Kız biraz cocuksu gibi bazı olumsuzluklarıda var olumsuzları olan mesela bir soru sordugunda cevap verdiginde duymadıgın kelimeyi tekrar söylemek sinirlendiriyor agzından cıkan küfürleride bilmiyor ama baktıgın zaman güler kendi haklı konumunada getirir wp cok erkek var ben sordugumda kuzenlerim falan filan der yani şimdi fazla yakınlaşmam iyimi kötümü ben yanaştıgımdan sadece cekil der fazla bişey demes sinirlenir biraz bide kacar yani ne konuda konuşacagımda pek bilemiyorum ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Konuşma boş ver ne istediği belli değil ki
Aynen öylede bende onu düşünüyordum fazlasından egolu bide mesela ona gözlerin cok güzel dedigim zaman evet farkındayım der mesela wp emoji öpücük attıgım zaman bidaha bunu yapma der kavga eder benimle
Amannn bu ne saçma şey ayy neyse 😂
Saçma olan nedir anlamadım😂
Samimiyetsiz öylesine konuşmak için konuşuyor sanki yokluğu seninle dolduruyor
Evet olabilir batsın bu aslan bırclu kadınlar hepsini benimi bulur bu cocuksu hareketler bilmem nedir egolu umursamazlar kendilerini vazgecilmez nimetten zanediyorşar
Aaa ama olmadı bende aslan burcuyum 🙄😂😂
Sendemi niye böylesiniz simdi desem nasil erkekler istersiniz dersiniz karakter saygi falan de söyle aslan ben o kiza nasil davranmaliyim agzinami siciyim egosunu indirmek icin yok popo kaldiriyim ne yapiyim
Biraz takmaz gibi davran çok üstüme gelen insana dayanamam daralırım ben
Çok da uzak durma ortası olsun heyecanlı olsun ne yapacağını bileyim ama bilemeyeyim bilmece gibi olsun gibi gibi
Evet mesela oda öyle cok üstüne gittim zaman dinirleniyor soru sordugunda ne cok soru soruyorsun der mesela bos konusuyon sacmaliyon banane sanane milatan kalna kelimeler sadece ona susarak bakarsam gülüyor ne bakiyorsun der ben bide ona hediye verdim saat ina dedim engeli kaldir instegranin tamam valla dedi kaldirmadi yine sordum kaldirmiycam dedi cok tuhaf kolunu zorla cektigim zaman bieak falan der ama güler pesinden gittigim zaman gülüyor bide hep konusmayi biz tarafindan ister konusmadigin zaman cok sikicisiniz der ama bazen ne konusacagimizi bile bilmiyoruz
Ya sizlerde orta sekerli kahve gibisiniz is ywrinde neyin heycanini yaraticam bunu derken adil yildirim geldi aklima simdi
Bide özgür ruhlular gece barlara falan gidiyor ailesiyle tartisinca arkadasin evinde kaliyor ailesi nasil izin veriyorsa yani nasil daveanmaliyim buna aslan hanim bana ipucu ver
Konuyu her zaman karşı taraftan beklemem konuyu açarım nasıl sürdürdüğüne bakarım eğlenceyi karşıdan beklemem eğlence yaratırım iş yerinde bile olsa bana ayak uyduruyor mu diye bakarım ve karşımdaki insana karşı çekim hissetmem lazım mesela çok cinselliği gözüme sokarak değil de sanki ulaşabilirim ama ulaşamıyormuşum gibi kolumun tutulmasından nefret ederim tutkuyla yapılırsa tamam ama öfkeyle yapılırsa parmağını bir yere sokarım 😂 ani olaylar hoşuma gider mesela aniden belimden tutulup sarılması gibi muhtemelen bu kızda ben gibi
Ya iste bu eglenceyi bizden bekliyor anasini satiyim bide agzi cok bozuk peki ayak uydurmuyorsa peki ne gibi cekim aniden belden sarildigi zaman kendi eline vermis gibi olur tamam bunu deniycem belden sarilma aksiyonu severim tokat yemeyiz insllh
Ulasabilirim ulasamiyormusum gibi takima nasil oluyor
De haddi haddi baska akil ver😂😂😂😂😂
Kızın fotoğrafı var mı
Kaç yaşında
Burdan nasil göstericem sana istegram falan yokmu attiyim sana
23
Ordamisinnnn
Buradan mı vereyim
Tabi nerden verecen istegramdan yazarim sana
Sen diyorsun ulasabilirim ulasilmiyormus gibi davranirim peki ulasamazsa mesela bana asik olur öylemi olur ya da ulastigi zaman cabukmu vazgecer ani olaylari seviyorsunuz gibi mesela bir direk öpse yanagindan ben dudaktan direk öpsem nasil olur
Benim kalbim çok atmaz duygusuzum aniden öpülmek hoşuma gidiyor çünkü bir anlık durup küt küt atıyor aşırı iyi 😂 hiçbir zaman ulaşmış olmayayım her zaman ulaşayım o kişiye
Öpücük faydasi cokmus demeki aniden öpmek haddi istegrama gel
Mantikla yürütüyorsunuz ama normal cok secenegi oluyor her zaman ulasmis olmayasin valla benim hemen yanimda bulasik yilar cok titiz bide ulasmis ulasmamis peki ben ualsacaksa ben uzak durursam asikmi olur yoksa
Bide arkadasiz diyo bilerek kanka diyor bana hoslandigimi biliyor
Sende ona de kanka diye
Eee ne anlami kaldi ben sana o kadar sey yazdim sadece iki kelime ettim😂 aniden öpsem dudagindan bisey olmaz demi bide is yeri sikayet falan eder diye biraz cekiniyom
Istegrama gel sana göstereyim
Ilk basta iyiydik bir takim tartisma oldu aramizda beni engeledi instedan wp numarasi var foto da var ben dedim engeli kaldir valla dedi bilmem nededi sonra kaldirmadi iki kere söyledim her sksam barlara gider dabaha kadar wp den bir suru erkek arkadaslari var eski sevgilisi vardi ondan ayrildi dedi benim herdeyime karisiyordu hepsini anlatiyordu bana gecende dedi biri beni takip ediyordu sarhos biri eve kadar dedi benim ben kendimi zor kurtardim eve varmak ocin ailesiyle tartistigi zaman arkadaslarinin evinde kalir iki gün falan yani her boku anlatir cekinmez ondan
Nabzını ölçmek için kanka diyebilirsin
Bak tamam mesela bana derler ilk önce arkadas ol arani iyi yap ondan sonrasi gelir benim tahminim aekadas olduktan sonra nasil gelecek cok egolu bide 1/50 boyu var türlü türlü huyu var istegrama gel göstereyim sana
Öptügüm zamanmi ulasacak bana tadi demeki kalir agzinda
Ordamisin artik cevap vermemeye basladin basini sisirdim galiba
Yazdığımı görmediğin için bende seninkini görmedim bu kadar basit bir yerde uzun süre kalamam başkası yardımcı olsun
Niye valla sen daha güzel yardimcinoluyon ben senin yazdigini gördüm istegrama sana gösterecektim arkadas olalim yani bana biraz ilham olarak geldin
Senin tek takipcin var
Seni yoruma bekliyom yukarda benekli haddi cabuk gel😂
hiç bi şey yapma uzaklaş olmaz
Kızlar nasıl varlıklar anlatırmısın yani bu anlattıgıö seylerden me cıkardın
sende de sorun var canim bu hareketleri yapan birinin yanında daha fazla neden dururki bi insan beyin kalmamış insanlarda cidden
PRISUUAIEUDJEIJE
kızlar nasıl varlıklar diyor bir de Allahım ÖSÖAMSMMSMS
Yanında durmuyom o yanımzda duruyor bizde calısıyor ya bizim bi abimiz var o şakalasınca biley demiyor ben yapınca zoruna gidiyor ya
He valla ben kıza nasıl davranılması hakkında bişey sordum yanı medenini nedir meden bunu yapıyor diye