Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bana soru sormayın baya sıkıntılı bir yer ben soruyorum burdan direkt istifa etme gibi bir şey mümkün müdür bunu soruyorum?
iş yerinde kiler uyuz çok yavaş ve benciller. Hiçbir iş yetişmiyor her işe benim koşturmamı bekliyorlar. Sallana sallana iş yapıyorlar hayatımda hiç bu kadar yavaş ve bencil insanlar tanımadım. Ben buraya dayanamıyorum. Deneme süresindeyim direkt istifa versem olmaz mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani onlarda maaşlı çalışıyor sen kendini perişan etme onlar için
Ya hepsi cephe almış gibi hepsi çok uyanık yeni gelene ezziyet etme derdinde fakat içlerinde bir tane bile yardımsever iyi niyetli yok , yöneticileri yok gibi bir şey o kadar işte çalıştım bu kadar kötü yönetilen bir yer ilk defa görüyorum
Yol yakınken istifa et istifayada arkadaşlar mobing uyguluyor pek çalışmaya niyetleri yok yaz
Çık ayağına blöf yaptılar ben ilk başta çıkmak istedim işlerine gelmedi sonrada ihbar süresi dediler katlanırım diye düşündüm ama hergün zulüm her gelen müşteriden şikayet alıyorum ve hep onların çalıştığı bölüm çünkü çalışmıyorlar yavaşlar işten kaçıyorlar. Benim çalıştığım yerlerde müdürler bu konularla ilgilenirdi kimse savsaklayamazdı. Ben hiç görmedin yani böyle sorunlar. burada herkes kaçabildigim kadar kaçayım kafasında yetkili kişiyle bunları konuştuğum halde böyleler. birde bana yapabileceğim bişey yok diyor bende benimde yapabileceğim bir şey yok dedim mobingin dik alasını yapıyorlar. Bunlar bu performansla hiç dikiş tutturamazlar
Yol yakınken ayrıl kendini heba etme orada baksana herkes yolunda olan sana olur
Çok sinirliyim çok psikolojim bozulacak diye korkuyorum. Daha doğru düzgün yöneticileri yok hiçbir şeyede yanaşmıyorlar haftanın birkaç günü geleyim dedim onada yan çizdi. Aldıkları elemanların hepsi işten kaçan tembel orada iş olduğunu bildiği halde o yeni elemanın tarafında oldu. Bu kafayla çoktan batmış olması lazımdı o dükkanın. İş yapmasin diye eleman alan bir şahıs. Tabi kendi dükkanı değil ya kendi malı olsaydı ben görürdüm onu.
İnsan oğlu böyle işte kendi işine sahip çıktığı gibi cikmiyor başkasının işine ama ordan evine ekmek götürüyor
Helal değil bence o ekmekte ben niye çıkıyorum ben niye yoruluyorumda onlar kılını kıpırdamıyor hiç ahlaklı değil
İnsan oğlu böyle maalesef sen oradan uzaklaş psikolojin daha fazla bozulmasın
Birde heryer öyle diyenler var ya hiçte her yer öyle değil kendi malı gibidir sahip çıkan müdürlerde tanıdım ben Allah korkusu olan. Fark bu işte herkes farkını belli ediyor
Tabiki iyi olanlarda var ama dünya böyle iyi kötü her var
Sen yenisin galiba 🤔
Yeni sayılmam üstelik ordakilere göre çok daha tecrübeliyim ama kötü yönetilen yerlerde büyüme şansı olmaz ve tercihim asla değil
Senin yaşadıklarını hissettiklerini sen daha iyi bilirsin hayat bu karardan sonra senin için iyi mi olacak bunu düşünerek adımını atmalısın.
İyi olmasa da bir yoluna illaki girecek düşüncem bu. Burası da hali hazırda çokta iyi bir yer olmadığına göre?
Hayırlısı olsun hakkında, bir adım atarken ileriki adımlarının da planlarını doğru yapmak en iyisi olur.
Hep öyle yapardım artık bir noktadan sonra demekki çok düşünmemek gerekiyormuş diyorum bazen çok düşünmekle de doğru kararı veremiyorsun çünkü.
Umutsuzluğa kapılma 😊
Her iş yeri sorun
Bu kadar değil o kadar değil yani kafayı yersin içinden çıkamıyorum bu ne rahatlık pes diyorum yani pess
İnan çoğu yerde yaşayacaksın bunları ne meslek
Allah korusun aman aman Allah uzak etsin niye yasayayım birçok yerde çalıştım tabiki her iş mükemmel değil ama bu kadar kötü de değil.
Allah bundan sonra iyisini versin sana gülüm
Amin amin bunun gibisini hiç vermesinde temennim o. O bencil arkadaşlara da kendileri gibi bir yol hayat diliyorum
Senin iş ne ki bu kadar çete sana karşı
Bana karşı olmaları uyuzluklarından onu burada yazmam. Seçilmiş insanlar
Yaz baa kız
İstifa et geç
İstifa etmek istiyorum bana gitmeden önce haber vermen gerekiyor diyorlar iki hafta önce. Ama buna gerek var mı? Bunu öğrenmek istiyorum?
Deneme süresindesin diyorum ya direkt istifa edebilirsin habersiz
Sektör nedir?