Ne yaptıysam iyi ki yapmışım ne yapmadıysam da keşke yapsaymışım diyorum 2 günlük dünya yarına çıkar mıyız kim bilebilir? İçinizde ne varsa dışa çıkarın içinizde kalacağınıza gerekirse alt üst etsin sizi. ✌️

Ne yaptıysam iyi ki yapmışım ne yapmadıysam da keşke yapsaymışım diyorum 2 günlük dünya yarına çıkar mıyız kim bilebilir? İçinizde ne varsa dışa çıkarın içinizde kalacağınıza gerekirse alt üst etsin sizi. ✌️

Bütün yapabildiklerimi yaptım. Zerre pişmanlık duymadım geçmişe dönsem yine aynı hataları ve seçimleri yapardım. Çünki bu gün beni oluşturan şeyler hatalarım ve seçimlerim. Birinde samimiyeti sezersem sonuna kadar yanında olurum. İlişkilerde ölçülü olmak iyidir. Hem arkadaş hem hasımlık. Yapamadığım bir sürü şey var. Bir müddet dinlentikten sonra tekrar deneyeceğim. Şimdilik araftayım birtakım şeyleri çözdükten sonra tekrar deneyeceğim.
Yok genelde kafaya koyduğum herşeyi yaparım doğruda olsa yanlışda olsa bana doğruysa sıkıntı yok herkesin doğrusu kendine yaptım yapmayada devam yani şu kısa dünyada takılıp kalmaktansa yapıp kurtulmak iyidir🤣🤣🤣
Pişman değilim. Hayatı pişmanlıkla değil merakla yaşıyorum. İlgilendiğim bir alanla, keyif aldığım bir insanla, yanında neşeyle dolduğum hayvanla vs.
Cevap
16Cevap
Benim aklım hala yapamadıklarımda..
Sonra koca koca keşkeler biriktirin.. iki günlük dünyada ne çok keşkeler biriktirdim diyin..
Keşke diyecegime iyi ki demeyi tercih ederim
Bana da gelmedi ama dedirtir ya bir gün
Pişmanlığı yaptıklarımdan duyarım, yapmadığım şeyler genelde "olmasa da olur" dediklerimden.
Yapmadıklarım derdim ama yaptıklarımdan diyorum, senin için önemli değerliyken kıymeti bilinmeyen herşeyden pişmanlık duyururlar insana
Yaptığım şeylerin o an yapılması gerekiyormuş ki yapmışım, pişman değilim hakim bey : ))
Ben pişman değilim neden hepsi bir nedenden başıma geldi çünkü
Pek pişmanlığım yok hep içimden geldiği gibi olduğum için
Yaptığım hicbirseyden pişman değilim sonuna kadar hak ettikleri için yaptım
Her ikisinden de pişmanlık duyuyorum
Aklım hala yapamadıklarımda
Belki bugüne kadar 1-2 kere olmuşumdur.
Hiç pişman değilim ben
Almadıklarımdan
Yaptığım hatalardan pişmanım
Yapamadıklarımdan
Pişman değilim ki
Yaptıklarımdan pişmanım. Allah affetsin.
Yapmadıklarım.
Yapmayıp da pişman olmaktansa yapipta pişman olim
Yerine göre ikiside vardır.
Bazen ikisinden de pişman oluyorum.
Aklım hala yapamadıklarımda.
Çoğunlukla yaptiklarimdan
Yaptıklarımdan
İkisinden de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?