Kişilik & Karakter Yaptıklarınızdan mı yapmadıklarınızdan mı pişman olursunuz? hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım hep keşke yapsaydım dediklerimin pişmanlığını yaşadım peki ya siz? Yaptıklarınızdan mı yapmadıklarınızdan mı pişman olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Yapmadıklarımdan dolayı pişman olabilirim 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. keske yapsaydim diyecegim hicbir sey olmasin diye cogu seyi yaptim. yaptigim seylerden de pisman degilim. genel olarak pisman olan biri degilim 2 3 Yorumla hangovers 1 yıl Benim cv Yorumla yarenimsii 1 yıl en guzel cv Yorumla hangovers 1 yıl Yes sir Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yaptıklarım doğru veya yanlış bana tecrübe olarak kaldılar.. Yapamadığım güzelliklere pişmanım.. 1 1 Yorumla hangovers 1 yıl Tam olarak bu Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu görseldeki gibi çok fırsat kaçırdım, pişmanım 1 0 Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Sonu ölüme götürecek işlerde var gözün karaysa yap 🤣 1 0 Yorumla
Benüzülmemsenağlaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda 1 1 Yorumla Asfgfdff 1 yıl Ne gibi Yorumla
Abcccba1234 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yaptıklarımdan ve yapmaya geç kaldıklarımdan 1 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl yapmadıklarım daha çok pişmanlık verir 1 0 Yorumla
Aušrinė_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yapmadığım için pişman olduğum şeyler var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Foto ne alaka 1 9 Yorumla hangovers 1 yıl Hoşuma gitti uyum estetik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kaşlar ne puhahaha Yorumla hangovers 1 yıl Annene sor ikili ilişkilerimiz iyidir 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahah ezik abaza laf soktu Yorumla hangovers 1 yıl Lan yoksa yine mi sen 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Profilde çok kötü duruyorsun gerçekten köylü gibi Yorumla hangovers 1 yıl Kanka köylü değilim ama köylü de olsam skimde olmazdın sağol yinede merak etmediğimiz görüşün için 😃🗿 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Laf sokmayı da bilmiyo ya kürt müsün doğru söyle Yorumla hangovers 1 yıl Lan yok ya benim laf sokmayla işim olmaz çocuk ergen işleri onlar kim nasıl gelirse öyle uğurluyorum 😃 Yok Türküm de Kürtlere niye sallıyorsun şu an çok iyi Kürt insanlar var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapmadıklarımdan dolayı pişman olabilirim
keske yapsaydim diyecegim hicbir sey olmasin diye cogu seyi yaptim. yaptigim seylerden de pisman degilim. genel olarak pisman olan biri degilim
Benim cv
en guzel cv
Yes sir
Yaptıklarım doğru veya yanlış bana tecrübe olarak kaldılar.. Yapamadığım güzelliklere pişmanım..
Tam olarak bu
Şu görseldeki gibi çok fırsat kaçırdım, pişmanım
Sonu ölüme götürecek işlerde var gözün karaysa yap 🤣
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda
Ne gibi
Yaptıklarımdan ve yapmaya geç kaldıklarımdan
yapmadıklarım daha çok pişmanlık verir
Yapmadığım için pişman olduğum şeyler var
Foto ne alaka
Hoşuma gitti uyum estetik
O kaşlar ne puhahaha
Annene sor ikili ilişkilerimiz iyidir 😃
Hahah ezik abaza laf soktu
Lan yoksa yine mi sen 😃
Profilde çok kötü duruyorsun gerçekten köylü gibi
Kanka köylü değilim ama köylü de olsam skimde olmazdın sağol yinede merak etmediğimiz görüşün için 😃🗿
Laf sokmayı da bilmiyo ya kürt müsün doğru söyle
Lan yok ya benim laf sokmayla işim olmaz çocuk ergen işleri onlar kim nasıl gelirse öyle uğurluyorum 😃 Yok Türküm de Kürtlere niye sallıyorsun şu an çok iyi Kürt insanlar var
Yapmadıklarımdan
İkisindende oldum
Yaptıklarımdan