Merhabalar, pandemi dolayısıyla gidemediğim üniversiteye Eylül'de okulların açılmasıyla birlikte gidebileceğim ve yurtta kalmayı düşünüyorum.Yurda giderken bunu götürmezsen olmaz dediğiniz neler var. Neler götürmeliyim?
Merhaba, İnsallah okullar acilir ve muhtesem bir sene gecirirsiniz. Unuversitede bende yurtta kaldım evde kalmak ders calismayi buyuk olcude etkiliyor gerek temizlik gerek yemek gerek ev arkadaslarinin tutumlari yurt bu konuda iyi bir fikir. Giderken yanina alman gerekenler ise Battaniye Nrvresim takimi 2 tane almanda fayda var Banyo havlusunun yaninda bir kac tane el havlusu Kisisek bakim esyalarin Yurdun durumuna gore elektrikli alet alabilirsin fön makinesi maşa düzlestirici gibi cunku bazi yurtlarda yasak oluyor Kendin3 ozel bardagin veya fincanin
Şarj aletleri, kulaklık, powerbank ve çalışma lambası
Kişisel bakım eşyaları
Nevresim takımı (Nasıl bir yurtta kalırsan kal lazım olabiliyor.)
Kettle ve kahve kupası (Vizeler başlayınca neden lazım olduklarını çok iyi anlayacaksın.)
Dikiş seti
Terlik
Askı
Götüreceğin kıyafetleri belirlerken aşırıya kaçmamanı tavsiye ederim. Dolaplardaki kısıtlı yer vs. problem oluyor. Bazı kıyafetlerimi valizden giyinip çıkardığımı bilirim.
Ayyy kötü anılar... en lüKS yurtta kalmama rağmen yarım dönem dayanabildim😂 Ama kimi de yurtta daha rahat ediyor yani, sanırım kişiye bağlı. Oda arkadaşın varsa uyku göz bandı, kulak tıkacı mutlaka. Onun dışında odada yoksa kettle, banyo terliği, uzatma kablosu, askı, elektrikli ocak da baya iyi olur mutfak yoksa odada
Sadecee İlk heycanla bissürü şey boşuna yükleme terlik mutlaka götür yurt içinde giymelik. Şampuan deterjan falan bence yük etme gittiğin yerden alırsın bol bol askı götür özellikle kyk da kalcaksan
degerini bilin hayatinizin. Aksam eve gidebilmenin , sevgilinize sarilmanin ve caniniz istedigini yiyip icmenin. biz milletimizi sevmesek zerre kadar bir dakika durmayacagimiz yerlerde yillarca kaliyoruz.
Saç Kurutma makinesi, 2-3 terlik, baş ağrısı gibi hastalıklar için hap, kişisel eşyalar daha var tabi ama bazılarını yazayım dedim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herşeyi götür tabak kaşık çatal oraya gidince ıslak mendil kağıt havlu al evden bir iki tane bez al kendi temizliğini yapmak için banyo ve yüz havlusunu bir tane alma yedekte al yanına çünkü her gün makinaya çamaşır atmiyorsun
Bu tür soruları görünce duygulanıyorum aklıma o zamanlar geliyor ne güzeldi 🙂 kullanacağın her şeyi götür derim, ben öyle yapmıştım ama dönüşüm zor olmuştu dönüşleride düşün derim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elektrikli cezve götür ya da kettle kendine çay kahve hazırlarsın arada elektrikli ocak :)) her zaman yemekhane açık olmaz acıkınca Bi hazır çorba kaynatırsın powerbank gece lambası uyku bandı yedek diş fırçası bol şampuan ve krem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir adet eşofman takımı iki çift patik , terlik, düş içi lif. Kendi yörenize ait saklanması mümkün olan yiyecek ve içecekler ve ağrı kesici.