Erkekler de daha çok açık kadınlardan hoşlaniyor kapalilara kimse bakmıyor çünkü bosbol şeyler, sifir makyaj derken d vitamini de yerlerde güneş alamadigimiz için..
Ay bilemedim imdaaaaat
Erkekler de daha çok açık kadınlardan hoşlaniyor kapalilara kimse bakmıyor çünkü bosbol şeyler, sifir makyaj derken d vitamini de yerlerde güneş alamadigimiz için..
Ay bilemedim imdaaaaat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şu mantığın ile kapanmanın bir anlamı yok zaten açıl rahatla.
Yok kanka ya o kadar kolay değil o işler
10 yıldır kapalıyım
Kankası sen 10 yıldır inançların doğrultusunda kapalı değil misin?
E öyleyim de artık fikriyatim değişti
İnançların da değişti olarak anlıyorum bu olabilir ve böyle bir durumda kapalı kalmana gerek yok zaten. Alışkanlık haline gelmiştir oda 10 gün sonra tamamen değişir sadece 10 gün sabredeceksin.
İşte çevre faktörü var
Çevre faktörünü karşına alamıyorsan yapacak bir şey yok ama yaş aralığına bakılırsa aşmış olman gerek bunları artık.
Kendin bilirsin de kapalı olup da çok da güzel olan kişiler var
Ben bi bakimmi önce? valla açıl ya da kapan derim. çirkinsen çirkin de derim
Aslında pek fark etmiyor bakımlı olmak önemli bence
Bakımlı olmaya bakımlıyim da kadınlık aurasi farklı.
Yani orası da var tabi
kapalilik dinsel bir sey erkek icin acilip kapaniyorsan neden muslumansin zaten
Yanlış ifade etmiş olabilirim
Ben uzun süredir kapalıyım ve son zamanlarda mutlu değilim
Güzel degilsen aciksanda bakmaz manken gibi olman lazım
Boyum 175 ztn yüzümde güzel ama açık olunca kadinlığın daha ön planda oluyor
Kaç kilosun güzel olsan bakarlardı kapalı çok güzel kızlar var çünkü. ya da sen başka bişey demek istiyorsun nefsine hakim olamıyorsun
Talibim oluyor ancak benim istediğim olmuyor. Benim isteğim bir tık daha ortamci çocuklar, ondan herhalde.
Bazıları özellikle kapalı kadınlara yükseliyor, sana mı denk gelmedi acaba?
Öyle sapık birini de istemem
Sapık olarak söylemiyorum canım, hoşlanıyorlar kapalı kızlardan, onu demeye çalışıyorum
Benden de hoşlananlar oldu ama ben hoşlanmadim
Anladım, açılmak sana daha iyi gelecekse açılabilirsin, belki eski halini daha çok sevdiğini fark edersin
Keşke deneme yanılma şansım olsaydı ama o kadar cesur değilim maalesef
Acildigim an çevrem tarafından etiketlenecegim zaten ve bunu da takmamak ciddi bir psikoloji gerektiriyor.
Evet kolay olmayacağı kesin, ama gerçekten istediğine emin olursan en azından mücadele etmek için gücün olacaktır
Ya şu an başka bir şehirde başka bir çevreyle yeni bir hayata başlasam direkt yaparım da , burada çok zor.
Hele ki benim ailemin %99.9 u kapalıyken.
Evet onu diyecektim ama yaşını görünce okul ya da iş için ayrılma ihtimalini düşük gördüm. Söylediğin gibi yeni bi’ şehirde çok daha kolay olacaktır ama eve döndüğünde de bunalıma girebilirsin o şekilde
Cok bakan olmadıgi için mi acilmak istiyorsun yoksa birseyler yasamak için mi istiyorsun
içinde yoksa neden kapalısın
Vardı işte son zamanlarda yok
Kapalılarıda merak ediyoruz
Senin bileceğin iş ama kapalıların çekiciliği de güzel olur genel de
iki hlinde görsem söylerim valla
görüp yorummu yapsak acaba
Böyle düşünüyorsan açıl. Karar senin.
İki halinide görmek lazım
Rizik ölçülerin nasıl
Sıfır makyaj iyidir
bence kapalı kızlar daha çekici
bi baklmak lazm