+1 yılKuzenimle markete giderken yorulduğumuzda kaldırıma oturur geçen araçlara ben el sallardım, eğer onlar da el sallayarak karşılık vermezse kuzenim minik taşlardan tekerlerine fırlatırdı (o da çok kötü nişancı olduğundan %90 değmezdi bile hajsjdkdwkskxmwl ) bir gün yine kola almaya gittik yorulunca oturduk el sallıyorum tabii çoğu gülüyor, el sallıyor, korna ile selam veriyor ama bir tane beyaz minibüs gördü umursamadı o kötü nişancı kuzenim de minik taşı fırlatı gitti adamın kapısına değdi adam inip gelip yakamıza yapışıp bizee bayagı kızmıştı.. Daha da yapmadık, kimseye de söylemedik sırdı aramızda
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKomşunun tavuklarının yumurtalarını taş atar kırardık gidip bayırdan tekerlek yuvarlrdık bi dereye köprü yapılıodu köprünün çukur yeri vardı su birikmiş orada yüzerdik belediyenin kilit parke taşı koyduğu depoya gidip taşlardan ev yapıp içinde sigara içerdik 90 lı çocukların yaşamadığı aksiyon kalmamıştır şimdiki gençler hiç be
10 Yorumla
+1 yılPazartesi günleri pazar kurulduğu için yol kapalı olurdu, minibüs ve otobüsler bizim sokaktan geçerdi. Annem erik alırdı bende eriği yiyip çekirdeğini biriktiriyordum, geçen otobüs ve minibüslere atıyordum bazen üstte ki açık camdan içeri girerdi çünkü 2. kattaydık isabet ettirmek çok kolaydı. Aşırı zevk alıyordum bundan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahu abartılacak bir şey yok ki insan o yaşta bilemiyor bazı şeyleri bende ceviz çalardım babam akşam eve getirirdi ama yok o yakalanma heyecanı güzel gelirdi iste... çok sonra öğrendim ki annem parasını veriyormuş benden sonra gidip. Çok utanmistim skkakajjsjsjsjssj
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya ne abartıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Çakmağın içindeki parçayla kendime işkence yapmak
Sivrisineklerin kanımı hüpletmesini izlemek21 Yorumla- +1 yıl
Korkunç 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılCadı kız 🙄
kar topu olaylarım vardı çok iyi kar topu atıyordum her yere sksjj 🤫 çok kötü …
18 Yorumla- +1 yıl
Büyüdük, akıllandık pişman olduk 🙂
Cevap sahibi+1 yılHaha öçok pişman mıyız djdjd
- +1 yıl
Pismaniz jsjzjsj
Cevap sahibi+1 yılÇok mu az mı nzjsjs
- +1 yıl
Çok, keşke yapmasaymisimm ksnxns
Cevap sahibi+1 yılÇok çok ksnsj
Cevap sahibi+1 yılBüyük pişmansın snsns
- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılKizz ne fenasin🤣🤣
Bende 4 cu katda balkonda elimde bi bardak soğuk su ile insanların geçmesini bekliyordum
Hesap ediyordum su hızını bazen kaçırıyordum bi daha deniyordum kaç insanı öyle ıslattım hhahahahha13 Yorumla- +1 yıl
Sende fenaymışsın😹😹
- +1 yıl
🤣🤣 Çocukluk işte hahah
- +1 yıl
Aynen öyle adı üstünde çocuk
+1 yılAnnem beni uyuttuğunu sanardı.
Ben onu uyuturdum sokağa kacardım.
Arkadaşla önceden anlaşma yapar annemi uyutup gelecem sen beni çağırma derdim.
Annem uyur ben kacardım oyun oynardık.
Çok zevkliydi😂😂hala aklıma gelir anneme anlatır güleriz. Annem der sen ne kurnazdın beni uyutur kaçardın der.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılBen çocukken bir keresinde binadan 2,5’luk pet şişeye su doldurup yayaların olduğu yere atmıştım. İnsanları çok korkuttuğumu fark ettim sonra çok pişman olmuştum bir daha yapmadım.
12 Yorumla- +1 yıl
İşte, büyüdük akıllandık pişman olduk 🙂
- +1 yıl
Aynen 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bundan zevk alan bir çocuğun yetişkin haline çekinerek yorum yazıyorum aklımda deli sorular evrimleştin mi😀
14 Yorumla- +1 yıl
Kanka daha dört yaşında bebeyim ya Allah aşkına yanlış olduğunu anladığım an bende pişman oldum
- +1 yıl
Kaynar dediysek ne çok kaynar değil hani sıcak ya
- +1 yıl
Yok valla öyle sıcak değildi o kadar da değil 😹
- Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılTüf tüf ile giden arabaların camlari acik olanlarından şoförleri vurmaya çalışmak. cocuklugumuza inmek lazim oyle tehlikeli
14 Yorumla- +1 yıl
Owww ksjznsnz
- +1 yıl
Belediye otobuslerini taslayip polisten kaciyorduk ve nasil bir sans ise bunu 3 4 kere yaptik hepsinde babam o otobusteydi hepsinde tek dayak yiyen yakalanan bendim yani 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yazık ejsjje
- +1 yıl
Daha neler neler var biz boyle cocuklardik simdiki cocuklar gençler neyse agzimi bozmayayim
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇamurdan pasta yapmak ya da yayla evinden kaçmak kuzenimle çok sık yapardık annemgil bazen dışarıya çıkmamızı istemedi bizde istifimizi bozmadan süslenip bir şekilde kaçardık ön kapıdan gitmezdik ses Olcak diye ağaca tırmanırdık falan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSobalı bir evde yaşıyorduk 😂 Bütün oyuncaklarımı sobanın üzerine koyup evi ateşe vermiştim 😂😂😂 Allahtan o yarım aklımla kardeşimide alıp binadan çıkmışım 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
kdjxjjdjb geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılEv yandı 😂😂😂 Teşekkürler
- +1 yıl
jsjdbsjd
- Kişilik & Karakter konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılYaşlı bir teyzeye ayna tutmuştum oda bana o aynayı anana tut deyip kovalamıştı
14 Yorumla- +1 yıl
Oha shzhhs
- +1 yıl
Çocuktum ama o zaman 🙂
Biraz sadistlik sezdim! 😂 Boncuklu tabancayla, kız komşularımızın, camlarına ateş ediyorduk! 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha deli
+1 yılMilletin ziline basıp kacardik 😂 küçük taşlar toplayıp terastan kafalarına atardık 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha yarılmıyor muydu
- +1 yıl
Küçük taşlar be nolcak ondan 😂😂
+1 yılUslu bir çocuk değildim ama böyle kaynar su dökmezdim kimsyee
11 Yorumla- +1 yıl
🤷🏻♀️
Saçma mı bilmiyorum küçükken renkli tebeşirlerle kaldırımı boyuyordum.
Parkta, evimizin önünde.
Bir kere de karıncalar yesin diye kuma çikolata gömmüştüm.
Aklıma gelenler bunlar.10 YorumlaGidip teyzemin tavuklarından yumurta çalardık 😂😂😂😂
Meyve suyunu içtikten sonra kutusunu üstünde zıplayıp patlatırdık.
Kuzenlerle önümüze gelene yüz tekme diye bağırırdık.
Elimizi yıkadıktan sonra elimizdeki suyu sobanın üzerine sıçratırdık.
Parmaktaki zar tabakasına iğne veya diken sokardık.
Su birikintisinde zıpladık.
Daha bir sürü var...10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılDut ağacı vardı her bir kolunu evin bir odası yapardık, oturma odası, yemek odası , mutfak ve... büyük yapraklı bitkilerden tabak yapar, misafirler olurdu hayalî...
10 Yorumla Akşam ezanı okunduktan sonra sokak lambaları yanmadan hemen önce balkonda saklanır aşağıdan geçen yalnız ve tek kadınlara annneeeeğğğğ diye bağırıp saklanırdık. Çok saçmaymış ya😂
10 Yorumla
+1 yılEvin bütün duvarlarını boya kalemlerimle çizip boyamak ve sevgili anne babamın bütün bunları sabırla karşılayıp gülmesi ❤️
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Balkonda şırıngayla yoldan geçenlere su fışkırtıyorduk🤣
Yaylada çok fare vardı. Ölsünler diye yuva girişlerine su döküyorduk🙄🥺20 Yorumla
+1 yılPencereden aşağı sarkıp geçen insanların üstüne tükürüyordum. En son sivil polise denk geldik, aileden de azar yiyince tövbe ettik ağa
11 Yorumla
+1 yılBalkondan aşağı sarkmak. Zevkli oluyordu. Zeminde tezek birikintisi olurdu düştüğümde onun üzerine düşerim en fazla yaralanmam diye düşünürdüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhahahaha...
gizli gizli saklanipp s*urtunmektii en zevkli sey
18 Yorumla- +1 yıl
Oha😹
Cevap sahibi+1 yılhahahaa hiiicc yapmadinn mi sen
- +1 yıl
Ay yok hayır ya😹
Cevap sahibi+1 yılkizz her kizin yaptigii sey o.. kasinir diye hissedersin oyle gider yaparsinn
- +1 yıl
Yok ayol dlckmckc
Cevap sahibi+1 yılhhahahahha yalann soylemee giii
- +1 yıl
Yoo bacım yalan değil
Cevap sahibi+1 yılhhhahaha tamam
+1 yılKöyde anneannemin penceresinden uzanıp gelen geçene tükürüyordum bi kere kel bı adamın kafasına tükürmüştum 😂😂😂skdkdksk
11 Yorumla- +1 yıl
Oyyy
Köydeki tek katlı evimizin damının kenarındaki tek sıra tuğla üzerinde koşarak damı defalarca turlamak... hayret nasıl düşmemişim, allah korumuş demek ki...
12 Yorumla- +1 yıl
Tehlikeli valla Allah korumuş
Gizli Üye(18-24)+1 yılTezgahtan 1-2 yaşındaki kardeşimin üstüne atlamistim babamda beni bir araya sıkıştırıp dovdu 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
Sjajsjjs kıyamam ay
Cevap sahibi+1 yılHiç zevkli değildi ama anlatmak istedim
Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Terasa çıkıp yoldan geçenlere" şşş" diyerek gözleri üstüme çekmek aşırı keyifliydi ya sonra geri geri giderek saklanırdım;/
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların ziline basıp kaçmak, toplarımisabet alıp camları kırmak, ip atlarken top sektirmeye çalışmak..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu dolu kovanın içine yüzümü sokup nefessiz kaldığımı hissetmek ve ayni şeyi derin nefes alıp seri sekilde tekrar etmek. Bunu yapmak eğlenceli geliyordu. Saçlarım küt kesim olduğu için çocukken iyice bir saç baş yıkanarak çıkıyordum 😄
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Zamanında 5 kuruş olan küçük şişmeyen balonlari su ile doldurup damdan asagi atıp geçeni korkuturdum 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Terlikleri ters çeviri araba pedalı gibi koyardım minik pilastik bir direksiyon vardı tam yanıma da oklavayi vites yapar araba surerdim.
10 Yorumla
+1 yılBabannemin telefonundan milleti gizliden arayarak işketiyorduk haftaya gidince yine yapalım inşallaha shaha
10 Yorumla
+1 yılYoldan geçen insanlara laf atardım ya da tükürürdüm falan ( pencereden falan ) djsjsnsmamqmaq
21 Yorumla- +1 yıl
Bide zillere basıp kaçıyordum xl
+1 yılAteşle oynamayı çok severdim o kadr seviodum ki az daha evi yakiodum 🤭
20 Yorumla
+1 yılİskambil kağıtlarından değişik şekillerde kule yapmayı deniyorum devirmeden
10 Yorumla
+1 yılGece bir yerlere saklanıp oradan geçenleri korkutmak😂
10 Yorumla
+1 yılÇocukluk en güzel cagidir insanoğlunun iyi ya da kötü asla unutamaz
20 YorumlaAnnemin tencere ve tabaklarını annem fark etmeden dışarıya çıkarır ve çamurdan yemekler yapardım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Vay be
- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukken yaptığım en saçma şey deli taklidi yaparak misafirleri evden kaçırmaktı
11 Yorumla- +1 yıl
Kafamızı sitenin demirine sokup kafamız sıkışmış gibi bağırıyorduk imdat diye birisi gelip yardım edecek olunca da biraz oyalandırıp şaka yaptık diyorduk 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılIki ayağımı arka arkaya koyup ince ve yuksek yerlerden gecmeye calisiyordum bunun uğruna kardesimide pesime takip dustuk dustugumuz yerde de cam kirigi varmis dudağını parçaladım 😶 hele o korku neydi o gün aglaya aglaya kardesimi annemin yanina getirmeye calismak akilli kardesim benim cok kucuktu 4 veya 5 burnum kaniodur abla canim yanmioki niye anneme gidiyoruz diye agliodu ☹️
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTelefondan adres sallayıp sipariş veriyorduk 😂 o zaman eğlenceli geliyodu
10 Yorumla Eve girmeyen nesillerdendim ben akşam ezanına kadar eve gitmezdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. 😂😂🤣🤣🤣çekirdek citleyip camdan atardım hemde bur iki değil 1 kilo 😅😂🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılOff yoldan geçen arabalara taş atıyordum ne ml bir çocuktum bdnccncmmcmc
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBabaannemin tülbentleriyle mankencilik oynardık
Bı de kil çamurundan eşya yapar kuruturduk10 Yorumla Çocukken ne saçmalıklar yaptım da şimdi pek hatırlamıyorum yaa :)
10 YorumlaBisikletin arkasına Pet şişe koyup motor sesi çıkarıyordum
10 Yorumla
+1 yılLeblebi tozu yiyip konuşmak evin içinde şok yapardım, halı desenlerinde araba yarışı çok oynardım arabaları unuturdum üstüne basılır kırılırdı🤣🤣
10 Yorumla4 yaşında insanlara zarar vermemem gerektiğinin bilinci çoktan yerleştirilmişti ailem tarafından. Burada senden ziyade ailen hatalı
07 Yorumla- +1 yıl
Kanka olmayan ailem mi verecekti keşke verselerdi yurttaki öğreticiler.
- +1 yıl
Evet ama ön yargı ile yaklaşmasaydın keşke
- +1 yıl
Ön yargılı olmam konusunda haklısın, kusuruma bakma. Aklımda canlandırdım. Hayatımda öyle çocuklara rastladım. Sınır tanımaz, insanlara zarar verme ve hakaret etme iç güdüsüyle hareket eden çocuklar gördüm kendi gözümle. Aileleri de yüzsüz bir şekilde çocuk o gibi tutarsız bir argümanla eserlerinin farkında değiller. Ondan. Tekrardan kusuruma bakma
- +1 yıl
Ben öyle biri değilim, sınırlarım var, dediğin gibi şeyler hakaret etme gibi bunlar benim lugatımda yok, insanlara veya hayvanlara zarar verme eğiliminde değilim, o şey çocuklukta kalmış, yurttaki eski çocukça şeyler.
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞehirde arkadaşımda kalmıştım millete saati soruyorduk geç olmuş hadi eve gidelim diyip gitmiyorduk birde 118 80 i ariyorduk
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKumdan yaş pasta yapıyordum 😃
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılLeblebi tozunu yerken boğuluyordum ama ölmedim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 4 yaşında bir çocuğun eline kaynar suyu kim verir. ?
09 Yorumla- +1 yıl
Yurttaydık, arkadaşımın aklına uymuştum.
- +1 yıl
Evet, 4 yaşında yurtta?
- +1 yıl
🤷🏻♀️
- +1 yıl
Ailelerin umrunda olmaz yurttaki çocukları
- +1 yıl
Kaynar suda öyle çok kaynar değildi, yurt suyu malum sıcaktı sadece
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlerin dışında bulunan sigortaları attırmak yoldan geçen tırlara kamyonlara elma ayva çöpü fıorlatmak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yaşımda duvardaki açıları soyup yiyordum çok şükür hemen bırakabildim
10 Yorumlayolda yürürken araba sesi yapardım agzımla
halı deseni ile arac sürerdim, halının üstünde kücük askerlerim vardı onlarla oynardım. Agzımla silah sesi cıkartıyordum ☠️10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen yine yaparsın bu seferde aklım başımda değildi bahanesiyle
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu arada akıl sağlığı yerinde olan bir çocuk asla öyle bir şey yapmaz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı.
+1 yılManya.. kkkk.. bazı çocuklar tam dayaklık harbiden
00 Yorumla
+1 yılAnnem et yaparken annemden gizli çiğ et yerdim ama tadı baya iyiydi. şu an zararlı ve pis olmasa yerdim
10 Yorumla
+1 yılHaşlama insan 🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Sonra büyüdük akıllandık pişman olduk🙂
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih