Dinliyormuş gibi yapıp içinizden "YAV HE HE" dediğiniz insan tipi, Ben çevrem de kendini sürekli haklı gören kişilere yapıyorum..
YAAV HEE HEEE 😂😂
YAAV HEE HEEE 😂😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi erken yaşlarda evlenmiş , üniversite mezunu olmayan teyzelerin “Çalışmıyorsun demek ki. Çalışsan atanırsın.”demeleri. Kendi dersin benimle aynı yollardan geçmiş gibi beni yargılama haddini kendinde görebiliyor, Allah’ın cahili !
Gerçi bunun üniversite okumuşu da bazen yapabiliyor. Elektrik elektronik mühendisi biri de yapmıştı bu muhabbeti ama kendi oturup aşağıya bir kez bile KPSS çalışmış biri de değildi. Üniversite sonrası kendini özel sektörün kollarına atmış biriydi.
Haklı bir çıkışma 🤙🏻😲
Bahanelerin arkasına sığınıp masumu oynayan şeytanın çocukları, alttan alınmaya alıştığı için karşısındakini canım yerine koyan kişiler
canım değil s@lak
Gerçeklerle yüzleşip sağlam sille yedikleri zaman, Cahillikleri ile baş başa kalınca.
Tekrar ayağa kalkmaları seneler alır 😂👍🏻
Reis valla bi yerden sonra delirtiyorlar artık. Gece gece moralim bozuldu cidden bi şey diyip sert konuşunca da ben haksız oluyorum
Duymazdan gelip kutsal sözcüğü söyle "HAV HEE HEEE" 😎
Dedim kendime. Bi umursamamazlık, basit görme hissi geldi bana eyvallah 😅
Her zaman uygula, antidepresan & antibiyotik gibidir 😂
Öyleymiş harbiden ama deli gibi her şeye gülesim geldi birden 😂
😂😂😂
O gülme hissi sinirdenmiş reis, sinirden gülüyormuşum 😂 ama iyi geldi cidden, eig için teşekkür etmeye geldim de bunu demeden geçemedim 🙌🏻
Rica ederim
Cevap
3Cevap
cahil insanlardır
Onlar da bitmez
Benim yaptığım şeylerin çeyreğini bile yapamayan ama sürekli nasihat veren insanlar
Çekilmezler...
Kendine boy aynasından bakan insanların kendilerini övüş şekline
Boş özgüven yani 🤔
Neredeyse hep o mooddayım jdkvkdk
😂😂
Sıkmayı çok sevenler 😀
Bitmezleer reis bitmezler 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar