selamlar, ben şahsen Klaus Mikealson, Megatron, Supernatural'den Lucifer gibi karakterlere çok sempati duydum :D başka karakterler de var tabi ki ama şu an aklıma gelenler bunlar. Peki, siz dizi ve filmlerde bulunan kötü karakterlere sempati duyuyor musunuz?
Hiç dizi ve filmlerde ki kötü karakterlere büyük sempati beslediniz mi?
Negan diyorum Jeffrey efsane yaptı karakteri.. Rolünün hakkını sonuna kadar veren kaliteli bir oyuncu. TWD'de Negan ile kötü karakteri canlandırmasına rağmen herkesin gönlünü fethetmiştir. Ayrıca harika bir ses tonuna sahiptir. Konuşsun sabaha kadar dinlerim :D
Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo yarışı filminde D. K. karakterini oynayan Brian Tee nin performansını çok beğenmiştim hem arabası hem canlandırdığı karaktere büyük hayranım bence gelecek Hızlı ve Öfkeli filmlerinde D. K. karakteri geri dönmeli dost olsunlar arkadaş olsunlar o da aileye katılsa muazzam olur 😇
Lucifer karakterine ben de sempati duyuyordum yaa. Özellikle Sam karakteri cehenneme gidip de geri geldiğinde, Lucifer sürekli musallat oluyordu ve Sam de göndermek için avucuna bastırıyordu. Adamın elinde resmen meleksavar tuşu vardı 👀
Zaten Joker gibi kötü karakterleri daha çok seviyorum. çünkü hayatın gerçeklerini biliyorlar ve iyiler de acı çekince kötüye dönüşüyor zaten tek fark kötüler bir adım önde