Kişilik & Karakter Bizi umursamayan ve ciddiye almayanlara karşı ben artık iki katı umursamıyorum doğru mu yapıyorum? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İçimden de açıkcası artık bu geliyo Güncellemeler1 yıl Bence doğru ama sormak istedim Güncellemeler1 yıl Kdkdkd Bizi umursamayan ve ciddiye almayanlara karşı ben artık iki katı umursamıyorum doğru mu yapıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ayhan_1990 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Seni umursamayanı, sen hiç umursama. En iyisini yapıyosun 0 1 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Öyle yapıyorum artık Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben selam bile vermiyorum selam bile almıyorum dndjjdjdjdjd 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bende öyleyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl en iyisi Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Çok doğru yapıyorsun bu şekilde devam et 0 22 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl 1 yıl sonunda kısıtlamamı kaldırmış instagramdan bende engelledim bi kaç gün sonra cepten çıktım mı şimdi Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Engellemesen daha iyi olurdu hususi beklemiş gibi görünmüş olabilirsin hiç yokmuş gibi hayatına devam edebilirsin yani engellemen yine ona ilgi çekmeye çalıştığını düşündürebilir Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ama beni gostluyo kendisi 1 yıldır Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Olsun engeli kaldır fotoğrafını bir süre değiştirme aynı kalsın yani profilini sık değiştirme mesela ölü balık gibi davran Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ben engelini kaldırmak istemiyorum çok öfkeli ve kırgınım bişey daha sorabilir miyim Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Tabi Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl 1 yıl sonunda kısıtlamamı neden kaldırdı sence Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Merak etmiştir öylesine veya can sıkıntısına, daha doğrusu eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek.. yani ilgi çekmeye çalışmış olabilir asla yüz verme Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sence engellemeseydim bana istek atar mıydı Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Yüzsüzse evet ayrılma şekline ve sebeplerine de bağlı değişir Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yok yüzsüz değil konuşmak istemişti yüzyüze ben istemedim öyle bitti aramızdaki her şey Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sonra böyle davrandı Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl İstek atıcak mı sence Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Sen niçin istemedin ilişkiden biraz bahsedersen yorumlayabilirim Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Kendimi konuşmaya hazır hissetmedim Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sadexe bakışma vardı o kadar Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl İçine sinmediyse doğru olanı yapmışsındır bence Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Evette istek atocak mı sence yoksa öylesine mi yaptı Yorumla kremalıfincanbüreği 1 yıl Atmaz daha Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Mesaj da atmaz o zaman Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ben engelledim onu artık peki cepten çıktım mı artık Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Crvap verir misin Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yapıp yapabileceğin en mantıklı şey 0 1 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl O da 1 yıl sonunda kısıtlamamı kaldırmış hemen instagramdan daha hiçbi şey yapmadı Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. herkesin çıkarı kadarsın 0 5 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Öyle mi Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 1 yıl ne sandin ki Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Peki ulaşamadığımı nasıl unutcam Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 1 yıl ezik misin Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Neden Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sana sarılmak istemiştim ayrılırken 0 44 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ne zaman ayrılırken Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl ? Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yanımda olmak isteseydin olurdun olmadın demek ki istemiyosun şimdi goygoy yapma bana Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Hem yazıp sonra niye kayboluyosun mal mısın Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Selam Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bişey sorcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sor Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Neden benimle konuşmuyosun Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Cevap vercen mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemiyorum Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Beni mi Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Cevap vermicek misin Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Çok zorluyosun beni bilgin olsun Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sana saygı duyuyorum ama benim seninle konuşmaya ihtiyacım var Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Özür dilerim senden haksızlık yaptıysam eğer Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bişey de lütfen Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Lütfeb neden konuşmadığıma dair sana açıklama yapmama izin ver lütfen Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl 1 yıl oldu artık lütfen yapma artık Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sana aşık oldum ben o yüzden reelde konuşmak istemiyorum Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Çünkü olmayacağımızın farkındayım Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl O yüzden konuşmayı gerek duymadım çünkü kendimden korktum Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bu yüzden de konuşma teklifini reddettim Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Çünkü sana açılmak istemedim imkansız olduğumuz için Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Olay bundab ibaret büyütmenin hiçbir anlamı yok Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ama böyle yapacağını bilseydim o zaman ne olursa olsun seninle konuşurdum Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bişey demicek misib Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sana aşığım Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Hiç mi önemli değil Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sana çok aşığım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstiyormusun Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Seni mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ben istiyorum sana aşığım da ama bizden olamaz Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bişey demivek misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sorgulamadan sevişecekmisin Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Senin derdin o mu Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl O sen değilsin ayrıca şimdi senden şikayetçi olayım mı? Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Şikayetçi oldum Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Nedeb böyle bişey yaptın Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yalancısın Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yalancı Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Pislik Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bişey sorabilir miyim Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Cevap ver bana Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Doğru yapıyorsun 1 3 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bana sevgilisi yokken varmış gibi davranıyo sosyal medya da neden sizce Jeynepp 1 yıl Seni kendinden uzak tutmaya çalışıyor belki Gizlihesapp0 1 yıl O zaman neden benimle uğraşıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seni umursamayanı, sen hiç umursama. En iyisini yapıyosun
Öyle yapıyorum artık
Ben selam bile vermiyorum selam bile almıyorum dndjjdjdjdjd
Bende öyleyim
en iyisi
Çok doğru yapıyorsun bu şekilde devam et
1 yıl sonunda kısıtlamamı kaldırmış instagramdan bende engelledim bi kaç gün sonra cepten çıktım mı şimdi
Engellemesen daha iyi olurdu hususi beklemiş gibi görünmüş olabilirsin hiç yokmuş gibi hayatına devam edebilirsin yani engellemen yine ona ilgi çekmeye çalıştığını düşündürebilir
Ama beni gostluyo kendisi 1 yıldır
Olsun engeli kaldır fotoğrafını bir süre değiştirme aynı kalsın yani profilini sık değiştirme mesela ölü balık gibi davran
Ben engelini kaldırmak istemiyorum çok öfkeli ve kırgınım bişey daha sorabilir miyim
Tabi
1 yıl sonunda kısıtlamamı neden kaldırdı sence
Merak etmiştir öylesine veya can sıkıntısına, daha doğrusu eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek.. yani ilgi çekmeye çalışmış olabilir asla yüz verme
Sence engellemeseydim bana istek atar mıydı
Yüzsüzse evet ayrılma şekline ve sebeplerine de bağlı değişir
Yok yüzsüz değil konuşmak istemişti yüzyüze ben istemedim öyle bitti aramızdaki her şey
Sonra böyle davrandı
İstek atıcak mı sence
Sen niçin istemedin ilişkiden biraz bahsedersen yorumlayabilirim
Kendimi konuşmaya hazır hissetmedim
Sadexe bakışma vardı o kadar
İçine sinmediyse doğru olanı yapmışsındır bence
Evette istek atocak mı sence yoksa öylesine mi yaptı
Atmaz daha
Mesaj da atmaz o zaman
Ben engelledim onu artık peki cepten çıktım mı artık
Crvap verir misin
Yapıp yapabileceğin en mantıklı şey
O da 1 yıl sonunda kısıtlamamı kaldırmış hemen instagramdan daha hiçbi şey yapmadı
herkesin çıkarı kadarsın
Öyle mi
ne sandin ki
Peki ulaşamadığımı nasıl unutcam
ezik misin
Neden
Sana sarılmak istemiştim ayrılırken
Ne zaman ayrılırken
?
Yanımda olmak isteseydin olurdun olmadın demek ki istemiyosun şimdi goygoy yapma bana
Hem yazıp sonra niye kayboluyosun mal mısın
Selam
Bişey sorcam
Sor
Neden benimle konuşmuyosun
Cevap vercen mi
İstemiyorum
Beni mi
Cevap vermicek misin
Çok zorluyosun beni bilgin olsun
Sana saygı duyuyorum ama benim seninle konuşmaya ihtiyacım var
Özür dilerim senden haksızlık yaptıysam eğer
Bişey de lütfen
Lütfeb neden konuşmadığıma dair sana açıklama yapmama izin ver lütfen
1 yıl oldu artık lütfen yapma artık
Sana aşık oldum ben o yüzden reelde konuşmak istemiyorum
Çünkü olmayacağımızın farkındayım
O yüzden konuşmayı gerek duymadım çünkü kendimden korktum
Bu yüzden de konuşma teklifini reddettim
Çünkü sana açılmak istemedim imkansız olduğumuz için
Olay bundab ibaret büyütmenin hiçbir anlamı yok
Ama böyle yapacağını bilseydim o zaman ne olursa olsun seninle konuşurdum
Bişey demicek misib
Sana aşığım
Hiç mi önemli değil
Sana çok aşığım
İstiyormusun
Seni mi
evet
Ben istiyorum sana aşığım da ama bizden olamaz
Bişey demivek misin
sorgulamadan sevişecekmisin
Senin derdin o mu
O sen değilsin ayrıca şimdi senden şikayetçi olayım mı?
Şikayetçi oldum
Nedeb böyle bişey yaptın
Yalancısın
Yalancı
Pislik
Bişey sorabilir miyim
Cevap ver bana
Doğru yapıyorsun
Bana sevgilisi yokken varmış gibi davranıyo sosyal medya da neden sizce
Seni kendinden uzak tutmaya çalışıyor belki
O zaman neden benimle uğraşıyo
Verdiğin en iyi karar