Bunlar yine kıyafet olarak dikat çekenler. Sıradan gözükenlerde asıl olay. Atatürk bile bana her ilden bir deli getirin, Sivastan tuttuğunuzu getirin demiş.😂😂😂
Hoş gittin. Yani Sivasta belli sosyal aktivitelerden biridir konuşmak. Bir öğrenci Sivas'ı şöyle yorumlamıştı. Sivasa ağlayarak gelirsin, Sivastan ağlayarak gidersin. Genelde yardım sever ve hatır gönül sahibidir insanları.
Anlıyorum. Her anlamda zıt şehirler. Sert bir değişiklik. Ben de Sivaslıyım, İzmirde askerlik yaptım yeğen. Benimki cennete düşmek gibi bir şeydi. 😄 Gerçi İstanbuldan İzmir'e gittim ama yine de harikaydı. Alışınca seversin. En azından çok kaos yaşamazsın. Zihnin dingin olur alışınca...
Zihinsel sıkıntılı o. Küçük boylu biraz. Geçen arkadaşıma öpücük attı. Bağıra bağıra dolanır. En son gördüğümde lacivert giyerdi değiştirmiş demek ki. İstasyonda gezer genelde
Sivastan adam çıktığı için hayvanı meşhurdur. Dilsiz masumların asil duygularını ön plana çıkartan insan katıksız iyidir. Sivaslıyım, ve kendimden son derece memnunum. Ön yargıları ı kırman hayatta konfor alanını değiştirir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende sürekli takım elbiseyle muhsin yazıcıoğlu kültür merkezinde müdür gibi gezen ayrıt etme gücü olmayan abi aklıma geldi
İllaki görmüşümdür istasyonda bulunur kendileri sürekli sigara ister kirmzii ceket kiravat takıyo
Evet oydu sanırım birde şemsi sivasi kütüphane yakınlarında flüt okuyan abiyede çok şaşırırdım
Henüz onu görmedim ama ilaki denk geliriz ay sivasta ne tuhaf insanlar var 😅
Sadece sivasa özgü değil canım türkiyede binbir çeşit insan var
Senin dediğin takım elbiseli, siyah saçlı. Adı bülent. Orta boylu. Zayıf bir çocuk.
Çocuk değildi ama büyük bir abiydi
Çocuk lafın gelişi. Kırk vardır.
Evet abi o törenlerdede görürdüm onu
Aynen. Konserlerde, törenlerde başı çeker.
Kısa boylu kumral mı o çocuk😄😄 Tuhaf değil de farklı bir aurası var diyelim😄😄😄 İki sene önce gittiğimde gözüme takılmıştı.😄
Aynen üzerinde sürekli kirmizi takim var biyandan jokere benzetiyorum
Çok hatırlamıyorum ama o zaman sakallıydı. Jockere benzetemedim ben. Çok kısa ama özgüven yerindeydi. Bir ara da behzat ç benzeri vardı. 😄
Her türden var desene
Bunlar yine kıyafet olarak dikat çekenler. Sıradan gözükenlerde asıl olay. Atatürk bile bana her ilden bir deli getirin, Sivastan tuttuğunuzu getirin demiş.😂😂😂
Sivasta yeniyim ama sivasin insani bir tuhaf geldi özelikle istasyon tarafindakiker bakislarimi dersin dedikodularimi dersin
birinin önünden geçiyorum ayağımda lila rengi bot vardi arkadaki kadin o kombine o bot olmusmu deyip güldü dedigim gibi sivasin insani bir tuhaf
Hoş gittin. Yani Sivasta belli sosyal aktivitelerden biridir konuşmak. Bir öğrenci Sivas'ı şöyle yorumlamıştı. Sivasa ağlayarak gelirsin, Sivastan ağlayarak gidersin. Genelde yardım sever ve hatır gönül sahibidir insanları.
Güzel yer lafim yok ama benim gibi gençlerin yapacagi doğru düzgün aktiviteler yok izmirden geldim üniversite için şu an izmirimi mumla arıyorum
Anlıyorum. Her anlamda zıt şehirler. Sert bir değişiklik. Ben de Sivaslıyım, İzmirde askerlik yaptım yeğen. Benimki cennete düşmek gibi bir şeydi. 😄 Gerçi İstanbuldan İzmir'e gittim ama yine de harikaydı. Alışınca seversin. En azından çok kaos yaşamazsın. Zihnin dingin olur alışınca...
Şu saçları turuncu gibi olup jöleyle yapıştıran mı hangisini diyorsun
Aynen o çocuğu diyorum sürekli takim elbiseyle gezmesinin bi sebebi var mı yoksa kirikmi
Zihinsel sıkıntılı o. Küçük boylu biraz. Geçen arkadaşıma öpücük attı. Bağıra bağıra dolanır. En son gördüğümde lacivert giyerdi değiştirmiş demek ki. İstasyonda gezer genelde
Bende şu tiktok videosu çeken tiplerden sandim yanina yaklasmasim kamera vs vardir diye 😅
Yok yok 😂biraz sıkıntılı sadece
Oy nenem olmaz miii
Sarı ceket mavi kumaş pantolon kırmızı kıravat pembe gömlekli birini gördünmü
Galiba ayni kişiden bahsediyoruz
Salladım be Sivas dağın başı adam eline geçeni giyip dişarı cıkıyor çok takmıyor insanlar dikkatli bakarsan corabın biri yeşil biri mavidir
Sivas'a gidip bakacağım
😂👍
😂😂
sivastan adam çıksa iti meşhur olmazdı
Çok yerinde bir tespit ama dediğim gibi kirmizi takim elbiseyle gezen çocuk bana biraz tuhaf vs sikintili gibi geldi
Adam olsaydın itiyle rastlamazdım
Sivastan adam çıktığı için hayvanı meşhurdur. Dilsiz masumların asil duygularını ön plana çıkartan insan katıksız iyidir. Sivaslıyım, ve kendimden son derece memnunum. Ön yargıları ı kırman hayatta konfor alanını değiştirir.
Konfor alanını genişletir olacaktı😄 Kırmayın bizi. İyi insanlarız🤪
İnsan yokta hayvan var nasıl kangal onlar öyle
Anlamadim ama insanda var
Kangala benzeyen insan görmedim ama ben Sivasta
kangala benzemelerimi lazimdi 😅
İnsanda var demedin mi?
Var dedim ama kangala benzemiyorlar
hee çok marjinaller
Katılıyorum