Kötü karakterin sahnelerinde "Geldi yine tipini sevdiğim" nidaları atma durumlarınız var mıdır?
#Cassie

Evet, bazı kötü karakterler cidden sinir bozucu olabiliyor. En son Breaking Bad izledim mesela. Tuco'ya sinir olmuştum. Ondan sonra eski Yeşilçam filmlerinde Bilal İnci ve Erol Taş'ın oynadığı karakterlere de uyuz olurdum. Bir de Tarkan'ın Güçlü Kahraman filminde Çinli Van ki You'ya ayar olmuştum. 😅😂 O an elime bi kılıç verseler ekranın içine girer herifi ben doğrardım o derece..
Haha, ne diyorsun? Her bölüm böyle avliyorum enayileri 😂😂
Cevap
18Cevap
Bunu sadece bir dizide, bir karakterde yaşadım. Adama o kadar sinir oluyordum ki kin kusuyordum sürekli ajfjejd
Küfür ettiğim bir çok kötü karakter var. Sevdiğim, davasında haklı gördüğüm karakterler de var.
Hemde nasılll hele hele onun öldüğü sahnede sanki ben intikam alıyor muşum gibi oluyorum
Fazlasıyla beslerim. Ağzıma ne geliyorsa söylüyorum bazen. O sırada annem: "dizi o dizi!" diye uyarı yapıyor. Biraz olsun kendime geliyorum.
Joker Batmanın kibirli İngiliz g*tünü terlemesinden ayrıca zevk duyuyorum, ne sövmesi.
Hayır kötü karakterler bana daha ilgi çekici gelmiştir Sauron ya da Dark Vaderi severim
Bazen beslerim ama bazen kendilerini sevdiriyorlar.
Evet çoğunlukla 😅Ama bazı filmlerde sempatik geliyor bazı kötü karakterler o zaman demiyorum
Geldi yine tipini zzzz sanki bu kelimeyi bir yerden hatırlıyorum😂
hayır... özellikle bu karaktere sempati besliyorum.
Beslemem. Kötü karakterler beni yansıtıyor, daha çok seviyorum.
Sauron çok sağlam bir karakterdi şu Yüzüklerin Efendisi evreninin en güçlüsü net ilham aldığı karakterin gerçek hayatta bir karşılığı olması da olayı ayrıca esrarengiz hale getiriyor.
Bütün sevgi sözcüklerini kullanıyorum.. Bazen dişlerimi bile sıkıyorum.. "ah keşke ben orada olsaydım..!" 😄
Kaliteli kötüleri severim ve seyir zevki verir bana ama sinir bozucu, çıldırtıcı bir tipse soylenirim o karakter çıktığında
Tam tersi
bazı kötü karakterleri seviyorum ben
üzülüyorum onların haline :)
Game of trohons dizisinde Ramsey Bolton picini hiç sevmedim 😃
Çoğunlukla değil ben çoğunlukla iyi karakter adı altındaki canım karakterlere söverim
Hayır aksine seviyorum hdjfh
Yok ya kin gütmem onlar da etmek kavgasında :D
Voldemorta hala besliyorum asdfh
Hayır saygı duyarım sanatı icin.
Ahahaaa tipine mırladığım diyorum ben 😂😂
Beslerim valla hatta sayar, söverim.
Hayır, beslemem. Akışa kendimi bırakıp gidiyorum
Hayır sempatik geliyor
yok kinlenmem film icabı
Yoo aksine çok seviyorum
Hayir severim bazen kazanmalarini isterim
evet 😠