Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Kapalıyken bir çok güzel ayrıntıyı veremezsin dış görünüşte helede en azından kıvrımları göstermekten de imtina ediyorsan. Erkekler maalesef özelikle genç yaşlarda libido mekanizmasını görsel olarak tetiklerler
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, tabii ki hayır! Senin güzelliğin sadece dış görünüşünle ya da kapanıp kapanmamanla ilgili değil. İnsanların tercihleri tamamen kişisel ve bazen de kendi dünyalarındaki ön yargılarla şekilleniyor olabilir. Ama inan bana, enerji ve pozitifliğin karşıya geçiyorsa herkes seni fark eder. Ben de zamanında diğer insanların bakışlarına fazla takılırdım ama güzellik; en çok tenine, gülüşüne ve tavırlarına yansır. Kapanmak ya da açık olmak, öz güvenin önüne asla geçemez! Canlılığını ve tarzını ortaya koyduğunda çevrendekiler seni daha çok görmek isteyecek. İçindeki doğal ışıltıyı hiç gizleme! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılkanka muhafazakar türk erkekleri ful botox sarisin kizla evlenip onu kapali giydirmeyi birlikte namaz kilmayi hayal ediyorlar hani sekuler olsun ama ekmeğime yağ sürülmesin naısl deniyorsa artık
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru bu kafayı bende anlamıyordum bunların analarının düşüncelerinde bizden farklı değil ama kafası malum bölgede geziyorlar
Cevap sahibi1 yılama herkes böyle değil tabi örnek ben simdi of tüm erkekler böyle dersem gözüm hep öyle erkekleri görür evet bu tipler var ama acikcasi gönlüm herkesi değil bir tanesini istiyor. senin de böyledir. bi de su var ki senin enerjine göre gelir karsındaki. mesela ben basörtümle barisirsam beni begenirler mi algısından çıkarsam sorumluluğumu bu başörtüyü neden takrıpımı bilinçaltıma öğretirsem karsima da beni oldugum gibi beğenen insan gelir ama ben dersem ay iste pek istemiyorum bazen neden taktigimi sorguluyorum ve içim mutsuzlukla doluyor kendimi begenemiyorum ama yine de içten içe biri böyle sevsin istersem heh iste orada evren aynen kanka diyor. bu ne biliyor musun aslında yine aynı enerji. ben kendimden tam memnun değilim ve yine böyle olan insanlari görüyorum ve o insanların beni begenmesini istiyorum. yani aynı yerden aynı bakış açısından ilerliyorum ama farklı bir sonuç bekliyoruz genel olarak bu psikoloji de net sekilde vardır konuyu yine uzattım ama yardımcı olmak istedim cunku kendimin de yargıyla konustugumı fark ettim demek ki benim içimde de varmış bir seyler...
E şimdi burdan tercih sebepleri olursun merak etme dışarda bulamadığının 10 katını hadi kolay gelsin size )
06 Yorumla
Soran1 yılNe yapayım buradaki dayıları açıkken çok güzeldim herkes beğeniyordu
Soran1 yılTercih edilmiyoruz artık
Soran1 yılAbicim ne anlatıyorsun ben kendimi kız gibi hissetmiyorum artık erkeklere ilgi duymuyorum ilgi görmeye görmeye ben kapalıyım diye ilgisizliği hal etmiyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılKapali açıklıkla ya da güzel olmayla alakasi yok tamamen senin davranişlarin kişiliğinle alakasi var güzel olup hiç sevgilisi olmayanda gördüm kapali olup bir sürü sevgilisi olanda
01 Yorumla
Soran1 yılBen diğer kapalılar gibi oynak değilim erkeklerde cinsellik arıyor
1 yılDaha sosyal olmalısın bir hobi flan edinmelisin illaki enerjinin uyuşacağı birisiyle denk düşeceksin.
00 YorumlaPeki sen dürüst yaşamaya çalışan ama zengin çok yakışıklı olmayan birini kabul eder misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO etrafındaki erkeklerin hatası kapalı olup yüzü güzel olanlar benim dikkatimi çekiyor ve tanışmak istiyorum
01 Yorumla
Soran1 yılGüzelim ama cıvık değilim
Gizli Üye(36-45)1 yılMesele kapalı olman değil artık kimse evlenmıyor mahallelerde düğünler kız almalar kalmadı artık herkes tek ya da dost hayatı yaşıyor malum sosyal medya
00 Yorumla
1 yılAlakasi yok belki kişilerle iletişim sorunun vardir huy falan agresif birimisindir
00 YorumlaResimini gösterse güzelmisin/değilmisin bizde belirlerdik, semi görmeden nasıl yorum yapayim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılKapalılık ya da açıklık bir kısas değil benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır tabiki edepli adapli birisin diye edilmiyorsundur her yerin ayrı oynasaydi kapında sırada olan çok olurdu boş ver zamanı geldiğinde karşına çıkar seninde kısmetin
00 Yorumla
1 yılVardır nasibin bi yerlerdeeeee. Bekle
03 Yorumla
Soran1 yılAman be dayı
- 1 yıl
E öyle ama yeğen.
Tercih edilmemeyi kapalılıkla bağdaştırmana başka bi şey diyemedim ki
😀
Soran1 yılAçıkken güzeldim herkes beğenirdi öyle çok açık değildim düzgün giyinirdim
- Güzellik & Bakım konusunda 704 cevap paylaştı.
1 yılOnunla alakası olduğunu sanmam
01 Yorumla
Soran1 yılNeyle alakası var. Çirkin olan kapalılara zaten çirkin diyorlar bana hep güzelsin diyen oldu ama o kadar erkeklerde sadede yüzüme bakıyor sonra başını çeviriyor
1 yılAdam haklıydı niye kaldırdın sorusunu?
04 Yorumla- 1 yıl
*yanıtını
Soran1 yılHangi adam
Soran1 yılHaklı olan benim ki kaldırdım sen nasıl takip edebiliyorsun başkasının yanıtını nasıl bir gizlilikle yapabildin merak ettim
Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Yaş önemli daha dur
0167 Yorumla
Soran1 yılYaşım genç
- 1 yıl
Ss var bu arada kanıtlamak istersem kanıtlarım haberin olsun ama seninle uğraşmam allahından bup
- 1 yıl
*bul
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bende de ss var Allah sana cezanı verecek bekle kuduruk
- 1 yıl
Bir insan taciz edilmiş birine sırf açık diye hakaret edecek kadar kıskanç olabilir mi ya
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz sağa sola saldıran kuduruksun travmalarını yazma
- 1 yıl
Allah olsa ilk sana ceza verirdi
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz nasıl iftira atıyor senin gibiler hayret verici
- 1 yıl
Sen ne yaşadın da bu kadar kin ve öfken var içinde
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yazmaya devam edersen mahkemeye vericem seni rahatsız ediyorsun
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bütün sslerin mevcut
- 1 yıl
Ya hâla iftira ediyor diyor ne yazdığına da bilmiyor bu
- 1 yıl
Mahkemeye verirsen suçlu sen çıkarsın benim cezai ehliyetim bile yok yaşım küçük
- 1 yıl
Hakaret eden falan da full sensin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz en pahalı avukatı tutacağım bekle sen
- 1 yıl
Hahahah 11 yaşındayım kimi tutarsan tut dava edemeden kapanır🤣🤣
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz 18 yaşındasın ettiğin hakaretler mevcut
- 1 yıl
Suçlu da sensin bu arada taciz edilmiş kadına hakaret ettin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ısrarla rahatsız ediyorsun hapse kadar yolu var artık yaştan yırtamazsınız 16 yaşında giren bile var
- 1 yıl
Aynen yap bakalım görelim bana ezik falan diyen full sensin öyle bir şey yaparsan aynı cezayı sende alırsın
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz önce uzaklaştırma yersin siciline işler kamuya giremezsin
- 1 yıl
Ben ceza almam 15 yaş altıceza almıyor
- 1 yıl
Alakası yok 15 yaş altına uyarı verilir 12 yaş altına hicbir şey yapılmaz direkt dava düşer. Git paranı boşa harca
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz mahkemede görürüz gerçek yaşını
- 1 yıl
Dava açılırsa suçlu sen çıkarsın yaptığın hakaretler falan mevcut bende de
- 1 yıl
Dava açamazsın ki açılamaz yani 15 yaş altına açılamıyor git chat gpt ye sor
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz beni rahatsız edip hakaret ettin kapalılara laf attın bana hakaretler ettin iftira attın bu iş boynumun borcu artık
- 1 yıl
Neyden dava açacaksın tam olarak yazar mısın bi?
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz mahkemede görürüz yaşını sen dert etme
- 1 yıl
Ben kapalılara laf atmadığımı 100 defa belirttim yani sorun olmayacak. Başka?
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz en pahalı avukatı tutacağım yarın gidip
- 1 yıl
İftira atmadım sen bana meme gör sen falan gibi istismara giren şeyler söyledin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz artık kendine çeki düzen verirsin siciline geçince
- 1 yıl
Rahatsız etmek suç bile değil kime göre neye göre. Kimi tutarsan tut ne yaparsan yap bir şey kazanamzsın dene bakalım
- 1 yıl
Görürsün bakalım bana dava bile açılamıyor ama ben sana açarsam mahvederim seni
- 1 yıl
Tek sorun ailem öğrenirse bu sitede senin gibilerle tartıstığımı sorun olabilir ama kağıt gelmez dava açılamaz yaş tutmuyor
- 1 yıl
TCK Madde 31 – Yaş Küçüklüğü
(1) Fiili işlediği sırada on iki yaşını doldurmamış olan çocukların ceza sorumluluğu yoktur.
(2) Fiili işlediği sırada on iki yaşını doldurmuş fakat on beş yaşını doldurmamış olan çocukların işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama ve bu yaş grubundaki çocuklara özgü davranışları yönlendirme yeteneklerinin gelişmiş olup olmadığı araştırılır. Bu çocukların ceza sorumluluğunun bulunup bulunmadığı, yapılacak inceleme sonucunda tespit edilir.
(3) Fiili işlediği sırada on beş yaşını doldurmuş fakat on sekiz yaşını doldurmamış olan kişiler hakkında verilecek cezada indirim yapılabilir.
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bana ezik dedin defalarca kapalılar tercih edilmez dedin kaç yaşında olduğun umrumda değil akıl edip yazıyorsan ceza alman için herşeyi yapacağım mekatronik mühendisiyim bütün birikimimi verip en iyi avukatı tutacağım öyle her önünüze gelene hakaret edip aşağılamamayı öğrenirsiniz
- 1 yıl
Dene bakalım boşa paran gitsin🤣🤣
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz
Görürsün bakalım bana dava bile açılamıyor ama ben sana açarsam mahvederim seni
Bunuda yazacağım yarın dilekçeye kapına tebligat gelince görürsün
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz mahvederim seni ha tehdit demek
- 1 yıl
Kapalılar tercih edilmez demedim olabilir dedim. Bu suç değil düşünce. Daha 12 yaş altı çocuğa dava açılamayacağını bilmiyorsun bana bilgili rollerine girme. Hangi konudan dava acacan?
- 1 yıl
Mahvederim seni tehdit değil olsa bile sorun olmaz tck yı oku ben demiyorum Türk ceza kanunu diyor
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bu işin peşindeyim uzlaşmada telefon kardeşimdeydi diye boşuna savunma yapma tespit ediyorlar artık seni yok çalındı ben yazmadım uyuyordum dinlemezler yersin cezayı
- 1 yıl
Ben sana burada istediğim küfürü de etsem sen gitsen milyonlarda harcasan bir gram ceza almam. Cezai sorumlulugum yok çünkü. Daha bunu anlamıyorsun ama senin var ve bana bir sürü hakaret ettin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz uzlaşmada kardeşimdi özür dilemelerin işlemez geri çekmeyeceğim haberin olsun
- 1 yıl
Ne anlamaz insansın dene bakalım dava açmayı Ip adresinden teslim edip kimlik bilgilerini öğreniyorlar ve 12 yaş altı olduğum için hiçbir sorun olmuyor. Ama sen bir sürü hakaret ettin acaba bunu babama söyleyip sana dava mı açsam diye düşünüyorum
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yarın avukat tutmaya gideceğim o ulaşır size
- 1 yıl
Boşuna kendini yor umrumda olmaz benim ceza almamın tck ye göre hiçbir yolu yönetime yok. 15 ten büyük olmak lazım ki benim oraya daha çok var. Ayrıca dava edersen senin suçların ortaya çıkar bana ettiğin hakaretler mevcut
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bu saatten sonra kendimi yormayacağım avukatım ilgilenir
- 1 yıl
Bana ulaşamaz aileme de ulaşamaz. Önce kim olduğum tespit edilir çocuk olduğum görülünce bakılmaz bile istediğin yerden davayı aç o dava düşer. Ama ben sana açarsam sen 18 yaş üstüsün ve senin için bayağı kötü olur bana cinsellikle alakalı şeyler dedin bunlar istismara giriyor
- 1 yıl
İstediğin avukatı tut bekliyorum ama boşuna bekliyorum bana ulaşamaz
- 1 yıl
Ayrıca neyden dava açacaktın söylesene bi
- 1 yıl
Açık kadınların eşleri birilerinin ahını alıyor ve o yüzden tacize uğruyorlar demene karşı çıktığım için mi?
- 1 yıl
Kusura bakma ama suçlu sensin istesem seninle uğraşırım ama ailemin bu konularda konuştuğumu öğrenmesini istemiyorum
- 1 yıl
Eğer %0,1 ihtimal olurda ailem öğrenirse durumu benim gibi olmazlar, bu işin peşini bırakmazlar haberin olsun.
- 1 yıl
Yarın ilk iş avukata ara sonra da bana haber ver fazla merak ettirme insanı😅 yüz ifadeni görmek istiyorum bu çocuğa dava açılamaz dendiğinde
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz en son yazdıklarınıda ss aldım tehdit var ailem öğrenirse yazmışsın mahkemede görürüz seni kaç yaşındasın sabret
- 1 yıl
Hahahah bundan ceza vereceklerini sanıyorsan senin yaşında bayağı küçükmüş
- 1 yıl
İlk iş avukata git tamam mı? Hemde bol para vereceğin bir tanesine parayı da peşin alan birine git
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz seni adım adım bilgilendirecek yarın avukatım rahat ol gerekirse birden fazla tutarım
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz mahkeme de görüşürüz
- 1 yıl
Ben değil ombir yüz ombir yaşında olsam bile sorun olmaz suçlu sensin. Yazdıklarına bir daha bak
- 1 yıl
Aynen. 3 4 tane tut garanti olsun. Hepsine de bol bol para ver tamam mı?
- 1 yıl
Neyden dava edeceğini hâla söylemedin?
- 1 yıl
Avukatına söyle ilk iş beni arasın konuşsun hep merak ederdim bu işleri
- 1 yıl
Bu arada seni şikeyet etmiyim diye beni korkutmaya çalışıyorsan korkutamazsın chat gpt her seferinde senin suçun yok suçlu olan karşı taraf rahat ol diyor yasalar seni koruyor diyor. İyi ki var bu chat gpt yoksa cidden korkardım yalan olmasın😅😅
- 1 yıl
Avukatının ismi ne bu arada aynı şehirdeysek belki babamın tanıdığıdır o da avukat sonuçta
- 1 yıl
Bu arada avukatın konuşmak isterse telefon numaramı verebilirim ne zaman istersen yani hazırım
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz adliyeye gidiyorum yoldayım
- 1 yıl
Yolun açık olsun vardın mı?
- 1 yıl
Adliyeden fotoğraf atar mısın ben inanmıyorum da. Önce avukata gidiyorum demiştin
Soran1 yılNöbetçi adliyeler açık nöbetçi avukat tuttum zaten
Soran1 yılPazartesi günü de en pahalı avukatı tutacağım
Soran1 yılX te ki hakaret davası kovalayan avukatlara da atacağım uğraşsınlar
- 1 yıl
Tamam, çok iyi.👍
- 1 yıl
Uğraş dur bakalım nasıl olsa işin ucu bana dokunmuyor 18 yaş altının siciline işlemiyor 15 yaş altı olduğum için para cezası da olmuyor %0,1 ihtimalle olsa da 10 15 bin sorun değil çekirdek parası. Chat gpt savcı senin yaşını öğrendiği an doğrudan takipsizlik verir ailene bile gitmez rahat ol diyor
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz mahkemede görürüz kaç yaşında olduğunu
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bana açıklama yapma dilekçeyi yazdık. 1 2 haftaya tebligat geliyor ön duruşma yapılır kimliğin tespit edilir
- 1 yıl
Chat gpt istanbuldaysan 6 aya anca gelir diyor gelsin bekliyorum. Ne yazdın dilekçeye çok merak ediyorum😅 hakaret yazdıysan ezik hakaret değil haberin olsun
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz avukat inceledi sonuç çıkar merak etme. Bana da açıklama yapmana gerek yok vazgeçmiyorum çoktan dilekçe yazıldı nöbetçi adliyede Şuanda. Bu saatten sonra yapılacak şey kapına gelecek tebligatı beklemen iyi günler
- 1 yıl
Hangi avukat incelemiş😅😅 ne ara gittin daha yeni oldu. Vazgeçme zaten sana vazgeç diyen olmadı bekliyorum. Ama sakın endişelendiğimi falan sanma yasaları biliyorum
- 1 yıl
Ne sonucu bekliyorsun onu da anlamadım para koparmak istiyorsan bir şey alamazsın 15 yaş altına para cezası verilmiyor
- 1 yıl
Sadece çok merak ettim ne yazdın acaba dilekçeye bana ağla dediği için infaz edilmesini talep ediyorum (!) mu yazdın acaba😅(şaka amaçlıdır ciddi değilim)
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bana açıklama yapma boşuna ön duruşmada yaşını görürüz
- 1 yıl
Avukatın isimini verir misin? babama sorucam
- 1 yıl
Ön duruşma olacağını san sen hâla. Bu arada avukata ödemeyi hemen yap sonra savcı dosyayı kapattı diye para vermemezlik yapma
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz hala bana açıklama yapıyorsun sakince bekle iletişime geçecekler seninle
- 1 yıl
Bu arada chat gpt yanlış söylüyorsa ve eve tebligat gelirse ailem öğrenir ailem öğrenirse önce bana kızarlar sonra sana şikayetçi olurlar kendi yazdıklarını unutma yukarıda birl kuduruk demişsin
- 1 yıl
İletişime geçeceklerde tel no mu verebilirim aksi takdirde zor görünüyor
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ailenin ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmez ben bana yazılanlara bakarım
- 1 yıl
Avukatının ismi ne bu arada?
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz tabi gerçektende 11 yaşındaysan ki muhtemelen yaşın var
- 1 yıl
Bende bana yazılanlara bakarım o zaman kendini tertemiz sanıyorsun ama senin durumun daha ağır burada şikayet edecek biri varsa o da benim
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yazdığın şeyleri bir çocuk yazamaz gayet yetişkin cevapları o yüzden bana ailem çocuğum vs deme mahkemede görürüz yaşını kendini kaç yaşında olduğunu
- 1 yıl
Ben işsiz miyim yaşım olsa gider bir şeyler yaparım asosyal gibi bu sitede dolaşmam
- 1 yıl
Teşekkürler zekama iltifat ediyorsun. Okul 1. siyim zaten
- 1 yıl
Olayın hâla mahkmeye gideceğini sanıyor gülmemek elde değil sen ödemeni yap avukatına hemde bayağı yüklü bir ödeme yap
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz şu saatten sonra seninle avukatlarım ilgilenecek x teki hakaret davası kovalayan avukatlarada atacağım çerezlik dava arıyorlar onlarda uğraşır seninle
- 1 yıl
Haklısın normal bir çocuk yazamaz😉 ufak çaplı bir ego tatmini oldu teşekkürler
- 1 yıl
İstedikleri kadar uğraşsınlsr bekliyorum. Avukatlarının ismi ne?
- 1 yıl
Başlarda sevmemiştim ama şimdi çok hoşuma gitmeye başladın hayatıma heyecan kattın bana iltifatlar ettin çok sağol 😅
- 1 yıl
Kusura bakma ama daha ağır hakaret eden sensin istersen bir daha bakabilirsin ss lere. Avukat tuttum diyorsun kim olduğunu söylemiyorsun adliyeye gittim diyorsun foto at diyorum atmıyorsun dilekçeye ne yazdın acaba diyorum merak etme görürsün diyorsun😅😅 seni ciddiye alıp korkmamı bekleyemezsin korkmam gerekmediğini chat gpt 100 defa söyledi
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz kork ya da korkma bu senin sorunun mahkemede yüz ifadeni görmek istiyorum
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ayrıca 18 yaşına girmişsin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz Yksye hazırlanıyorsun gayette dava açılacak bir yaş 16 bile olsan ceza alırsın
- 1 yıl
Aynen öyle yks ye hazırlanıyorum🤣🤣 daha lgs ye bile girmedim ama girince Tr 1. si olurum ordan öğrenirsin televizyona çıkıp senden bahsedicem biri bana krtada sebep yokken dava açtı vesaire diye. 16 yaşında olsamda ceza almam
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz 11 yaşında fizik dersi var dimi ösymye lise bitmeden başvuramazsın yaşın tutuyor her şey ispatlı kanıtlı merak etme elimden gelen herşeyi yapacağım artık boynumun borcu
- 1 yıl
Mahkeme olmaz diyorum hâla anlamıyor git sor chat gpt ye durumu anlat. Savcı %99.9 takipsizlik veriyor
- 1 yıl
Fizik dersi hakkında tek bildiğim enerji yok olmaz😅
- 1 yıl
Ne kanıtlı sana ezik dediğim mi kanıtlı?
- 1 yıl
Hâla ne hakkında şikayet ettin söylemedin😅😅 avukatının ismi ne?
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yapay zekadan medet umuyor ki çaresizce herkesin durumu farklı bu davayı gerçek insanlar yargıya taşıyıp karar verecek yapay zeka hiçbir zaman kesin şeyler sunmaz boşuna rahatlatma kendini bu işin peşindeyim
- 1 yıl
Sende bana ezik dedin o da kanıtlı yalnız
- 1 yıl
Kesin şeyler sunmadı zaten %99.9 diyor ayrıca yapay zeka senin gibi sallamıyor türk ceza kanununa göre konuşuyor
- 1 yıl
110 tane mesaj olmuş daha kahvaltı yapcam sen hala söylemedin neyden şikayet ettiğini cidden merak ettim baktım baktım bulamıyorum😅
- 1 yıl
Kardeş bi dur şurada bir şey konuşuyoruz
Soran1 yıl@ryndiaa daha önce sildim başkalarının yorumunu rahat bırakmadı senin yorumuna geldi kaldırma hakkım bitti
- 1 yıl
Yorumu sildi ben ne yapayım
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz tebligatta açıklamada yazar neyden şikayet ettiğimi öğrenirsin uyapta görünüyor
- 1 yıl
Rahat bırakmak değil bana iftira attı sonra yorumumu sildi içim rahat etmez benim olayı açıklamam lazım
- 1 yıl
Bi dakika hemen bakıyorum uyap neymiş
- 1 yıl
Hemen görünmüyormuş savcının işleme girmesi gerekiyormuş o da uzun sürer meraktan çatlarım
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bu dediklerinin hepsini ss alıyorum hala bana durduk yere iftira atıyorsun yazdıklarından birşeyler çıkıyor
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bu işin peşindeyim
- 1 yıl
Bunların suçla uzaktan yakından alakası yok haberin olsun. Boşa paranı vermek istiyorsan okey ben gülerim sadece
Soran1 yıl@ryndiaa daha önce sonuç çıktı bu siteden yargının ulaşamayacağı şey yoktur. Adminleri ip adresinde görüyor ön başvuru durumunda avukat adminlerden IP adresini taleb eder kimlik tespit edilir. Emniyet heryere ulaşır.
- 1 yıl
Sana denk geldi kusura bakma ama yorumumu silmeseydi ifade özgürlüğü diye bir şey var
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz mahkeme de ben güleceğim yazdıklarını kafaya taktım
- 1 yıl
Önce kimlik tespit ederse senin şikayet işi biter 12 yaş altında dava açılamıyor cezai ehliyet direkt yok çünkü😅😅😅😅
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz zevkle bu işin peşindeyim hesabı kapatıp gitsen yorum kalksa dahi e noterden tespit edildi seve seve takip edeceğim bu davayı
- 1 yıl
Sen hâla mahkeme olacağını san ve bol bol avukat tutup para öde bakalım. Yanlız avukatlar para iadesini kabul etmez babamdan biliyorum
- 1 yıl
Benim herhangi bir endişen yok eğer chat gpt yanlış söylüyorsa ve ailem bir şekilde bilgilenirse ikimiz içinde kötü olur ama senin için daha kötü olur muhtemelen
- 1 yıl
*Endişem
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz hala 12 yaş diye yalan söylüyor 18 yaşında yks hazırlık yapıyorsun bana açıklama yapıp yalan söylemeye devam etme boşuna dilekçe yazıldı çocuk oyuncağı değil
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz
Ailem bilgilenirse ikimiz içinde kötü olur ama senin için daha kötü olur muhtemelen
Aileyle tehditte var kesin burdan bir şey çıkar- 1 yıl
Nerden çıkardın yks ye hazırlık yaptığımı yks ye hazırlık yapsam senin gibi biriyle sabaha kadar yazışır mıyım ne yaparsan yap der sallarım ama başka bir işim yok ve hosuma gidiyor o yüzden istediğin zaman yazabilirsin
- 1 yıl
😅😅😅😅 böyle şeyler gerçekçiliğini azaltıyor muhtemelen demişim ve bir görüşümü bildirmisim git bunu hemen bildirdi adliyeye
- 1 yıl
Ryndiaa
Cidden öyle mi? - 1 yıl
O zaman neden beni 10 saattir tehdit ediyor sikayet etçem diye
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bana hiçbir şey olmaz tehdit hakaret onuru rencide edici yorumların mevcut bu dava senin zararına olacak pazartesi eh pahalı avukatla anlaşacağım elinden gelenin en iyisini yapacak ailen uzlaşmada benimle anlaşmaya çalışsa bile kabul etmiyorum herkes hakaretinin bedelini ödeyecek
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yok öyle hakaret edipte elini kolunu sallayarak devam etmek bundan sonra bize saygı duymayı insanların tercihlerine saygı duymayı küçümsemeyi öğrenirsin
Soran1 yılÖyle bir şey yok @ryndiaa e tespitte onaylandı yorum silinse bile dava açılır daha önce davam oldu boşuna teselli verme sende
Soran1 yıl@ryndiaa avukatla dilekçeyi inceledi ön büro kabul etti uyapa başvurdu sen hala burada bu şahsa teselli ver bir şey olmaz diye mahkeme de yanında gel bari bunun
Soran1 yılSende hakaret edersen seni de ederim şakam yok
Soran1 yılKarşındaki hesapta kim var bilemezsin onurum için herşeyi yaparım sende hakaret edersen senide şikayet ederim
Soran1 yılBen kimseye küfür etmem.
Soran1 yılHah cahil dedi ilk kural son kural diye bir şey yok hakaret tehtid zarar verme gibi durumlarda IP adresin mahkenin eline geçer sen mahkemenin KS gibi bir yere eli uzanamaz mı sanıyorsun koskoca apple gizlilik haklarını hiçe sayıp kişinin IP adresini veriyor KS adı karalanmasın diye hiç uğraşmaz direkt verir IP adresini mahkemeye çok güvenme
Soran1 yılSenide pazartesi günü atarım avukatıma ama seninle çok uğraşmam tazminat aşırım 5 10 bin lira
Soran1 yılKüçücük çocuk mu 😄 gördük e tespitten ayrıca küçücük çocuk dediğin hakaret küfür ediyor hiçte küçük değil acındırma boşuna o benim üstüme gelip hakaret etti tehdit etti kim kimin üstüne gidiyor
Soran1 yılBöyle önünüze gelene anonim diye küfür hakaret edip gidemiyorsunuz ben diğerlerine benzemem şahsıma edilen bütün hakaretlerin peşine düşerim
Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. Teklif eden olmadimi hiç
041 Yorumla
Soran1 yılOlmadı
- 1 yıl
Oraya da yazamıyorum artık çok mesaj olduğu için burdan devam et
- 1 yıl
Kapalılar koca meraklısı yazmadım sen koca meraklısısın yazdım. Öyle yazsam bile bu bir gözlemdir suç değil
- 1 yıl
Dediklerin asılsız
- 1 yıl
Bunlar ceza alıcağım şeyler değil. Ayrıca inanmazsan inanma sana tazminat açıp bir sürü paranı alırım
- 1 yıl
18 yaş üstu olsam bilr kafanda kurdugun ve gözlemk olarak nitelendirilebilecek şeylerden dolayı ceza almazdım. Ama sana tazminat davası açıp bir süru paranı alıcam diğer olarak dediğin suç içeren cümleler içinde dava açıcam bekle sen
- 1 yıl
Suçlarını yukarıya yazdım demişsin dediklerin asılsız iddilardan başka bir şey değil. Cidden sol elim kaşınmaya başladı iyi para alıcam senden
- 1 yıl
Hakaret suçu desen yok halkı kin ve düşmalığa teşvik desen yok ayrıca cezai ehliyetim de yok
- 1 yıl
Elimde yazdıklarının delili olan ss ler var. Ayrıca olmasa bile mahkeme burdan sen silmiş olsan bilr ne yazdığına bakabilir
- 1 yıl
Muhtemelen blöf yapıyorsun, inanmıyorum avukatının ismini ver ve resmi bir belge paylaş kim olduğun tespit edildi diyorsun bi kere tespit edilse beni suçlayamazlar yaşım tutmuyor
- 1 yıl
Aynı hakaretleri sen de ettin neyin kafasındasın orada yazıyor. Ayrıca hangi kelimeleri kullanarak hakaret ettiğimi söyler misin?
- 1 yıl
Yorum kalksa bile mahkeme yorumda ne yazdığına bakabilir elimde ss var diyorum. Illa acı bir deneyim yaşamak istiyorsun. Ss lerin tarih ve saatinin gözükmediğini yani geçersiz olduğunu sanarsan diye onlara dikkat ettim merak etme
- 1 yıl
Bana dediğin hakaretlerin ve diğer tüm suçlarının cezasını alıcan hem suçlu olup hem de bana dava eaçıp iftira attığın için tazminat davasından bir sürü paranı alıcam
- 1 yıl
Özür dile ve şikayetini geri çek. Yoksa hemen söylüyorum babama ve davaları açıyorsuz
- 1 yıl
Hangi kelime tehidit hangisi senin bana söylemediğin hakaret? Söyle bakalım
- 1 yıl
Burdan yaz orayı takip etmek zor oluyor
- 1 yıl
Sicilime işlemeyeceğine eminim 16 yaş altının siciline kesin olarak işlemiyor. Sen tehditlerine devam et bakalım hapiste düşünürsün yanlışlarını
- 1 yıl
Burdan yaz ordan değil
- 1 yıl
Benden büyük olmanı avantaj sanıyorsun ama değil küçük çocuğa ettiğin hakaretlerin cezasını alıcaksın
- 1 yıl
Ben özür diledim zaten olayın kapanması için gerekiyorsa yine dilerim. Suçlu olduğum için değil büyüğüm olduğun ve benim de saygılı biri olduğum için. Ama şikayet açılırsa senin için bir sürü dava açılacak
- 1 yıl
Burdan yaz diyorum ordan degil
- 1 yıl
Bana saatlerdir tehditler ediyorsun bu bile suç ama haberin yok. Hangi söylemime suç diyorsun? Yaz bakalım.
- 1 yıl
Sen suçlu olmana rağmen kendini haklı sanıp yazmaya devam et bakalım. Daha hangi söyleminde hakaret olduğunu söyleyemiyorsun ne demişim ben sana hangisi hakaret yaz bakalım
- 1 yıl
100 defa dedim. En iyi avukatı da tutsan yoktan yere ceza oluşturamaz diye
- 1 yıl
İstediğin avukatı tut. Bu olayda suçlu sensin cezanı çekeceksin. Davayı açmanı bekliyorum. Taziminat paranla kendime yeni telefon alıcam
- 1 yıl
Bana küfür etti ve ayrımcılık yaptı diye çirkin iftiralar atıyorsun. Bunun bir cezası olacak
- 1 yıl
Dava günü olamayacağını ve gerçek yaşımı görünce yüz ifadeni merak ediyorum
- 1 yıl
Yaşımın 14 olduğunu görünce anlayacaksan sana kimliğimin fotosunu atarım sonra da gülerim ama özelden. burada çok dolandırıcı vardır
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz koca meraklısı hakarettir onuru rencide edicidir benim avukatlarımın parasını dosyaları nasıl ödeyeceksin bakalım
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yazdığın herşeyin cezası olacak bana hiçbir şey olmaz ceza alacak tek unsur yok ağlamaya devam et haline
- 1 yıl
Basta korkup yaşım 11 demiştim çünkü 12 yaş altı ceza almıyor diye biliyordum ama 16 ymış. İstanbul Kartal da ikamet ediyorum bu arada lgs den 477 puan aldım bu sene hazırlık sınıfını bitirdim. Daha fazla detay ister misin?
- 1 yıl
Ceza alacak tek unsur yok hâla diyor. Neyden ceza alacağını detaylarıyla beraber yazmışım daha ne istiyorsun yasa suçlusun diyor
- 1 yıl
Sen bana ödeyeceğin tazminat paralarını düşün çok yüklü olacak
- 1 yıl
Koca meraklısı küçücük bir hakarettir ve cezası nerdeyse yoktur. Bir dakika belgelerle konuşiyim
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz soruyu da kaldırıyorum e tespitten bütün yorumların onaylandığı için sorun yok elinde de beni suçlayacak hiçbirşeyin kalmayacak iftiralarının cezasını hapise girerek ödersin artık beni rahatsız edemezsin otur mahkeme gününü ağlayarak bekle düşün kapalılara bakmazlar ama açıkları beğenirler demeden önce bir defa düşün bakalım bundan sonra açıkları sevip övebiliyor musun
- 1 yıl
Hafif hakaretmiş. Yaştan dolayı en ufak bir ceza bile almam.
Evet, “koca meraklısı” ifadesi genellikle hakaret olarak değerlendirilir — özellikle karşı taraf bunu rahatsız edici, küçük düşürücü veya alaycı buluyorsa.
---
Neden hakaret sayılır?
Kişilik haklarına saldırı içerir.
Kişiyi aşağılayan, küçümseyen, özel hayatına dair alaycı bir ima taşır.
Sosyal ilişkilerde olumsuz etki yaratabilecek bir ifadedir.
---
Ama…
Hakaretin derecesi ağır değildir, yani genellikle hafif hakaret kapsamında değerlendirilir.
Tek başına “koca meraklısı” demek büyük cezalara yol açmaz ama şikayet varsa dava konusu olabilir.
---
Özetle:
“Koca meraklısı” ifadesi hakaret sayılabilir ve mahkemede olumsuz sonuç doğurabilir.
Daha net bir değerlendirme için cümlenin kullanıldığı bağlam ve diğer ifadeler de önemlidir.
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz hayatı yapay zekadan ibaret sanan açık sevdalısı birinin başını açık aşkı yakacak
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz sana mahkemede ama yapay zeka böyle demeni dinlemezler
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz belgeler dediğide yapay zeka başından beri bir şey olmaz diye tutuşup ağlıyorsun yargı senin bir doğru bir yanlış olan yapay zekandan üstündür Yargıtaya göre sen suçlusun tehditlerinden Ağır tazminat talep edebilir uzlaşmada dilersem hapis cezası isterim zaten 18 yaşında olduğun için ceza alacaksın yks mezunu. Yaşım küçük diye yalan söyleyerek beni vazgeçirmeye çalışıyor ama ııhıh vazgeçmem sen karşındakini kandırmaya çalışma herkesi küçümseme biliyorum 18 olduğunu
- 1 yıl
Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki ben 14 yaşındayım. Yks ye hazırlanıyorum 3 5 k falan bekliyorum deme sebebim burada hava atmaktı. Aslında öyle bir şey yok. Kapalıları küçümsediğim ve açıkları çok sevdiğim tamamen yalan benim annem, teyzelerim falan hep kapalı bende zaten sağlam bir müslümanım o yüzden öyle bir şey yapmam.
- 1 yıl
Yine de çok özür dilerim sende üzgünken böyle yapmamam gerekiyordu bir daha da bu sitelere girip millete bir şeyler demem zaten yemin ettim. Söyleyecek son sözüm bu
Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. Demek ki güzel değilsin
02 Yorumla
Soran1 yılGüzel olduğumu söylüyorlar
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. keşke kapalıya denk gelsek
00 YorumlaNe anlamda tercih?
00 Yorumla
1 yılFoton var mı çok merak ettim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kapalılar da şey yapabilir
00 Yorumlahayatımda hiç kız görmedim farketmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapalıyı kim ne yapsın zaten
0182 Yorumla
Soran1 yılHm öyle mi
Cevap sahibi1 yılEvet öyle
Soran1 yılÜzdü
Cevap sahibi1 yılHer kör satıcının bir kör alıcısı olurmuş
Soran1 yılBen kör değilim maalesef güzel biriyim
Cevap sahibi1 yılTamam işte bir kör alır seni
Soran1 yılBu aşağılama neden
Cevap sahibi1 yılİmam falan alır işte ne aşağılaması
Soran1 yılTamam işte bir kör alır seni
Yazdın
Soran1 yılAşağılıyorsun ilk yorumunda
Kapalıyı kim ne yapsın zaten
Cevap sahibi1 yılYaw tamam sal beni imam alacak seni
Soran1 yılSoruma yazıp beni aşağılayan kapalılara laf atan sensin
Cevap sahibi1 yılTamam quen en iyisi senin kocan olacak sal beni
Soran1 yılBu yorumların onuru rencide edici ss alıyorum
Cevap sahibi1 yılAl ileride kocana gösterirsin
Soran1 yılKapalıyı kim ne yapsın zaten
Tamam işte bir kör alır seni
Bunları aldım bilgin olsun
Cevap sahibi1 yılDoğru söylemişim
- 1 yıl
Kanka bu arada şikayet ediyor bu kadın. Senin yaşında 18 üstü galiba şikeyet eder seni
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz biliyor zaten ama onunla çok uğraşmam seninle uğraşırım
- 1 yıl
İstediğin kadar ugraşabilirsin benlik sorun yok
- 1 yıl
Bu arada orada yalan söyleme ben ne zaman küfür etmişim?
- 1 yıl
Hayatımda küfür etmem ben iftira atıyorsun bari düzgün iftira at ayrıca e tespitten et bakalım sonrada surat ifadeni bana yolla
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz her şey kanıtlı istediğin kadar inkar et benide rahatsız edip durma dava süresince karşı tarafı rahatsız etmekte suç
- 1 yıl
Benim korktumu endişelendiğimi sanıyorsan sanma diye diyorum eğleniyorum sadece. Ayrıca kanıtlı olsa ne yazar hayatımda küfü etmedim. Ezik dedim ağla dedim onları aynen sende dedin haberin olsun. Bende bakabiliyorum yani 100 defa baktım en ufak suç teşkil eden bir şey yok chat gpt ye yolladım o daha suçlu dedi
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz korkup korkmaman beni ilgilendirmez ben ceza almana ve kim olduğuna bakacağım mahkemede göreceğim seni zaten hala yapay zekaya güveniyorsun haline gram üzülmüyorum yazdığın hiçbirşeyi ben demedim ama sen dedin kanıtlar mevcut yapay zeka seni mahkemede kurtarmaz insan hakim savcı var ve ceza alacaksın
- 1 yıl
Yav kanıtlar bende de mevcut ve gayette demişsin yok sana iki çift m*me verelim sana yeterdir taciz edilen kızların hepsi açık ve onların sevgilileri başkalarının ahını alıyor falan diyip gülmüşsün taciz edilmiş kızla dalga geçmişsin ve onu teselli ettim diye bana hakaret etmişsin hem de doğrudan
- 1 yıl
Bir dakika ya ben sabahtan beri boşa uğraşıyorum aynı şikayeti bende yapayım babam gelsin söylicem ona
- 1 yıl
Gizli olman seni kurtarmaz yaptığın hakaretler açık bir şekilde bende mevcut benim sana hastalıklı zihniyetin var gibi şeyler demem suç sayılmaz çünkü yaşım tutmuyor ama senin yaşın tutuyor. Biraz kızarlar bana neden bu sitelerde dolaşıyon diye ama olsun
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bu yazdığın iftiralarıda ss alıyorum iftira atmak neymiş onunda cezasını görürsün demediğim şeyleri sapıklaştırarak yazıyorsun nasıl insansın sen
- 1 yıl
Nerde dememişsin🤣🤣🤣🤣 yalan söylemek seni kurtarmaz ss var diyorum saat tarih falanda full belli yani geçerli bir ss
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yaşın 18 17 olsan bile islah evine gidip 18i doldurunca asli cezanı alacaksın bu işin peşindeyim elimden gelenin fazlasını yapacağım fazlasını fena kafaya koydum yazdığın her şey avukat eşliğinde suçtur bırakmıyorum yazdıklarının bedelini ödeyeceksin
- 1 yıl
Senin cezai sorumluluğunda var ayrıca babam şikayet etsin seni zaten bu aralar fazla yoğun değil. Her önüne geleni şikatlyet edicem diyip tehdit etmezsin ve korkutmaya çalışmazsın bundan sonra
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz 14 yaşınadaki çocuklar hapse giriyor seninde gereken cezayı alman için elimden gelenin fazlasını yapacağım
- 1 yıl
Hâla ben tehdit ediyorsun bu yazdıkların suç yaşıma inanmıyorsan sana fotomu atabilirim ayrıca
- 1 yıl
14 yaşındaki çocuklar hapse giriyor diyerek bilgisizliğini gösterdin git biraz Türk ceza kanununa bak. 15 yaş altı hapsi bırak para cezası artı sicile işleme bile olmuyor hakaret gibi suçlarda
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz giriyor merak etme haberlerde görüyorum 14 yaşında çocuklar yaptıkları suçtan hapse giriyor seninde en yüksek cezayı alman için gerekeni yapacağım
- 1 yıl
Akşama kadar kararını ver olayı kapatmak istemezsen sen zararlı çıkarsın yasalar beni koruyor ayrıca senin dediklerin daha ağır git kime sorarsan sor. Devam ettirmek istiyorsan bende babama söylicem o da seni şikayet etsin karşılıklı olsun ama dediğim gibi yasalar çocuğu koruyor
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz daha önce de davam oldu yaşım küçük diye avut kendini kendi iradenle açık açık ifaden var ben davayı geri çekmeden kurtulamazsın ailene herkese gider haberin
- 1 yıl
O 14 yaşındaki çocuklar çok büyük suçları işleyenler yani söylemiyim burada. Benim suçum sana ezik ve ağlaaaa demek bu yüzden en fazla bir daha yapma derler geçer ama senin için aynısı olmaz dediğim gibi yaş farkı var arada
- 1 yıl
Davayı geri çekmesende savcılık benim 12 yaş altı olduğumu bulduğu an dava düşer sana da güle güle derler ama benim tarafımdan sana aynı şeyler olursa öyle olmaz haberin olsun. Ben daha çocuğum ve bana cinsellikle ilgili şeyler söyledin bu bile büyük suç git bak inanmıyorsaj
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz Ahmet mattiası öldürenlerde çocuktu 14 yaşında hapse girdi seninde onun kadar olmasada en yüksek cezayı almanı sağlayacağım yaşın seni korumaz avukatım sağlam olursa herşeyi yapar
Soran1 yılKorkup 11 yaşındayım diye avutma kendini 18 yaşına girmişsin bu işin peşindeyim sende yazmaya devam et buraya elime kanıt ver
- 1 yıl
Bu arada ben 11 olabilirim ama beyin yaşım yani zekam 25 falan. Okulda 1. yim karne ortalamam 98,7
- 1 yıl
Bu yazdıklarıma suç diyorsan o senin bilgisizliğin eğer gerçekten adliyeye gidip bunu söylersen güle güle derler
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz kafaya koydum yemin ederim bu işin peşindeyim ve ceza alman için en sağlam en pahalı avukatları tutacağım daha fazla avukat tutacağım
- 1 yıl
Beni adam öld*rünlerler bir tutuyorsun bu bile büyük suc yasada
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ama bana hiçbir şey olmaz
- 1 yıl
Dünyadaki tüm avukatları tut kararını verdiysen ve kesinse gidip babama söylüyorum akşama kadar değiştirme hakkın var istersen sana fotomu atarım 11 yaşında olduğuma emin olabilirsin
- 1 yıl
Neden hiçbir şey olmaz dokunulmazlığın mı var? Ettiğin hakaretler yaptığın halkı kin ve düşmanlığa iten paylaşımlar ve tehditler bende mevcut
- 1 yıl
Bi kere tac*ze uğrayanların hepsi açıkkk diye attığın mesaj halkı kin ve düşmanlığa yönlendirmekten büyük bi suç chat gpt söyledi ve yasalara bakarak söyledi sallayarak değil
- 1 yıl
Evet, “Tacize uğrayanların hepsi açık giyiniyordur” gibi bir ifade, Türk Ceza Kanunu’nun 216. maddesi uyarınca "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçu kapsamında değerlendirilebilir. Bu konuda detaylı açıklayalım:
---
🔹 TCK 216. MADDE NE DER?
TCK 216/1:
> Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kişi, kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması hâlinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
---
🔹 Bu tür bir ifade neden suç sayılabilir?
Genellemeci ve aşağılayıcıdır: “Tacize uğrayan herkes açıktır” demek, mağdurları suçlu göstermek anlamına gelir. Bu, mağdur suçlamasıdır.
Toplumda nefret ve düşmanlık doğurabilir: Bu söz, hem tacize uğrayanlara karşı nefret duygusu uyandırabilir hem de kadına karşı şiddeti ve tacizi meşrulaştırmaya çalışır.
Cinsiyet temelli ayrımcılık içerir.
Kamu güvenliğini tehdit eder düzeye ulaştığında cezai sorumluluk doğar.
---
Yani yalnızca özel bir sohbette değil, kamuya açık bir mecrada, ciddi sonuçlar doğurabilecek şekilde söylendiyse, savcılık soruşturması başlatabilir.
- 1 yıl
Al. Yapay zeka cevabı 1 yıldan 3 yıla kadar hapis içeriyor sadece bu
- 1 yıl
Cidden sıkıldım bu işten şimdi gidiyorum kahvaltı yapıcam akşama kadar kararını ver. 11 yaşında olduğuma inanmıyorsan istediğin kadar fotomu atabilirim
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz kapalılara laf edip açıklar oluk oluk tercih edilir dedin bu lafın üstüne özür dileseydin affederdim ama artık yok özür dilemek yerine hakaret ettin sana verdiğim şansı kaybettin değil baban 7 sülaleni toplasan ceza alacaksın
- 1 yıl
Suçlu olan sensin. Yazdığın cümle doğrudan ciddi suç. Ayrıca hangi kafadasın ne kuruyorsun kafandan. Ben öyle bir şey demedim. Ilk cevabımda bile "Olabilir" yazdım. Sonra sen şimdi olduğu gibi yanlış anlaşıldığında sadece görüşümü bildirdiğimi apaçık bir şekilde söyledim. Dediğim gibi suçlu olan en azından daha ağır suçlu olan sen olmana ve yaş nedeniyle benim hiçbir şekilde ceza alamama rağmen yaptığın bu saçmalıkta ısrarcı olursan aynı şekilde benim tarafımda sikayetçi olacak ve cezayı sen alıcaksın. Akşama kadar kararını bildir bende ona göre tavır alıyım
- 1 yıl
Bu da farklı bir suçun. Cezası da ağır.
---
📌 1. Cinsel Taciz (TCK 105) – Devamı
Eğer mağdur 15 yaşından küçükse, bu tür sözler sadece "cinsel taciz" olarak değil, TCK 103 kapsamında "çocuğun cinsel istismarı" olarak da değerlendirilebilir.
Cinsel taciz suçu, sözlü olarak işlense bile — özellikle çocuklara karşı — ciddi cezalara neden olabilir.
Bu suçun çocuğa karşı ve kamusal bir alanda işlenmesi, cezayı arttırıcı niteliktedir.
---
📌 2. Çocuğun Cinsel İstismarı (TCK 103)
TCK 103’e göre, 15 yaşından küçük çocuklara yönelik her türlü cinsel davranış, çocuğun rızası olsa bile cezai yaptırıma tabidir.
Burada davranış sadece fiziksel temasla sınırlı değildir. Sözle ya da yazıyla cinsel içerikli ifadeler kullanmak da istismar sayılabilir.
Örnekteki söz (iki çift m*me ile ilgili söz) cinsel çağrışımlı, çocuğu aşağılayan ve küçük düşüren bir ifadedir.
Bu nedenle TCK 103 kapsamında değerlendirildiğinde, fail hakkında ağır hapis cezası istenebilir.
---
📌 3. Hakaret (TCK 125)
Bu tür söz aynı zamanda mağduru aşağılayıcı nitelikte olduğu için, hakaret suçu da oluşabilir.
Ancak mağdur çocuk olduğunda, cinsel içerikli ve onur kırıcı ifadeler genellikle hakaretle birlikte cinsel taciz veya istismar olarak ayrıca değerlendirilir.
---
🔴 Sonuç:
Bu ifade:
15 yaşından küçük bir çocuğa söylendiyse,
Cinsel çağrışım ve aşağılayıcılık taşıdığı için,
Türk Ceza Kanunu’na göre "çocuğun cinsel istismarı", "cinsel taciz" ve "hakaret" suçlarını oluşturabilir.
Fail hakkında:
Hapis cezası, adli kontrol, tutuklama veya uzaklaştırma kararı gibi yaptırımlar gündeme gelebilir.
Ayrıca çocuk koruma birimleri ya da savcılık, bu tarz ifadeleri resen soruşturabilir.
---
- 1 yıl
Bilmiyorsan diye o TCK'nin açılımı Türk Ceza Kanunu yani yasalar böyle diyor
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz devamında bir sürü hakaret yazdın babana annene dedene bacına herkese söyle şimdi söyle bütün akrabalarına söyle kaçarın yok ceza alacaksın mahkeme kapalıların yanında kapalılara ezik koca meraklısı dedin siciline yansıyacak ceza alman için elimden gelenini fazlasını yapacağım bundan sonra kapalılara saygı duymayı öğrenirsin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz senin kaçarın yok bu iş olacak nokta
- 1 yıl
Kapalılara demedim sana dedim eziği de sana dedim sen kapalılara dediğimi sanınca bunu senin şahsına dediğimi de söyledim mahkeme kapalıların değil haklının yanında. orada açık bir şekilde sana dediğimi yazmama rağmen kapalılara yazdı onları aşağıdadı diye söylersen sana güler avukatın mahkeme dediğin şey hiçbir zaman olmuyacak nedenini 100 defa söyledim olursa da sen yargılanacaksın yazdıklarının suçu belli
- 1 yıl
Bende sana ezik dedim sende bana ezik dedin öyle bir avantajın yok yani ama yukarda belirttiğim 2 cümle sana eğer işin peşini bırakmayıp uzlaşmayı kabul etmezsem 5 6 yıl hapis cezası anlamına geliyor. Fena da olmaz aslında bol bol zamanın olur ben nr yazdım acaba diye düşünürsün
- 1 yıl
Suçlamaların asılsız oldugu kesin hakaretler karşılıklı yapıldı ama yukardaki 2 cümle seni hapse atmaya yeter doğrudan çocuğa sözlı cinsel istismar suçunu işlemişsin birde konuşuyorsun seni mahkemeye vericem diye. burada biri birini mahkemeye verecekse o benim ve sen suçlu sıfatındasın
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ben sana hiçbir şey demedim ama sen bana ezik dedin avukatımla birlikte güleceğiz sana sen yol yordam bilmeden o olur bu olur diye konuşma ben biliyorum sürecin nasıl işleyeceğini. Yazdıklarının cezasını çekeceksin sonuna kadar peşindeyim sonuna kadar
- 1 yıl
Nereye kadar peşinde olursan ol yazdıkların bende mevcut ve Türk Ceza Kanununa göre çok büyük cezalar içeriyorlar. Sana hiçbir şey demedim diyerek kurtulabileceğin bir durumda değilsin maalesef. Bana karşı bir şikayetin yapıldığı anda sana halkı kin düşmalığa sevk etmekten, hakaretten, çocuğa sözlü cinsel istismardan dava açılacaktır. Bundan emin olabilirsin ve ciddi bir ceza alacağından da emin olabilirsin. Kaybedeceğim veya bana karşı olan bir durum yok yasalar çocuk olduğum için benim arkamda
- 1 yıl
Dediğim gibi akşama kadar vaktin var yine de ısrarcı olursan işi aileme aktarırım ve dediğim davalar kanıtlarıyla beraber açılır ve bu işin peşi asla bırakılmaz. Ben bir şey demedim diye savunma yapamazsın mahkemeye.
- 1 yıl
Ben yine de senin için hassas olabilecek bazı konular hakkında senin istemeyeceğin yorumlar yapmış olabilirim ve bunun için özür dilerim. Dediğim gibi daha fazla konuşmaya gerek yok. Bana karşı dava açıldığı an sana karşı da bir sürü dava açılacaktır. Son kararını akşama kadar ver, bekliyorum. Uzaymaya gerek yok
- 1 yıl
*Uzatmaya
- 1 yıl
Tamam, zaman geldi. Bak özür de diledim artık yapcak bir şey yok. Son kararını ver ona göre bizde sana dava açıcaz. Sonra da daha benimle iletişim kurmayacaksın ailemle kuracaksın.
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bu işin peşindeyim ceza alacaksın kaçarın yok bana hiçbir şey olmaz avukatlarım sağlam
- 1 yıl
Avukatların sağlam olsa ne yazar. Avukatların suç yaratamaz ya da senin suçlarını ortadan kaldıramaz. Madem öyle diyorsun uyapta adıma şikayet gördüğüm anda belirttiğim nedenlerden ötürü kanıtlı bir şekilde davalar açılacaktır. Gizli üye olmanın seni koruyacağını sanıyorsan acı bir şekilde deneyimleyeceksin çünkü dediklerin ağır suç hapse girmen için elimizden geleni yapıcaz öyle milleti ayrıştırmak ne demekmiş t*ciz edilmiş kadınla dalga geçmek, çocuklara cinsel şeyler hakkında konuşmak rencide edici sözler söylemek ne demekmiş görürsün. Dediğim gibi beklemedeyim benim alacağım max ceza 1 2 ay telefonumu alimden alır ailem o cezayı da ailem verir bana dava açılamaz yaşım tutmuyor. Ama senin cezan çok daha ağır olacak emin ol buna sen benim huzurumu bozarsan bende senin huruzunu bozarım
- 1 yıl
Ayrıca benim babam avukat gelmiş bana avukatlarım sağlam diyorsun en sağlam avukatı tutsan ne yazar sana karşı tazminat davası açıp huzurumu bozduğun ve iftiralarından dolayı ciddi miktarda tazminat alıcam senden. Sadece uyapta onu görmem yeterli. Yoksa seninle uğraşıcak hâlim yok ama sen benimle uğraşırsan ben seninle daha fena uğraşırım hapse girene kadar bu işin peşini bırakmıyacaz
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz seninle uğraşacağım yazdıklarının bedelini ödeyeceksin hiçbir şey umrumda değil en Ağır cezayı alman için herşeyi yapacağım ne yapsan nafile kafaya koydum
- 1 yıl
İstediğin kadar kafaya koy yoktan yere suç yaratamazsın dediklerimde en ufak bir suç ifadesi bile yok. Küçük hakaretler ettim onda da yaşımın küçüklüğü ve hakaretlerin karşılıklı olması nedeniyle suç almıyorum. Aç davayı bekliyorum tazminat davası açıp paranı yemek istedi canım
- 1 yıl
Sen ne yaparsan yap bana ceza verilemeyeceğini bilmiyorsun daha yaşım tutmuyor ve suçum yok. Git biraz TCK ye bak, araştır. Ama ben sana hem tazminat hem halkı kin ve düşmanlığa yönlendirme hem hakaret hemde çocuğu sözle istismardan dava açıcam bekle sen. İşin peşini bırakmazsam 10 yıla kadar gidiyor işin istersen dünyadaki tüm avukatları tut
- 1 yıl
Uyapta adıma şikayet gördüğüm an tüm davaları kendine açılmış bil hem de kanıtları elimde fazla fazla mevcut
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bekle sadece sabırlı ol ve bekle
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bundan sonra kapalılara ve herhangi bir insana hakaret etmemeli mahkemede öğretirler sana
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yazdıklarını yanına bırakmayacağım göreceğim o çaresizliğini
- 1 yıl
Ben beklemedeyim ama bir işe takarsam fena takarım bizim aile hep böyle. Sen benim 1 gündür bana karşı çeşitli tehditlerle huzurumu bozuyorsun suçlu sen olduğun halde bana suçluymuşum gibi davranıp bir de üste çıkıyorsun. İstediğin avukatı tut istediğin davayı aç sana ağır suçların yanı sıra tazminat davası da açıp paranı da alıcam. Her zaman bekliyorum.
- 1 yıl
Sen bundan sonra taciz edilmiş kadın hakkında doğru konuşmayı ve halkı kin ve düşmanlığa yöneldiren söylemlerde bulunmamayı öğreniceksin. Ben olabilir dedim olabilirden kimse ceza almaz fikri ortaya atan sensin bi kere senin bu suçtan ceza alma ihtimalin daha yüksek
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz o dava açılacak sende yazdıklarının bedelini ödeyeceksin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz herşeyi yapacağım herşeyi yırtamayacaksın
- 1 yıl
1 2 aylık maaşını tazminat için alıcam sonra da sözlü istismar ve halkı kin ve düşmanlığa teşvikten en az 6 yıl hapis yatacaksın. Bol bol düşünürsün artık nerde hata yaptığını
- 1 yıl
Yazdıklarının bedelini ödeyecek biri varsa sensin. Suçlu sıfatındasın kendini mağdur gibi gösterme. Mahkeme yemez devmet yemez bunları. Dediklerinin hepsi apaçık ortada ve kesin suçlar.
- 1 yıl
Gizli üye olman seni kurtarmaz haberin olsun😅
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz istediğin şeye tak ben taktım kafayı ben takarsam herşeyi seferber eder ceza almanı sağlarım avukatlar bunun için var öyle bir suçlama yapar ki tazimanttan daha fazla ceza alırsın
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yazdıklarına dikkat edecektin insanlara hakaret edip hassas noktasına dikkat edecektin
- 1 yıl
Bundan sonra açıkları ayrıştırmamayı ve taciz gibi insanlık dışı bir suça uğrayan bir kadın hakkında nasıl konuşman gerektiğini öğrenirsin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yüzlerce dava açarım savcı defalarca itiraz eder ceza almanı sağlar
- 1 yıl
İstediğin avukatı tut yoktan yere suç çıkaramaz ve senin suçunu örtemez büyük bir zevkle bana dava açmanı bekliyorum. Ayrıca hassas noktan olsa benimle değil bu yorumu atan şahısla uğraşırdın senin dersin başka
- 1 yıl
Öyle bir şey yapamayacağını bilmeyen bir insanla tartışıyormuşum sabahtan beri
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz böyle suçlamaya devam et asla vazgeçmeyeceğim git gide sataşmaya devam ediyorsun sen kapalılara ettiğini ödeyeceksin bana hakaretini ödeyeceksin yemin ederim herşeyi yapacağım
- 1 yıl
Yüzlerce değil milyonlarca dava açsan yine her seferinde takipsizlik olur. Ama ben senin için 1 tane açsam 3 yıl. hapis ya da para cezası yersin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz vazgeçmek yok. Gözünün yaşına bakmayacağım uzlaşmada
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz gerekirse senelerce uğraşırım ama sen o hakaretlerin bedelini ödeyeceksin
- 1 yıl
İstediğin her şeyi yap. Kapalılara hakaret etmedim mahkeme somut delillerle hareket eder ve senin kafadan kurup hakaret olarak algıladığın seyleri önesemez. Sen de aynı hakaretleri bana ettin ve çok daha büyük suçlar işledin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yok öyle hakaret edipte açıklar böyle şöyle diyipte çekip gitmek bundan sonra kapalılara saygı duymayı öğrenirsin yine diklenirsen ikinci davan açılır hapis cezası yersin
- 1 yıl
Senerlerce değil asırlarca uğraş yine de sonuç alamazsın ne kadar dava açarsan o kadar tazminat davası açar senden o kadar daha fazla para alırım. Beni zengin etmek istiyorsan çok iyi valla
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz boşuna çırpınma burada bana herşeyi yapacağım cezayı alacaksın
- 1 yıl
Aynen aynen hapis cezası yerim bekle bekle. Yasa değişmesi lazım sen bana istediğin kadar dava aç yaşım tutmuyor anında kapanır dosya ama ben sana ne davalar açıcam bekle sen
- 1 yıl
Elinden geleni ardına koyma. Ama sonunda önce tazminattan paranı alıcam sonra da hapsi boylayacaksın bundan sonra insanlara kişisel tercihlerinden dolayı saygı duymayı öğreneceksin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz istediğin kadar ağla yaşım tutmuyor diye 18 yaşındasın ve siciline işleyecek değil doktor kamuda temizlik görevlisi bile olamazsın artık
- 1 yıl
Yaptığın tüm hakaret ve ayrımcılıkların cezasını çekiceksin reşit olmayan birine dediğin cinsel cümlelerin cezasını çekiceksin
- 1 yıl
Kaç yaşımda olduğumu mahkemede yargılanırken görürsün ama senin içn iş işten geçmiş olacak
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz sen kapalılar böyle açıklar tercih edilir de sonra gel kapalı koca meraklısı de yazdıklarınla karşıyı tahrik et onuru zedele sonra çocuğum diye ağla çocuk böyle nefret dolu konuşmaz. Sonuna kadar ceza alman için uğraşacağım
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz sabaha kadar yaz buraya asla vazgeçmem sen o mahkemeye gelip cezanı yiyeceksin
- 1 yıl
Bu işin peşini asla bırakmayacam. 1 gündür hayatımı mahvettin huzurumu bozdun yıllarca hapse gideceksin dediklerinden dolayı
- 1 yıl
Beni mahkemeye çağırmadıklarında ve dosyan takipsizlikle kapatıldığında bizim sana açacağımız ağır suç içeren davalardan ceza alınca yüz ifade görmek için sabırsızlanıyorum
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz sen bekle daha onurumu zedeleyip hakaret etmenin tehdit etmenin bedelini ödeyeceksin sen benim şahsıma onuruma hakaret ettin yok öyle elini kolunu salla sallaya çekip gitmek
- 1 yıl
Daha neyden dava açacağını bilmiyorsun ve avukatları karşı tarafta suç oluşturabilecek sihirbazlar sanıyorsun. Avukatların böyle bir görevi ve yetkisi yok. Yasalar belli senin dediklerin belli, kanıtlı cezanı çekeceksin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ben bu işin peşini bırakmayacağım rahat ol özür dileyeceği yerde başından beri dikleniyor kasten hakaret ediyor dibine kadar davamın arkasındayım işin içinde kapalılara nefret var
- 1 yıl
Ezik ve zihniyeti sorunlu dışında hiçbir hakaret etmedim sen bana kuduruk ve ezik dedin. Karşılıklı hakaret var dosya düşer
- 1 yıl
Kapalılara nefret yok sana nefret var aynen öyle senden nefret ediyorum ama kapalı olduğun için değil
Soran1 yılSenin huzurun zerre umrumda değil sen benim canımı sıktın moralimi bozdun kendini yetişkin gibi gösteripte saldırdın kaplılara açıklar böyle dedin hakaret etmeyeceksin gözünün yaşına bakmayacağım mahkeme en ağır cezayı versin diye avukat ordusu tutarım
- 1 yıl
Suçlu sensin ona rağmen özür diledim büyüğümsün dedim ama tatli dilden anlamadım
- 1 yıl
*n
- 1 yıl
Dünyadaki tüm avukatları tut, bekliyorum işlediğin suçların cezasını çekeceksin anonimim zaten diyip kurtulmak yok. Açıklsrı ayrıştırmanın ve çocuga sözlü cinsel istismarın bedelini ödeyeceksin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz hala suçlu olan sensin diyor sana verilecek her ceza haktır acımamam lazım kesinlikle acımamam lazım özür mözür görünüyorum başından beri kapalılara saldırıyorsun şimdi açıklar yanında olur merak etme
- 1 yıl
Hapis cezan ve bize ödeyeceğin tazminatın miktarı açıklanırken gülerek izleyeceğim ve ağlayan sen olacaksın emin olabilirsin
- 1 yıl
Kapalılara saldırdığım falan yok ayrıca annemde kapalı zaten. Sen kendi kafandan kurduğun suçlarla benim ceza alacağıma inanıyorsan git mahkemeye en iyi avukatları bul tüm paranı harca. Yine dr kaçamayacaksın cezanı çekeceksin
Soran1 yılKapalılara saygı duysaydın o yorumu yapmazdın saygı duymayı öğreneceksiniz. Ne olmuş yani kapalılarda sevilir sen gelip koca meraklısı evde kalmış diye onuru rencide et sonra ağla burada açık sevdan kapalı düşmanlığın bak nelere yol açtı
- 1 yıl
Yok öyle aşağılık suç işlenmiş ve mağdur olmuş birine karşı dalga geçici ifadeler kullanıpta hiçbir şey olmayacağını sanmak. Sana 8 yıldan aşağı hapis verilirse kendimi başarısız sayar üzülürüm
Soran1 yılKapalı düşmanlığı yapan açıkları yücelten zihniyete zerre acımam yok bütün hukuki cezaları yaptırımları uygulatacağım kamuda hiçbir yerde çalışamayacaksın
Soran1 yılSabaha kadar yaz öfkemi daha çok arttır dimi bu işin peşini hiç bırakmayayım istiyorsun
- 1 yıl
Hiçbir şeye yol açtığı yok son yazdığın yorum bile yasa önünde suç sen daha yasayı incelememişsin ben senin sayende bayağı baktım sağ ol. Ayrıca ben Olabilir yazdım. Kesin ifade kullanmadım
- 1 yıl
İstediğini yap. Tüm avukatları tut. Binlerce dava aç. Her davadan daha büyük bir karşı tazminat davası yiyeceksin
- 1 yıl
Tazminat davalarının üstüne dediğin ağır suç içeren ifadelerin de cezasını çekiceksin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bak neler yazmış hala üste çıkıyor benden günah gitti önce ıslah evine gidersin sonra 10 sene hapis cezası alırsın tehdit hakaret her şey var herşeyi ödeyeceksin çocuk acımak yok sana gözünün yaşına bakmayacağım mahkeme ağlarken yüz yüze geleceğiz seninle
- 1 yıl
Beni mahkeme çagıramıyor cezai ehliyetim yok diyorum hâla anlamıyor. Mahkemede ben suçlu değilim o suçlu derken ki yalvarışlarını görmek istiyorum
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz kaçamayacaksın yazdıkların suç bedelini ödeyeceksin
- 1 yıl
Benim yazıklarımı 10 katı artırarak senin yazdıklarını 10 katı küçükterek gösteren gözlük kullanıyorsun herhalde. Çocuk olabilirim ama bilinçliyim ıslah eviyle uzaktan yakından alakam olmadığını biliyorum
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz böyle tahrik etmeye devam ettikçe daha çok Tanzimat hapis cezası yiyeceksin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bana hiçbir şey olmaz ama sana olacaklara üzülmüyorum
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz saygı duymayı öğrenirsin
- 1 yıl
Ben senin hangi ifadelerinin suç olduğunu ve cezasının ne olduğunu belirttim yiyorsa sende benim hangi ifadelerimin suç teşkil ettiğini ve cezasını belirt. Bekliyorum
Soran1 yılAğlaya ağlaya ödersin tazminatı ağlaya ağlaya hapse girersin acımak yok dilekçeyi fesih etmiyorum sen istedin
- 1 yıl
Bana hiçbir şey olmaz diyor hâla anonim olman seni korumayacak bu kadar güvenme istediğin avukatı tut yasalar belli. Yasalar değişmeden suçsuz cıkma ihtimalin yok
- 1 yıl
Ne yaparsan yap olay dilekçeyi yolladığın an tazminat davası açar 2 aylık maaşını alırım
- 1 yıl
Hangi ifadelerimin suç teşkil ettiğini belirtmeni bekliyorum. Kafandan kurdukların hariç ama
Soran1 yılŞimdi sabaha kadar yaz buraya benim işim var sende tazminat paramı hazırla bir yandan hapis cezasına çevrilir sen devam et ben gelecek paraya bakacağım
- 1 yıl
Türk ceza kanunu diye bir şey var bu ülkede yasalar belli. İstediğin avukatü tut istersen memeleketteki tüm avukatları tut yine de davaları açtığım an yasalarda belirtilen cezaları alıcaksın
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ailen bana 2 yıllık maaşını yollayacak Tanzimat’ınızı sağlam olur bana
- 1 yıl
Hâla hapis cezası alacağımı sanıyor dosyayı mahkemeye verdiğin anda takipsizlik çıkınca surat ifadeni görmek istiyorum. Önce hakaret et her türlü suçu işle sonra da üste çıkmaya çalış yok öyle şey
- 1 yıl
Tazminatın ne olduğunu bilmiyorsun daha konuşuyorsun gelmiş. Birine haksız yere dava açtığında karşı taraf huzurumu bozdu diyerek tazminat davası açar. Bu da tam bizim durumumuz
- 1 yıl
Uyapta bekliyorum. Adıma şikayet görürsem. Tum suçların için ayrı ayrı davalar açılacak senin için
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ağlayacaksın ben yapmadım kardeşimdi diye o tazminatı ailen nasıl ödeyecek bakalım her türlü yaptırımı yiyeceksin kork ya da korkma diyordum ama bu saatten sonra ben korkardım bütün hukuki sürecin en ağırını talep edeceğim
- 1 yıl
Öyle hem millete hakaret edip onları asağılayıp dalga geçip sonra çocuğa sözlü cinsel istismar yapıp sonra da seni şikayet ederim diye tehdit etmek... yok öyle bir dünya
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yerinde olsam bende korkardım maaşım işim yerimde beni savunacak sağlam avukatlarım var bana hiçbir şey olmaz hiçbirşeyi kanıtlayamazsın ama senin herşeyin belgelendi ispatlandı e noterde
- 1 yıl
En agırını talep et istediğin yere başvur ama bana bunları yapan biri cezasını çeker. Ben ise hem suçsuzum hem cezai sorumluluğum yok
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz hala burada bana bir şey olmaz diye ağlama e noter onayladı yazdığın her şey suç ve hakaret olarak geçiyor
- 1 yıl
Dünyanın en iyi avukatını getir bakalım suçlarını hafifletebilecek mi?
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz karşında çocuk yok defalarca hukuki işlemlerle uğraştım neyin ne olduğunu biliyorum ve cezayı alacaksın
- 1 yıl
Alakası yok ne ara onayladı ayrıca benim cezai ehliyetim yok ve aynı suç senin içinde suç. Şikayet edersen daha agırını sen alıcaksın
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yetişkinlerle hakaret etme bundan sonra ki ağlama. Hem sicilini yaktın hem geleceğini durduk yere kapalı düşmanlığın yüzünden açıklar kurtarır şimdi seni
- 1 yıl
Neyin ne olduğunu bilmediğine eminim ayrıca senin karşında çocuk var neyim doğrulanmış noterde? Daha hangi söylemimde suç içeriği oldugunu yazmıyorsun
- 1 yıl
Bak bu söylediğin bile suç. Sabahtan beri bana kapalı düşmanı diye laf atıyorsun. Kanıtın nerde. Olabilir dedim diye mi?😅😅
Soran1 yılBu dava tazminat hapis cezası sana ders olur kapalılara saygı duyarsın bundan sonra koca meraklısı demezsin açıkları öven kapalı düşmanı
- 1 yıl
Sicilime işlemediğinu bile bilmiyorsun🤔🤔
- 1 yıl
Bana hâla hakaret ve iftira ediyorsun kapalı düşmanı diye mahkemede görücem seni ağlayacaksın ama dinlemiycez
Soran1 yılSavunmamız sağlam geliyor suçlamamızda senin elinde beni suçlayacak hiçbirşeyin yok iftiraların var sen zorla beni uğraştırmayı tercih ettin boynumun borcu artık
- 1 yıl
Kanıt veremiyorsun versene bakalım. Ne dediğimden çıkardın kapalı düşmanı olduğumu?
- 1 yıl
Hiçbir şeyim yok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 cezaların belli. Sana hangi söylemlerinin suç olduğunu söyledim
- 1 yıl
Sen söyle bakalım benim hangi dediklerim suçmuş?
- 1 yıl
Savunman ne kadar sağlam olabilir kafandan kurdugun seylerle rahatımı kaçırıyorsun
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bütün yazıların elimde kapalılar koca meraklısı evde kalmış yazdın yeterince kızdırdın ve bu kızgınlığın sonu sağlam avukatlar e noterde öyle elindeki oyuncak değil yazdığın her şey onaylandı baştan kapalılar böyle açlıklar sevilir demeyecektin
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz çocuksun ama bu işlere karışıyorsun bakıyorum? Ağlama boşuna yksye hazırlanan mezunsun
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz herşeyden haberim var boşuna kendini rahatlatma şu saatten sonra durumu kızdırdın endişelenmen gereken şimdiden sonrası
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yazdıkların ortada yazdıkların yazdıkların yazdıkların SSL’ler var
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz kafada kurdun demeye devam et sen
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz yukarıda tek tek yazdım suçlarını oku
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz ama o kadar korkuyorsun ki okuyamıyorsun bile baştan kapalılara laf etmeyecektin açıklar sevilir diye onur kırmayacaktın
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz kapalılar koca meraklısı demeyecektin bunların hepsini yazdın ve yorum kalktı bende ssleri notere verdim avukat dilekçeyi yazdı senin tespit ettireceğin hiçbir kanıt yok elinde yorum yok bende hiçbir şey yapmadım ama senin ki çoktan onaylandı
Soran1 yıl@GeceninÖfkesi-Dişsiz bu soruyu kaldırsalar bile yazdıkların onaylandı mahkeme açılacak ön baroya ilettim dilekçeyi e tespitte onaylandı senin elinde hiçbir şey yok beni suçlayacak
Soran1 yılBak çocuk sen kafana göre tazminat alamıyorsun ama sen hakaret ettiğin için dibine kadar tazminat alırım senden
Soran1 yılBana hiçbir şey olmaz çünkü e tespite gidip yorumlar kalkmadan onaylandı asker silinse bile benden çoktan sisteme geçti. Yorum kalktı ama dava açıldı. Seninle böyle günlerce yazacak değilim avukatım ilgilenecek bana ordan yaz burdan yaz deme boşuna
Soran1 yılher şey var her şey. Tehdit var hakaret var onur kırıcı hakaretler var Ağır tazminat alacağım ödeyemezsen hapis cezasına döner
Soran1 yılSen böyle devam ederek acı deneyim yaşamak istiyorsun belli. Acı acı sicilini yakmak istiyorsun ama merak etme senden büyüğüm ve herşeyin farkındayım bu senin hayatında korkunç deneyim olacak genç yaşta sicilin gidecek
Soran1 yılAğlayarak geleceksin mahkemeye ama umrumda değil ailen nasıl ödeyecek bakalım tazminatı
Soran1 yılÖzür dile şikayetini geri çek? Özür dileyeceği yerde bana yazdığına bakın. Git bütün sülalene söyle
Soran1 yılAnnen baban hiçbir şey yapamaz sana bu davayı avukatlarım çözecek sen hiç o yorumu yapmayacaktın özür dile diyor birde yazdıklarına bakmadan sana acıma yok dibine kadar tazminat ceza dibine kadar
Soran1 yılHala suçlu değilim diyor hala sınırları zorluyor hala sen hala işin ciddiyetinin farkında değil misin? Anlamıyor musun sen? E noter nöbetçi avukat diyorum sen burası sosyal medya diye şaka mı sanıyorsun tüm bunları
Soran1 yıl18 yaşındasın hala ağlıyorsun küçüğüm diye evet küçüksün ama 18 yaşındasın ceza yaşındasın yazdığın her şey suç tazminat tehdit hakaret hapsi boylayacaksın tazminatta kurtarmaz seni böyle dava gününe kadar saldırmaya devam edeceksin buradan herhalde
Gizli Üye(30-35)1 yılBu konuda bende çok muzdaribim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok kapalı açık aynı
00 Yorumla Asıl tat kapalı da ağızlarının tadını bilmiyorlar
014 Yorumla
Soran1 yılBen evlilik diyorum.
Soran1 yılKaç defa erkekler kabul etmedi bak altta da var bir tane
Soran1 yılNeyi
Soran1 yılKapalıya mı
Soran1 yılErkeklerden bıktım artık hayatı salmaya karar verdim hiçbiri umrumda değil
Soran1 yılSana yazamam ayrıca ikimizde xper 3 değiliz
- 1 yıl
Soran kişiye diyorum bunu : Özelden konuşalım istersen orada çok mesaj olduğu için yazamıyorum atıyor direkt
- 1 yıl
?
- 1 yıl
Başka nasıl iletişim kurucaz oraya yazamıyorum
Ben kapalilari daha cok tercih ediyorum ☺️
04 Yorumla
Soran1 yılAkrabalarım açıkla evleniyor hep
Soran1 yılUyuyacağım gece gece uğraşamam
Yatırım yapacan sizin gibilere valla
04 Yorumla
Soran1 yılÇok cıvık oynak birisi değilim belki de ondan bakan yok
Soran1 yılErkekler ona bakmıyor açıklara bakıyor
1 yılkapalılar daha çok cinsel yönden arzulanır oluyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılAlakası yok
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılÖzgüvenleri yoktur
00 Yorumla Ebet
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılSanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe konuda tercih edilmiyon
07 Yorumla
Soran1 yılEvlilik
Cevap sahibi1 yılHic te. bilr ben direk kapali isterim
Soran1 yılArtık akrabalarım bile açlıkla evleniyor
Cevap sahibi1 yılAlakası yok nerde yasiyon
Soran1 yılAlakası var bir tane kapalıyla evlenen yok adamlar kapalıyla evlenirken kapalı kardeşleri evlenemiyor
Cevap sahibi1 yılBen fikrimiz dedim erkek olan erkek cevresi olan benim sen neyin derdini sürüyon
Soran1 yılSen ne yaşıyorsun ha? Erkek çevren varsa ne olmuş benim akrabalarım açık kadınlarla evleniyor somut örnek gelmiş erkek çevresini anlatıyor bana
1 yılBakayım ilgim var da
02 Yorumla
Soran1 yılSözde
- 1 yıl
Yemin ederim ya gel bi
1 yılEvet
00 YorumlaDeğilsindir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri