Kişilik & Karakter Her yerinden huylanan biri size garip mi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Her yerinden huylaniyorum sanki herşeyim de düğmeler var gibi dokundular mi zıplıyorim Güncellemeler1 yıl Var mı benim kadar huylusu Her yerinden huylanan biri size garip mi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya her yerimden değil de belimden huylanıyorum, başta nişanlım olmak üzere tüm arkadaşlarım oraya dokunuyor deliriyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İnsanlar uğraşmayı seviyor Yorumla
Günsel_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Zor bı durum onun çözümü olduğunu düşünmüyorum bende boynumdan huylanıyorum 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben de huylanıyorum jdhdh o yüzden garip gelmez 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok zor bir durum yasa Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Olabilir normal Hatta bence çok hoş 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Güler yüzlü olur hep ne güzel işte Yorumla Soran 1 yıl Balık gibi kıvranıyorum Ama Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Bu daha iyi 🤭🤭🤭 Yorumla Soran 1 yıl Tabi Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🙈Çabuk anliyosun Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Nasıl bisey bu böyle ya 😂😂 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Çok kötü bir şey Yorumla zamansız003 1 yıl Evlenince ne yapacaksın ki 😂 Yorumla Soran 1 yıl Herhalde kovalamaca oynayavaz Yorumla zamansız003 1 yıl Yakalayınca artık gerisini düşünemiyorum 😂 Yorumla Soran 1 yıl Çığlık atarım artık ☺️ Yorumla zamansız003 1 yıl Komşular ne der bilmiyorum artık 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Kocası kızı dövüyor yazikk Yorumla zamansız003 1 yıl Öyle mi derler yoksa başka bişey mi bilmiyorum artık 😂😂 yeni evliler genelde kavga olmaz Yorumla Soran 1 yıl Bilmen artık ne derler Yorumla zamansız003 1 yıl Bence bu durumu aşmaya bak sen yaş kaç şu an Yorumla Soran 1 yıl 27. Yorumla zamansız003 1 yıl Yaşında tam yerinde bence bunu bi şekilde aşmaya çalış ilerde sorun olur bu sana ama Yorumla Soran 1 yıl Nasıl geçer buuu Yorumla zamansız003 1 yıl Nerelerinden huylaniyorsun mesela Yorumla Soran 1 yıl Boyun bel koltuk altı ayağımın altı Yorumla zamansız003 1 yıl Bunu eşinle ilişki yasaya yasaya asarsin koltuk altı ayakların altı normal herkeste olabilir bu boyun beli de asarsin ama Yorumla Soran 1 yıl Bilmem belki Yorumla zamansız003 1 yıl boş ver ya takma bu kadar 😊😊 Yorumla Soran 1 yıl Mecbur zaten çare yok Yorumla zamansız003 1 yıl Esin düşünsün artık beraber üstesinden gelirsiniz😂 Yorumla Soran 1 yıl Desene ev içi savaş olacak Yorumla zamansız003 1 yıl Yok ya o kadar da abartılı değil seninki ya 🤦♂️😂 Yorumla Soran 1 yıl Alişana kadar yakaladığı yerde canıma okusun artikk Yorumla zamansız003 1 yıl Allah seni netmesin ya 😂😂😂 o kadar da değil ya Yorumla Soran 1 yıl Bilmem artık Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gelmez de öptürmez be o jsjsj 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tabi ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman olmazz ben öpmeden durmam aşkımı hdjdjjd Yorumla
Gizliiiii55 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Oh oh daha tatlı olurr 0 33 Yorumla Soran 1 yıl Tadli derken Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Huylanıyonyaaa Yorumla Soran 1 yıl Ama balık gibi de kıvranıyorum Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Olsun daha iyiyaaaa Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Balıkmıııııı Yorumla Soran 1 yıl Heee Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Oda güzelmiş bakkk Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Sudan çıkmış gibimi suda yüzer gibimi Yorumla Soran 1 yıl Tabi tabi Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Ne tabiii Yorumla Soran 1 yıl Sudan çıkmış gibi Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Çırpınıyon ozamannn Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Muaynesi yok kendini alıştır Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Yabancı hissediyon ondan olabilir Yorumla Soran 1 yıl Belki Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Terapi uygula kendine Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Mesala kendine dokunarak Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Alıştırr Yorumla Soran 1 yıl Kendimde sıkıntı yok Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Başkası dokuncak işte Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Annene söyle Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Yabancı hissediyon Yorumla Soran 1 yıl Evet anneme söyleyim. Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Tik gibi bi. olay var sende Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Oda kendini alıştırmışsın Yorumla Soran 1 yıl Denerim Anneme söylerim ara ara yapar Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Tamam bakalım gizli soran Yorumla Soran 1 yıl Açık açık mi sorayım Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Sana kalmış Yorumla Gizliiiii55 1 yıl Çok gizlisin Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Gelmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya her yerimden değil de belimden huylanıyorum, başta nişanlım olmak üzere tüm arkadaşlarım oraya dokunuyor deliriyorum
İnsanlar uğraşmayı seviyor
Zor bı durum onun çözümü olduğunu düşünmüyorum bende boynumdan huylanıyorum
Ben de huylanıyorum jdhdh o yüzden garip gelmez
Çok zor bir durum yasa
Olabilir normal
Hatta bence çok hoş
Neden
Güler yüzlü olur hep ne güzel işte
Balık gibi kıvranıyorum Ama
Bu daha iyi 🤭🤭🤭
Tabi
🤭🤭🤭🤭🤭🤭🙈
Çabuk anliyosun
Nasıl bisey bu böyle ya 😂😂
Çok kötü bir şey
Evlenince ne yapacaksın ki 😂
Herhalde kovalamaca oynayavaz
Yakalayınca artık gerisini düşünemiyorum 😂
Çığlık atarım artık ☺️
Komşular ne der bilmiyorum artık 😂😂
Kocası kızı dövüyor yazikk
Öyle mi derler yoksa başka bişey mi bilmiyorum artık 😂😂 yeni evliler genelde kavga olmaz
Bilmen artık ne derler
Bence bu durumu aşmaya bak sen yaş kaç şu an
27.
Yaşında tam yerinde bence bunu bi şekilde aşmaya çalış ilerde sorun olur bu sana ama
Nasıl geçer buuu
Nerelerinden huylaniyorsun mesela
Boyun bel koltuk altı ayağımın altı
Bunu eşinle ilişki yasaya yasaya asarsin koltuk altı ayakların altı normal herkeste olabilir bu boyun beli de asarsin ama
Bilmem belki
boş ver ya takma bu kadar 😊😊
Mecbur zaten çare yok
Esin düşünsün artık beraber üstesinden gelirsiniz😂
Desene ev içi savaş olacak
Yok ya o kadar da abartılı değil seninki ya 🤦♂️😂
Alişana kadar yakaladığı yerde canıma okusun artikk
Allah seni netmesin ya 😂😂😂 o kadar da değil ya
Bilmem artık
Normal bir şey kafana takma.
evet onun ile seks bile yapılmaz
Gelmez de öptürmez be o jsjsj