Güncellemeler
+1 yıl
Yani ben kendimi böyle de seviyorum ve beğeniyorum ama insanlar bu tarz şeyler deyince özgüvenimi düşürüyorlar ben açık olanlara kapan demiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar turizm şehrinde yaşıyorum ve çoğunluk turistler var ve sıcak ortam olduğu için açık insan çok var haliyle o yüzden de ben kapalı olduğum için çok dikkat çekiyorum bu tarz şeylere çok maruz kalıyorum İstanbul gibi bir şehirde yaşasam bu tarz şeyler fazla olmaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
insanları dinleme sende.. önemli olan senin kararın
Önemsememeye çalışıyorum zaten ama sürekli olunca ister istemez dikkate alıyorsun
Ya milletin dedigini bosversene ne bakiyon onlara. Sende onlara kapanmayi dusunmuyormusun de ne diyecekler bakalim. Yoo neden kapanayim derlerse de ben neden acilayim dersin. Ne sacma insanlar var ya sanki onlarin ne isine yarayacaksa cikarlari olacak sanki
İnsanların ne dediği umrunda olmasın bence kendin nasıl istiyorsan öyle yaşa kendin olmak istediğin gibi
Özgüvenini düşürme. Açılsan kapalı halin çok güzeldi derler sen insanların dediklerine çok takılma illa ki alışacaklar
Guzellik icin degil inanc icin kapaniliyor sonucta. Esin begensin yeter
İnsanları boş ver onlara göre hayat yasayamazsin
Sen istiyor musun peki?
Yani sürekli böyle diyen insan olunca aklıma giriyorlar bazen önceden hiç böyle bir düşüncem bile yoktu
Takip eder misin detaylı konuşalım
yoo daha da guzellestin bence..
güzellik için kapanmıyoruz ki : )
Her ne olursa olsun her kadın güzel gözükmek ister kapalı ister açık olsun ama bu şekilde bir söylem olunca sanki açıkken güzelde kapalıyken çirkinsin der gibi oluyor
Açık güzelliğini ortaya çıkarır.
boş ver onları