Kişilik & Karakter Para mı, Eğitim mi daha çekici? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İkiside önemsiz miÖnemliyse hangisi daha önemli? Para Eğitim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Para mı, Eğitim mi daha çekici? Cevapla Eğitim Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,4b cevap paylaştı. Para tabi ki de 1 0 Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İkisi de kişinin kendisi için önemli ama çekici değil 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Çekici olan nedir kssk Yorumla düşşperisi +1 yıl Mıknatıs gibi aynı maddeden oluşmak ama zıt taraflardan kenetlenmek Yorumla düşşperisi +1 yıl Sence kadında ne güzellik mi? Yorumla Soran +1 yıl Prenseslik gülen gözler Yorumla düşşperisi +1 yıl Yani güzellik+zarafet Yorumla Soran +1 yıl 😄 yesss😅🌷 Yorumla düşşperisi +1 yıl 😂 Yorumla düşşperisi +1 yıl Prens favori prensesin kim😂 Yorumla düşşperisi +1 yıl Pamuk prenses mi🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki prensesleriİnsanın favori prensesi olmaz, bir tane prensesi olur Yorumla düşşperisi +1 yıl Hımm prensesin var mı? Eger yoksa yeni prenses demek yeni bir masal demek ve masalların ana karakteri prensesler olur o zaman sen bir masala dahil olmayı bekliyosun 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Haha prenses kaldı mı ki dkjd Yorumla düşşperisi +1 yıl Yok herkes prens oldu 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sheheg Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Master düzeyi varsa daha fazlası 🙂 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Daha fazlası akademik mi yoksa başka üni mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisi de olur.. Yorumla Soran +1 yıl Hangisi çekici dndnnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha fazla akademik Yorumla Soran +1 yıl Doktora Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bundan oluyo😅 "🥵" Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin djsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ecel terleri vs😅Tabiii Yorumla Soran +1 yıl Nedennnn Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Para var ise iyi bir eğitim almak kolaylaşır. Para diyorum. 1 0 Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Para bir dızoyu bile çekici gösterir ana eğitim herkesin üzerine oturan bir kıyafet değil 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Para tabii ki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Para para para Yorumla
Güneşimikaybettimmm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Egitim çekici 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar eğitim 😏 Güneşimikaybettimmm +1 yıl Yüksek lisans düzeyine kadar olabildiğince 😄 Soran +1 yıl Devamı ek üni okumak gerekli mi gereksiz mi1 master yeter mi Güneşimikaybettimmm +1 yıl Okuduğun bölüme göre değişir Soran +1 yıl Yapay Zekalı bir Mastera mı başlasam fikri kdjsjs
Kddddddd Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Eğitim (bunu diyen kişi sınıfının en tembel kişisi) 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Para. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar para ama Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Para para 💸 1 0 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Egitim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Para tabi ki de
İkisi de kişinin kendisi için önemli ama çekici değil
Çekici olan nedir kssk
Mıknatıs gibi aynı maddeden oluşmak ama zıt taraflardan kenetlenmek
Sence kadında ne güzellik mi?
Prenseslik gülen gözler
Yani güzellik+zarafet
😄 yesss😅🌷
😂
Prens favori prensesin kim😂
Pamuk prenses mi🤣
Bilmiyorum ki prensesleri
İnsanın favori prensesi olmaz, bir tane prensesi olur
Hımm prensesin var mı? Eger yoksa yeni prenses demek yeni bir masal demek ve masalların ana karakteri prensesler olur o zaman sen bir masala dahil olmayı bekliyosun 🤣
Haha prenses kaldı mı ki dkjd
Yok herkes prens oldu 🤣🤣
Sheheg
Master düzeyi varsa daha fazlası 🙂
Daha fazlası akademik mi yoksa başka üni mi
İkisi de olur..
Hangisi çekici dndnnd
Daha fazla akademik
Doktora
Bundan oluyo😅 "🥵"
Ciddi misin djsj
Ecel terleri vs😅
Tabiii
Nedennnn
Para var ise iyi bir eğitim almak kolaylaşır. Para diyorum.
Para bir dızoyu bile çekici gösterir ana eğitim herkesin üzerine oturan bir kıyafet değil
Para tabii ki
Para para para
Egitim çekici
Ne kadar eğitim 😏
Yüksek lisans düzeyine kadar olabildiğince 😄
Devamı ek üni okumak gerekli mi gereksiz mi
1 master yeter mi
Okuduğun bölüme göre değişir
Yapay Zekalı bir Mastera mı başlasam fikri kdjsjs
Eğitim (bunu diyen kişi sınıfının en tembel kişisi)
Para.
Ne kadar para ama
Para para 💸
Para diyorum
Egitim