Tül perdeyi kendine sarıp gelinlik yapmayan yoktur herhalde 🤦♀️🤦♀️
Küçükken yaptığınız komik şeyler nelerdi?

Küçükken bavula girip kapağı kapatmaya çalışırdım bir keresinde sıkıştım baya ağlamıştım 😂😂
Cevap
18Cevap
Tarağı alıp aynanın önünde Tarka'ın şımarık şarkısı eşliğinde konser verip dans etmek :D :D ajsha
Çamurdan araba yapıp sonra taşla ezmek
annemin elbiselerini topuklu ayakkabılarını giyen evde konserler veren bir kızdım ben 😂 bir kere babamın anneme hediye aldığı ruju açık halde kapatıp kırmıştım mesela makyaj yapmaya çalışırken 😀 komşum olan kız arkadaşım ile süslenip takıp takıştırıp annemin kıyafetlerini kapı kapı dolaşıp komşuları düğünümüz var Mevlütümüz var gelin buyurun derdik 😂
ya en çok unutamadığım da kendi ismimi yazmayı öğrendiğimde dayımın yeni aldığı otomobiline çivi ile ismimi yazmam 😂😂😂😂 babamın bahçemizde ki ağaçlara ismini yazma demesine rağmen ismimi yazmam 😂 çok korkuyorum çocuğum da aynı şeyleri yapacak diye 🥺
Gördüm ben, öyle çok kız var.🙂
Bunu ve çok daha fazlasını yapardım.🙂
Komik mi değil mi bilemiyorum ama , küçükken köyde yaşardık. Evin çatısından , şemsiye ile atlamıştım.
Paraşüt etkisi olsun diye.. tabi ki olmadı. Neyse ki bahçeye atladığım için, yumuşak toprağa çakılmıştım.
Yaa bir ara kaymak satıyordum ama gaymak var gaymak diye bağırıyordum qhehdhd film vardı da dondurmam gaymak diye o yüzden diyordum millet tşşak geçiyordu benimle kötü oluyordu 😂
Annemin ayakkabı dolabına girip topuklulularını giymek, yapacak bişi yok küçüklükten beri ayakkabı hastalığım var :D
halıları elimle oynar tüylerini toplardım ne aptallıkmış :D
Süslenip aynanın karşısında gazete ile haber spikerliği yapardım. Tek başıma))
Merhabalar
Grnellikle dolaptan eşya aşırıp yüzüme dökmen oluyordu.
Komik değildim küçükken..
Kirli bıyık varmış..
Boynuma asılı halde doğmuşum.. 😕
Bir kamçımız eksikti..
İpnecilik oynamak :) senin
bana alinan her bebeği soyup yikardim.
Neler yapmadım ki : )
Var var olmaz mı hiç😄
Taklid show yapiyodum hdhd
Çamura bulanmak
Biz çocukluğumuzu yaşayamadık
Benim Küçük Yaptığım Bir Komik bir şey Yok