Gecen gün çalıştığım iş yerinde yeni kadro için iş görüşmesindeydim adam bana burcumu sordu. Karısıyla aynı burcmusum ve hic sevmezmiş oğlakları. Keçi burcu diye de dalga geçti Flört mü ettik şimdi biz. 🤔kafamda deli sorular 😅
Ne bileyim, öyle değildir bence. Her burç hakkında bir söylem vardır ya? Mesela en iyi sevişen kadınlar Yengeç burcu kadınlar gibi vs vs. Bu da öyle aptalca bir şeye inanıyor muhtemelen.
12 burcu da söylesen hepsine de çok iyi bildiğini söyleyecekti çok büyük ihtimal. boş ver, aldırma, gül geç. Muhabbet ilerlesin çabaları bunlar. Artık anlıyor kızlar.🙂
Niye burçlar kadınlara göre mi? Bir erkek ilgilenince çapkın mı olmuş oluyor? Yanlış düşünce bana kalırsa.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yooo eskidenmiş o şu an heryerde karşısına çıktığı için insanların bilmek anlamak yetenek değil bilmemek garip. sırf kız düşürmek için öğrenmemişde olabilir.
Ne alakası var burçla falan. sorsa bi kabahat sormasa bi kabahat. siz bakın davranışlarına hayvan sevgisi var mı çocuk sevgisi var mı Ailesine karşı tutum davranışları nasıl Önemli olan bunlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çapkın değil sapik sapik. Te Allahım ya nelerle karşılaşıyoruz imtihan olsun dedinde bu kadarida olur mu.