Bazen böyle dönemlerimin olduğunu inkar edemem fakat genel hakim sürekli böyle de olmaz. Mutsuzsam bir süre öyle geçer, mutluysam da aynı şekilde etkisi uzun sürer. Tamamen ruh halime bağlı bu...
Ortada bir şey yokken durduk yere ruh halim değişmez. Bir olay bi şey olması gerekir ruh halimi etkileyen. Mesela müzik dinlerken ruh halimde değişiklikler olabiliyor. Bir şarkı sözü beni olmadık alemlere götürüp mutlu ederken başka bir şarkı sözü beni hüzne ve görüşler, yaşlarına boğabilir.
Her gün, her saat ve her saniye aynı şeyleri yaşamıyorum. O yüzden aynı ruh halinde ya da duygular içerinde de olmuyorum. Ansızın bir şey oluverir ve bir bakmışım değişmiş ruh halim halla halla kdjndmsjs
Eğer maddi kaynaklı ise gelirinizden memnun değilseniz, parayı bulmak için çabalısınız. Maddi kaynaklı değilse, ortamını değiştir ya da bir süre uzak kal, kafanı dinlemem iyi olacak. Muhtemelen halan çözülmemiş konular var. Onlar netleşmedikçe yaşam kaliten düzelmez
Yok genelde gün içinde bir kez ya değişir ya değişmez stabilim o değişen anlarda herhalde fazla birikimin dışarı yansımasıdır diye düşünüyorum bilemedim aman insan olmakta zor ya hu derdin tasan bitmiyor cidden kaktüs olsaydım daha iyiydi valla. 🤷♀️😅
Kimi zaman evet. Neye bağlı olduğunu bilmiyorum ama ansızın değiştiği zamanlar oluyor. Fakat çok nadir. Keyfim yokken bir anda sebepsiz yere moralim düzelebiliyor nedense 🙃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Moralle evden çıkıyorsun karşıda Alfa bir kadın gelip seni küçümseyerek düşürüyor o işte adamın moralini dibe vurduruyor...
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Böyle tepeden bakarak süzmeler jüri tavrına girmeler vs benim moralimi çok düşürüyor şahsen...