Eşimle imam nikahımiz var ama resmi nikahımiz yok diyelim sonuçta artık birbirinizin helalisiniz nişanlıniz eve ziyaret3 geldiğinde saçım açık çıksam babamlarin yaninda bir sorun olur mu. Ya da evlendik babamlarin yaninda açık mi dolaşıcam eşim varken
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dolaşabilirsin artık eşin oluyor o senin he babanlarin yaninda olmasi durumu değiştirmez baban çok katı biri ise at başına yazma yeter
Aman ya sende bu mu sorun nasıl çıkarsan çık bunu artık aşmış olmalı karisisin koynuna bile girebilir
dini açıdan ilişkiye girsen yine sorun olmaz ama ailen sorun edermi bilmem
Allahın huzurunda evlisiniz. Sıkıntı olmaz.
Bu fikih la alakali kapalilarin davranislariyla degil. Mahrem yoksa sorun yok. Kisaca oyle dusun
Yani çekinmek açısından sordum günah değil zaten of ajdjjsd
Cekinmek senin ailenle olan iliskine bagli bence. Kac yasinda kizsin ne istersen yap
İstediign gibi dolaş onlara kinah düşmediği için sorun yok
Benim baskıcı bir ailem vardı Bizde aynı şekilde resmi nikahtan önce imam nikahı kıymıştık. Eşim nişanlı iken geldiğinde annem saçını falan aç seni açıkta görsün demişti
Heh işte bunu diyorum babam falan garipsee mi diye
Öncesinde ailene sor tabi ona göre dolaş
İmam nikahı esas olandır artık helalisin ve artık o senin kocan nişanlın değil kocan varkende istediğin gibisaçını açabilirsin
Sen çok derin düşünüyorsun kardeş
Kayınpederini mi kastediyorsun?
Hayır kendi babam ya , mesela şu anda imam nikahımiz yok diyelim imam nikahı kiyinca babamin yaninsa nisanlimin yaninda açık gezebilir miyim diyorum
Kendi babanın yanında zaten gezersin ajsjsjd evlenmenle alakası tok
Nişanlın da artık kocan oluyo nikahım olunca sıkıntı yok yani
Ya aşkım onu demiyorum bu arada ne kapaliyim ne nisanlim var merak ettim sadece sndnendnd. Şimdi diyelim biz daha nişanlıyiz nikahimiz yok nişanlım bize gelince nikah olmadığı için mecburi şekilde kapali olucam. Nikah kiydiktan sonra eşim artık beni açık görebilir. Şimdi nikahim var ya da evliyim adam geldi bize ben açık dolassam babamlar falan bir şey düşünür mu ahsjshshdb aciklayamadimmm
Yani babamlar bu saçını gösteriyorsa artik her yerini gösteriyordur tarzında düşünür mü ajjsjdd ya da daha resmi nikah olmadi neye acele ediyorlar falan diye
Hee onu bilemem de düğünden sonra zaten göstercen yapacak bişey yok. Hele gerdek gecesi napcak adam onu düşün 😂😂
Hayal dünyanı srvdim keşke hizli olmasan ajsjjdd
Gizli olmasann😂😂
Yaaaa iki dk abazalasma hemennnn
Hayır be ne alaka ama niye öyle düşünsünler kocan artık yani
Rahatsız hisseden açmasın kendini madem düğün olmadan ya da babasının yanında açmasın😂
G9nzh olmaz
Günah zatej olmaz da yani babamlar varken açık dolasmak saçma geldi yani açık mi olcam kapalı mi sjdjejd
Utanırdım ben olsam
Ha işte onu soruyorum utanilir mi acaba diye
Sorun olmaz
Ahirda yanasip o isi de halletsin olmaz mi