Kişilik & Karakter Birisi sinirinizi bozunca napıyosun uz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sessiz mi klaıyorsun, yoksa cevap mı veriyorsunuz. Yoksa daloyormusınuuz saç baş hangisi 😅😂😆 Güncellemeler1 yıl Yengeç kadı ı gerçekten sinirimi bozuyor işyerinde bıtane vardı oda öyleydi konuşmuyosun laf atıyodu konuşuyorum tersliyordu allahın egoist leri Birisi sinirinizi bozunca napıyosun uz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. benim sinirimiz bozamazlar 1 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cevap veririm ama sinirim bozulmaz, sinir bozarım. 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Oo burcun, 😧 Yorumla rubytheghost 1 yıl Akrep Yorumla Soran 1 yıl Güzel miş Yorumla rubytheghost 1 yıl Senin? Yorumla Soran 1 yıl Yayyy Yorumla rubytheghost 1 yıl Seninki de güzel yaa zeki olur yaylar Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 😅😂😆😊🥰😍 Yorumla rubytheghost 1 yıl 😘😘😘 Yorumla Soran 1 yıl Öptüm 😂😅😆 Yorumla rubytheghost 1 yıl Önce ben öptüm 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Pekiiiiğğ Yorumla Soran 1 yıl Helal olsun sana Yorumla
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Izliyorum sadece 2 9 Yorumla Soran 1 yıl Neyii Yorumla Melodiieejj 1 yıl Sinirimi bozmaya calisan kisiyi😀 aptall gibi gozukuyo oyle tipler genelde Yorumla Soran 1 yıl Haa senin burcun ne😅😂 Yorumla Melodiieejj 1 yıl Boga Yorumla Soran 1 yıl Vaaolvv Yorumla Melodiieejj 1 yıl 😬😬 Yorumla Soran 1 yıl Ne olduya Yorumla Melodiieejj 1 yıl Birsey olmadi gulucuk atim 😆 Yorumla Soran 1 yıl Heeğğtmm Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl ben sinirlenmem 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye senin, duygun yok mu Yorumla
nevrotiksin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bende ağzına… 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Kimin😅😂 Yorumla nevrotiksin 1 yıl Sinirimi bozanın Yorumla Soran 1 yıl Burcun ne Yorumla nevrotiksin 1 yıl Yengeç Yorumla Soran 1 yıl Aman benden uzak dur sakı gelme Yorumla nevrotiksin 1 yıl Ahaha niye Yorumla Soran 1 yıl Lan kavga ettiğim burç bu benim diyorum sana Yorumla nevrotiksin 1 yıl Ne yaptı Yorumla Soran 1 yıl Azarladı beni Yorumla nevrotiksin 1 yıl Hak ettin demek 😝 Yorumla Soran 1 yıl Sabah, bende onu, azarldım cvp verdim emir verdi bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Değişiyor. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama sürekli seni eziliyor da sürekli kendi bilmiş liğini taslıyorsa ve hep kendi bildiği doğru gibi konuşuyorsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cahil diretmesini sevmiyorum çok can sıkarsa söyleyeceğimi söylerim ya da susar cahille sohbeti keserim. Yorumla Soran 1 yıl İyi yapıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sessiz kalırım genellikle sen peki 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sessi kalıyorum çok, üzerine gelirse güzelce cevabını alıyor ızatorsa yine alıyor 😆😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha iyi bakalım 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onu bunu bırak da şu an napiyosun çok canım sıkılıyor Yorumla Soran 1 yıl Kavga ettiğim doğrıdur lisede dövüşmüştüm 😂😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim sinirimiz bozamazlar
Cevap veririm ama sinirim bozulmaz, sinir bozarım.
Oo burcun, 😧
Akrep
Güzel miş
Senin?
Yayyy
Seninki de güzel yaa zeki olur yaylar
Teşekkürler 😅😂😆😊🥰😍
😘😘😘
Öptüm 😂😅😆
Önce ben öptüm 😂😂
Pekiiiiğğ
Helal olsun sana
Izliyorum sadece
Neyii
Sinirimi bozmaya calisan kisiyi😀 aptall gibi gozukuyo oyle tipler genelde
Haa senin burcun ne😅😂
Boga
Vaaolvv
😬😬
Ne olduya
Birsey olmadi gulucuk atim 😆
Heeğğtmm
ben sinirlenmem
Niye senin, duygun yok mu
Bende ağzına…
Kimin😅😂
Sinirimi bozanın
Burcun ne
Yengeç
Aman benden uzak dur sakı gelme
Ahaha niye
Lan kavga ettiğim burç bu benim diyorum sana
Ne yaptı
Azarladı beni
Hak ettin demek 😝
Sabah, bende onu, azarldım cvp verdim emir verdi bana
Değişiyor.
Ama sürekli seni eziliyor da sürekli kendi bilmiş liğini taslıyorsa ve hep kendi bildiği doğru gibi konuşuyorsa
Cahil diretmesini sevmiyorum çok can sıkarsa söyleyeceğimi söylerim ya da susar cahille sohbeti keserim.
İyi yapıyorsun
Sessiz kalırım genellikle sen peki
Sessi kalıyorum çok, üzerine gelirse güzelce cevabını alıyor ızatorsa yine alıyor 😆😅
Haha iyi bakalım 😀
Onu bunu bırak da şu an napiyosun çok canım sıkılıyor
Kavga ettiğim doğrıdur lisede dövüşmüştüm 😂😅
Bilemedim efendim be