Soylenmeleri, surekli elestirileri ztn insanın sinirlerini bozuyor
Bir de kafaları gidiyor aynı şeyi beş yüz kere söylüyorsun, açıklıyorsun zor anlıyorlar ya da kulakları duymuyor. Anne ve babanın daha yasli halini görmek bile insanı sarsiyor
Soylenmeleri, surekli elestirileri ztn insanın sinirlerini bozuyor
Bir de kafaları gidiyor aynı şeyi beş yüz kere söylüyorsun, açıklıyorsun zor anlıyorlar ya da kulakları duymuyor. Anne ve babanın daha yasli halini görmek bile insanı sarsiyor
Sen onların düzeninde yasıyorsun ister istemez zaman gectikce daha da kötü ve zor olur sen onları takmayıp kendi hayatını düşünmeye bak bu da biraz bencil olmak gerektirir onlar senin değişmez ailen sadece icinde onların yerini degistir kendin herzaman ön planda olmalısın
Cevap
7Cevap
Ahaa o kişi ben. İşe girdim olmuyor onun için köye geldim rahat edeyim diye yok arkadaş evdede huzur yok. Kesinlikle gitmem lazım ama şehre gidincede çok stresli oluyorum çalışamıyorum. İki ucu pis değnek misali
Vallahi ben 24'den sonra yani 25 yaşındayım evlendim ayrı evdeyim hanımımla mutluyum bazenleri buraya can sıkıntısından gelen yazılar yazıyorum sorular soruyorum öyle
Yaşaman normal. Lütfen onlara kızma, kötü davranma. Aile her zaman en iyisini hak ediyor!
Sabret insAllah sevecegin biriyle yakinda evlenirsin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ben de 35 yaşındayım hâlâ ailemle yaşıyorum
Kim laf ediyor sana canım?
yanlız değilsin
Onun için yalnızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?