Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa, nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin.
"Sigmund Freud."
💫💫

Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa, nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin.
"Sigmund Freud."
💫💫

Değişir tabi ki de.. ama kim olduğuna göre değişir.. çok değer verdiğim bir insansa mutlaka onun sevinci ya da üzüntüsü beni de etkiler.. mesela mutsuzsa bende mutsuz olurum onun sorununu derdini çözmeyi denerim.. ama bunun dışında cahil insan falansa sinirimi bozar sadece ve o kişi kimse etrafımdan uzak tutarım
Evet, kesinlikle katılıyorum. Yanındaki insanların tutumu ve seninle olan iletişim şekli, ruh halini ve genel yaşantını büyük ölçüde etkiler. Eğer çevrende sürekli olarak seni yanlış anlayan, kendi doğrularını tek gerçek olarak kabul eden ve senin görüşlerine saygı duymayan kişiler varsa, bu durum seni sürekli negatif bir hale sokar. Bu tür insanlar, düşüncelerine ve duygularına değer vermedikleri için seni sürekli olarak aşağı çekerler ve kendi doğrularını sana dayatırlar. Özellikle narsist kişilik özellikleri taşıyan insanlarla geçinmek oldukça zordur çünkü bu kişiler empati yapmaz ve başkalarının duygularını önemsemez. Sürekli olarak kendilerini öne çıkarır ve başkalarının fikirlerini hiçe sayarlar. Bu yüzden, çevrendeki insanları dikkatle seçmek ve seni olumlu yönde etkileyen, saygılı ve anlayışlı insanlarla vakit geçirmek çok önemlidir. Kendini ifade edebildiğin, değer gördüğün ve anlaşıldığın bir çevrede bulunmak, hem ruh halini hem de genel yaşam kaliteni olumlu yönde etkiler, sağlıklı ve dengeli ilişkiler kurmak, hayatın her alanında daha mutlu ve başarılı olmanı sağlar.
Hayır benim değişmez yanımdakinin ruh halini değiştiririm 😅🌸
💫💐
ona da sıra gelir😆😆
Ben enerjiye çok inanırım ve olumlu ya da olumsuz yönde çok etkilenirim oyuzden de negatif enerji veren karamsar olan insanlardan uzak durmaya çalışıyorum çünkü benim enerjimi düşürüyorlar
Bende çok inanırım⭐
Cevap
7Cevap
Genelde benim enerjim etkiler ortamı
Enerji çekimin yüksek demek⭐
✨🥂
Genelde benim yanımdakilerin ruh hali değişir. Ben neşeli biri olduğum için onlara da yansıyor. Ortamı neşelendirmek benim işim😀
Vayy harika🌺🩷👏🏻
Bu sene ruh halim öyle mutlu değilim. Hep bir kırgınlık üzerinde tepkilerim değişiyor. Bazen çok gülüyorum bazen de hep ağlıyorum üzülüyorum. Depresyon kısacası
Profesyonel destek almayı ihmal etme🩵
Yanındakinin ruh hali benimle değişir ben onu mutlu ederim
Bu kadar pozitif olsam bende değiştiririm 🙃
Abim senin yanında üzgün biri olursa üstüne domestos sıkarız, raad ol o iş bende 🤭
😂 olur olur sıkarsın 😂
Değişir elbette. Yanımdaki insan sevdiğim, umursadığım bir insandır. Onun modu düşükken ben gülüp eğlenemem.
Değişir tabiki. Üzgün birisi bizi de üzer.. gitsin yalnız başına üzülsün ayıp yaptığı
O anki duruma bağlı buna evet ya da hayır diyemem
Duygusal ve çabuk gaza gelen insanların ruh hali genelde daha çabuk değişir
Katılıyorum✅
Değişir evet enerjileri çekerim
Evet beni de etkiler
hayır ruh halim bozulmaz
degismez
Evet
Evet
Değişir.
evet çünkü karşılıklı hisler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?