Eski sevgilim olur kendisi. Bu ara bı konuşmaya başladık ama flört falan değiliz. Normal. Bunu dedim kendisine içerken, yalnızmış. İçen adama böyle akıl verilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eski sevgilim olur kendisi. Bu ara bı konuşmaya başladık ama flört falan değiliz. Normal. Bunu dedim kendisine içerken, yalnızmış. İçen adama böyle akıl verilir mi
Hamileliğimden önce eşimle sağlam içerdik 😅 ben bu konularda kamu spotu tavsiyeler verilmesine sinir olurum sana ne yani...
Sanırım bölümümden ötürü böyle bir konusmaya girdim keşke yazmasaydin 🤦
Cevap
6Cevap
Bu sözlerinin üzerine 3 duble daha içmistir şimdi kesin.
1 litre viski çok agır gelir mi birine
Günün sonunda komaya girer.
Ama red label falan değil. Savoymuş. Daha hafifmiş baş agrisi yapmıyormuş araştirdim
Ben anlamam içmiyorum
Ne acayip karakterin var hem ex im diyorsun hemde önemsiyorsun. karakterin tam oturmamış gibi.
Eski sevgiliniz kötü bir insan değilse onu önemsemez misiniz
İrtibatı keserim. Sen çok polyannacısın gereksiz bir duyar. Sen niye görev addediyorsun ki bunu yapmaya. Başka işin mi yok knk.
Of bilmiyorum bu adamdan sonra hayatıma giren herkesi çıkarttım ona olan hislerim yüzüne. Tam unuttum dedim yine mesaj attım o da öyle güzel şeyler yazıyor ki ama beni yine... Neyse işte
Knk senin ki saplantı olmuş üzgünüm. Bu sana çok zarar verir hayatına , terapi falan al.
Beni biraz da böyle yapan oydu bir geldi bir gitti. Ben her zaman aklımla hareket eden biriydim bu adamda kalbime yenildim.
Şu hayatta anne baba hariç kimse vazgeçilmezin olmasın. Kalbine hükmet iradeni koru yoksa çok sürünürsün.
Resmen yürümüşsün adama ablacım.
Valla artık bu adama taktik falan uygulayamam içimden ne geçiyorsa o. Zaten asla olamayacağız biz. Varsın yurüyeyim iki gün sonra keseriz konuşmayı
Denilmez. Aşk yaşıyorsun sanki. 😄
Onu nerden çıkarttın
Öyle bir mesaj yazacak samimiyet nedir ki. 😄
Eski sevgilim şu an da yine konuşuyoruz samimiyetim burdan
Yokluktasın. 😄
Yoklukta değilim aslında ama ondan sonra hayatıma aldığım herkesi o adama olan hislerim yüzüne çıkarttım hayatımdan bir sene sonra unuttum dediğim anda kendimi yine ona yazarken buldum
Yokluktasın, adama yürümüşsün, acıyor gibi, fırsattan istifade ediyor gibi. Acınası çok saçma zaten cevap verdiğinde tepkisiyle pişman olursun. 😄
Tepkisi ne biliyor musun "yanlış tanımladın beni "
" Yokluktasın. 😄
Ya kes sesini be. Sadece yazdığım şeyden yoklukta olduğumu anlıyorsun sanki Kes
Ha ha ha 😄
Verilmez
Akil verilir evet
Verilmez
Yanlış mı anlar takmaz mı yoksa
Ona acıyormuşsun gibi hisseder sinirlenir
Sanırım bölümümden kaynaklı böyle bir konuşmaya girdim 🤦
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?