Kişilik & Karakter 33 yaşında ailesiyle yaşayan Çekingen biri napmalı? Öbür34 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Psikolojisi bozuk Çekingen bir kişi(Hadi şimdi de yaz da göreyim seni) 33 yaşında ailesiyle yaşayan Çekingen biri napmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. İş bulsun önce 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kendisini geliştirmek ve daha mutlu bir birey olmak için çaba göstermeli. Kendisine odaklanmalı. 0 0 Yorumla
Consequi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Soruda kendimi gördüm. Sadece normal bir insan olmak istemiştim. İğrenç bir şey bu durum. 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Psikolojik destek almalı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İş bulsun önce
Kendisini geliştirmek ve daha mutlu bir birey olmak için çaba göstermeli. Kendisine odaklanmalı.
Soruda kendimi gördüm. Sadece normal bir insan olmak istemiştim. İğrenç bir şey bu durum.
Psikolojik destek almalı.
Psikiyatriste görün istersen bi
Psikoloğa git
Özgüvenli olmalı
Psikiyatri