Kişilik & Karakter Tutucu insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Giyime karışanlardan bahsediyorum Güncellemeler1 yıl Tanımadığınız insanlar sırf kapalı seviyor diye sizi kınayıp ayıplaması Tutucu insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Benim bir düşüncem yok 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kendilerini tutsunlar. Milleti salsınlar 0 0 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Sabır dilerim 1 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İğrenç 1 0 Yorumla
HarunAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl gıcık oluyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende Yorumla
İlyas235 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Nerde ne giyeceğini bilen. kiz iyidir 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Açık giyiniyorum, ama aşırı derecede değil baş örtü örtmüyorum mesela ama pantolon ve kısa kollu giydiğim için kızıyorlar Yorumla İlyas235 1 yıl Ailen mı kızıyor Yorumla Soran 1 yıl Yok elalem Yorumla Soran 1 yıl Misafir gelicekmiş tutucularmış, Şırnak'tan Mardin den onların göz zevki bozulmasın diyo gönderildim Yorumla İlyas235 1 yıl Çok saçma elalem ne diyecek diye düşünen kaybeder her zaman hayatta nerde yaşıyor sun Yorumla Soran 1 yıl Beni alakadar etmez , ama halamın dünürleri halama laf gelmesin diye gittim Yorumla İlyas235 1 yıl Nerde yaşıyor sun Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Kim o 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ben İstanbul daydım dün normalde 1 hafta sonra memleketime döncektim.. bu bahsettiğim kişiler Şırnak'tan geliyor oralıymış... İnsanları giyimine göre yargılayan tutucu insanlarmış bu nedenle erken dönüyorum şu an da sinir oldum Yorumla Handsomee06 1 yıl Aptalça insanlar Yorumla Soran 1 yıl Onların göz zevki bozulmasın diye gönderildim Yorumla Handsomee06 1 yıl Kıyamam üzüldüm Yorumla Soran 1 yıl Saol , ama yapacak bir şey yok Yorumla Handsomee06 1 yıl Haklısın Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acikcasi hic bisey 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dozajı önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim bir düşüncem yok
Kendilerini tutsunlar. Milleti salsınlar
Sabır dilerim
İğrenç
gıcık oluyorum
Bende
Nerde ne giyeceğini bilen. kiz iyidir
Açık giyiniyorum, ama aşırı derecede değil baş örtü örtmüyorum mesela ama pantolon ve kısa kollu giydiğim için kızıyorlar
Ailen mı kızıyor
Yok elalem
Misafir gelicekmiş tutucularmış, Şırnak'tan Mardin den onların göz zevki bozulmasın diyo gönderildim
Çok saçma elalem ne diyecek diye düşünen kaybeder her zaman hayatta nerde yaşıyor sun
Beni alakadar etmez , ama halamın dünürleri halama laf gelmesin diye gittim
Nerde yaşıyor sun
Kim o
Ben İstanbul daydım dün normalde 1 hafta sonra memleketime döncektim.. bu bahsettiğim kişiler Şırnak'tan geliyor oralıymış... İnsanları giyimine göre yargılayan tutucu insanlarmış bu nedenle erken dönüyorum şu an da sinir oldum
Aptalça insanlar
Onların göz zevki bozulmasın diye gönderildim
Kıyamam üzüldüm
Saol , ama yapacak bir şey yok
Haklısın
Hiç sevmem
Pek sevmem sürekli karsmalarini
kimsenin kiyafetine
Acikcasi hic bisey
Dozajı önemli
Edepli