçekleştiriyorum
Ya ortamı terk ederim ya telefonu kapatırım
Ya da her seyi zehir zemberek söylerim
Gözüm dönüyormuş ne dediğimi bilmiyormuşum.. ama bu sadece kıskançlıktan kaynaklanan öfke.. hem ben doğruları söylüyorum suç sayılıyor 🤷♀️
Herkesi her şeyi silebilyorum
Türkan Şoray gitmiş 😂
Güzel olmuş 😇
Karsimdakine bagli sevmedigim biriyse hic dusunmem sevdigim biriyse kendimi kontrol ederim. Baskasina cok sovuyosam sevdigime az soverim mesela😂
Sonunda uzaklaşan taraf oluyorum illaki kalbim kırılıyor.
Adile Naşit gibi sitemkâr olurum, söylenirim geçer 🤭
Kontrol edemediğim zamanlar oluyor ve kontrolüm altında olmayan şeyler beni ekstra sinirlendiriyor.
Etmeye çalışıyorum
Fazla konuşuyorum öfkeli olunca ama kelimeleri söylemede zorluk çekiyorum
Çok kalp kırarım çok sert bir şeye dönüşürüm agir konusurum o kadar agir konuşurum ki o insan bir daha istese de benimle muhattap olamaz acımasızimdir sinirlenince söylediklerim konusunda. Siddete basvurmam ama. Cunku basimi bir canım yuzunden belaya sokup kendimi haksiz çıkaramam. O bana vurursa kendimi korurum ama bunu ina vuracak sakatlayacak sekilde yapmam ve gider sikayetci olurum
içimden canavar çıkıyor bozkurt çıkıyor karada giden jaws
Bi keresinde çok sevdiğim birseyi kırmıştım onun dışında çok sevdiğim birine de sinirle zarar verdim onun pismanligiyla bütün gün ağladım sonra sinirden ağladım falan filan Yani kendimi tutamayıp istemedigim çok şey yaptım
Chucky derler bana
Bıçağın nerde 😂
Yastığın altında saklıyorum
Korktum senden 😂
👉🏻👈🏻
Aman aman kaçın
Nereye kaçalım 😂
Sinirli kırıp döken..
Allah kimseyi görmeyi nasip etmesin
Edebiliyorum hemde çok iyiyi
Dilimin kemiği olmuyor çok ağır konuşuyorum😢
Kontrol edemiyorum maalesef