Planı olan bir adam gibi mi duruyorum? Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Eğer yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Ben sadece yaparım.

Planı olan bir adam gibi mi duruyorum? Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Eğer yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Ben sadece yaparım.

Hayatımda bana iyi gelmeyenlerin işi olmadığından beni de hayatına dahil eden kişilere karşı her zaman daha özenli oluyorum aslında olduğum gibi davranıyorum. Nasıl kendime zarar gelmesini istemiyorsam aynı şekilde düşünüyorum ve karşımdaki kişiye öyle davranıyorum. Beni üzen kıran oldu onlara da hiç bir şey diyemiyorum Allah'a havale ettim
Beni takip ederek tanımaya çalışan bir tane flört ettiğim biri olmuştu üniversite zamanı ve yanımdaki kişileri yanlış anladı. Yani insan karşısına alır ve tanır. Takip ederek tanımaya çalışırsa kişi böyle oluyor. Takip etmek ne ayrıca? Bunu anlatınca çevremdeki kişiler “Sapık mı?”demişti. Yani bir sapıklığı olmadı ama yanlış anladı, aldattım sandı. Kendimi çok kötü hissetmiştim yani yapmadığım bir şeyle suçlanınca. Hâlâ aklıma geldikçe kötü hissederim kendimi. Aldatsam bu kadar kötü hissetmezdim.
Gerçekten de kötü olmuş ama yapacak bir şey yok
Aynen. Zaten yıllar geçti üstünden. Bu saatten sonra önemi de yok.
Heath ledger/Joker özlüyoruz ve saygıyla anıyoruz.. Ben kimsenin hayatında kötü karakter olmadım. ama benim hayatımda kötü karakter olmaya çalışanın kötü karakteri olurum. ve umursamam da.
En güzeli
Cevap
19Cevap
Hayır olmadım. Ben kendi hikayemin kötü karakteriyim. Sadece kendimi kırıp kendime kötülük yaparım
🥲🥲
Olmuşumdur illa ki...:))
Ona ne şüphe...:))
Olmuşumdur belki. Allah'ın dediği olur bilemem
Ulan pisivenk
Olmuşum, hiç dert de etmiyorum açıkçası. Herkes kendi penceresinden bakıyor, kimisi yargılamayı tercih ediyor. Kimsenin bile isteye kalbini kırmak için hareket etmedim, kendimi koruma ve hayatıma yön vermeye çalışırken başkasının isteklerini değil kendi isteklerimi ön plana almış olmak bile o kötü karaktermiş gibi tanımlanmak için yeterli olmuştu. Olmaya devam edecektir, kendime iyi geldiğim ve kimseye zarar vermediğim sürece başkasının hikayesinde nasıl anıldığım ile ilgilenmiyorum.
Kötü karakter olmayı seçmedim. Ama kötü karakter tanımı mutlaka birilerinin hikayesinde kalmışımdır. Kimse kimseyi saf iyi görmez en azından herkes tarafından saf iyi diye kimse tanımlanmaz.
Kesinlikle
Bana ve sevdiklerime haksızlık yapanların tüm hikâyelerinde adalet için kötü karakter olmayı göze alırım, iyilik için kötülük yaparım herhangi bir konuda haksızlık yaşatanlara boyun eğmem..
Hep iyi karakter oldun ama kötü karakter ilan edildiğim de oldu…
bilmiyorsan görmüyorsan daha doğrusu bilmek görmek istemiyorsan yapılamıyor bir şey …. İnanmak istediğini önce kendine ilan ediyor insanlar
Hayır böyle bir konuma hiçbir zaman düşmedim düşmem de çünkü kimsenin hikayesine karışmam ver yer almam.
Kötü bir şey yapmadım ama illaki olmuşuzdur birinin çıkarına ters bir hareketiniz olduğunda illaki hikayesindeki kötü kişi bir şekilde olursunuz hiç bir şey yapmasanız bile bazen kötü kişi siz ilan edilebilirsiniz hayat biraz böyle nedense
Herkes mübarek sütten cıkmış ak kaşık.
Ben oldum. Yine olsa yine olurum. Kimsenin benim hayallerimle oynamasına müsade etmem.
Oldum. Açıkçası pek de umrumda değildi durumu düzeltmeye de çalışmadım. Kim beni nasıl biliyorsa bilsin
Zannımca olmadım. Ama canımı yakanı da affetmedim. Söylemem gerekeni söyledim, yapmam gerekeni yaptım.
Birinin mi? 🤣 Birçok kişiye musallat olduğum doğrdur. 🤣
Cevriye'ye de talibim. 🤣
oldum cokda gurur duyuyorum bu yüzden
hakedene hak ettiği gibi davranicaksin
Kötü olmuşsam karşı taraf kötüdür. Kötülükle isim gücüm yook- hakedilmiyorsa
Olmadım diyemem çünkü olduğumdan haberim olmaya da bilir. Olmuş olabilirim.
Küçükken benden küçük çocuğa çok kızıyordum yaramazdı ama yinede pişmanım ya
Kimsenin kötüsü olmadım galiba.
Biliyor musun neyi farketim? her şey plana göre gittiğinde kimse paniklemiyor, plan korkunç olsa bile..
Aynen öyle
Mutlaka olmuşumdur :D Hak eden varsa kötülük yapmaktan çekinmem, kolay kolay kötü biri de olmam ama bir kere gıcık olduysam kimse benden iyilik beklemesin.
Evet oldum bi kere yani görmek istedigi gibi gördü diyelim
Bilerek yaptığım bisi değildir genelde kötü insanlara denk gelirim
Ben kötüyüm bu düzen için, ama değilim asla kötülük.
Umarım olmadım insanları üzmemek için elimden geleni yaptım
Sanmıyorum sevdiğiö ve değer verdiğim birine tüm özveri, saygı ve sevgimle gidiyorum
Mutlaka herkes birilerinin hikayesinde kötü karakter olmuştur...
Sanmıyorum olmadım hiç hatırlamıyorum sanırım hep birinin hikayelerinin safı oldum 🤣🤣
Olduysam bu onların problemidir dünya iyisi insanım
Hikayelerin doğrusunu anlatmadığım için kötü olduğum doğrudur.
Maalesef sonrasında da bunun sonucunda çok kötü şeyler yaşadım
Hayır hiç olmadım
Umursamam. Olmuşumdur her halde.
Hayır olmadım
O bile olmadı ama keşke olsaydı diyorum bazen
Düşündüm hayır olmadım bunun övünülecek bir tarafı yok böyle olması lazım zaten
😌
Hayır olmadım
Çünkü. O hikayenin. Farkındalık Sahibi olan taraf bendim yapılan kötülüğe unutmak mümkün değil Yaşadıklarım benim sınavımdı bana o anlarda nasıl davrandığınız. Sizin. Sınavınız
Kötülüğe kötülükle karşılık verecek kadar iradesiz değilim. Ama yapılanı ödetmeye çalışırım. Yanına bırakmak çok klasik geliyor
Oldum galiba ya 🥹
Olmamışsındır sen deseneee 😂😂
Oldum asıl kötüler cok iyi olanlardan cıkar cnkü iyi olanlar ezildikce acı cektikce kendini savunmaya alır
Kendim icin oldum.
oldum evet çok eğlenceliydi
Benim kötü olmam için uğraşanlara kötü olduysam ancak keyif alırım tabii ki
Olmuşuzdur illaki.
Teşekkürler dksj
Kim nasıl olmamı istediyse öyle oldum..
😌🙏
Ona göre öyleydim güya. 😒
Umarim olmamışımdir...
Olmaya zorlanmışımdır. Kırılırsam kırarım.
Biliyorum.
Olmadım ama keşke olsam
Kısmet
Olmadım.
Evet olmuşumdur. Profil yazım olur bizzat
Çok güzel olmuş, çok mantıklı!
Ne yazık ki gençken yaptık öyle hatalar
Olmamışımdır yav
Oldum ne yazıl ki 🥹
olduk muhakkak
Ben genelde kötü karakter oldum
Sanırım birisi için öyleyim