Kişilik & Karakter Hiç kendini çıkmaz sokakta hissettin mi? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bütün yollar kapalı elin kolun bağlanmış gibi olursun ya hani o durumu yaşadınız mı? Hiç kendini çıkmaz sokakta hissettin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet sürekli öyle hissediyorum son zamanlar da maalesef 1 2 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Canım sakın öyle hissetme mutlaka bir çıkış yolu vardır umutsuzluğa yer yok tamam mı ☺☺ u Barış_LonelyForever 1 yıl ☺️☺️
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Evet hissettiğim oluyor ne yapacağımı bilmiyorum öğlen kalıyorum 1 6 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Her zaman bir çıkış olduğunu unutma umut hep vardır Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl yalnız kaldığımda böyle hissediyorum ama sağ olsunlar değer verenim var onun sayesinde kendimi iyi hissediyorum🌸 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Hayatında hep değer verenlerin olacaktır zaten Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl İnşallah🤲🌸 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl ☺☺☺☺☺ Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl 🫠🫠🫠🫠🫠 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet sürekli öyle hissediyorum son zamanlar da maalesef
Canım sakın öyle hissetme mutlaka bir çıkış yolu vardır umutsuzluğa yer yok tamam mı ☺☺
☺️☺️
Evet hissettiğim oluyor ne yapacağımı bilmiyorum öğlen kalıyorum
Her zaman bir çıkış olduğunu unutma umut hep vardır
yalnız kaldığımda böyle hissediyorum ama sağ olsunlar değer verenim var onun sayesinde kendimi iyi hissediyorum🌸
Hayatında hep değer verenlerin olacaktır zaten
İnşallah🤲🌸
☺☺☺☺☺
🫠🫠🫠🫠🫠
Evet
Evet
Çoğu zaman