Bir yere giderken mutlaka yanıma alırım dediğiniz neler var?

Herkese merhaba,

Bir yere gideceğim zaman ihtiyatlı, tedbirli olmayı severim. Yanımda her zaman ıslak mendil, kuru mendil gideceğim yere göre su, mide bulantısında tedbir için çubuk kraker hatta bazen deodorant vb bulunur.

Yarın İstanbul içi uzak mesafeli bir gezimiz olacak ailecek. Normalde ilaç içmeyi hiç sevmem. Bitki çayı tercihimdir genelde.

Tavsiye ile ilaç içilmesini de doğru bulmuyorum. Bitkisel formüller önerirken bile çok dikkatliyimdir.

Bugün migren gibi başım tutmuştu. Gelecek diğer akrabalarımızı da hesaba katarak bu defa hem kendim için hem de ihtiyacı olan olursa diye yanıma pulcet, dramamine, metpamid, emedur, cataflam, apranax, etol fort , geralgine gibi ilaçlar aldım. Maksat seçeneğin de olması idi. Biraz abarttığımı düşündüler.

Burdan hareketle sormak istedim...

Sizin bir yere giderken yanınızda, çantanızda bulundurduğunuz olmazsa olmazlarınız nelerdir?

Kendi evimizle yazlık evimiz arası 2 günlüğüne bile olsa gitsek yanımda hep valizle gider gelirdim... Abartmak gibi değil de lazım olabilecek ne varsa ki lazım da olurdu...

1 gün için dünyayı taşımak değil de nokta atışı tedbirli olmak diyelim ona...

Güncellemeler
1 yıl
Kimliği yazmadım o zaten olmazsa olmaz
Bir yere giderken mutlaka yanıma alırım dediğiniz neler var?