Kendini ailene yükmüşsun gibi hissetmek?

Bir hafta önce misafirliğe geldim bir akrabamıza annem 700 TL para vermişti yeter herşeye diyeee eğer biterse ben atarım demişti neyse ki o para bitti bugün alışveriş merkezine gidecektik akrabamla ama hiç param yoktuu sadece 20 TL param vardı ve yırtıldı o da sonrasında annem aradı babana yazmışsın ne yapacaksın parayı diyerek ısrar etti bende alışveriş merkezine gideceğiz yaşıtlarım da var yanımda akrabamın bana kıyafet almasını istemiyorum gönderin çalışıp vereceğim paranızı dedim ama annem ısrar etti yakının alır diye ama kızı çok garip bakıyor akrabamın bana almasını istemiyordu bu çok utanç verici bir olaydı babam da hemen sohbeti kapatmaya çalıştı.. zaten bir şey almayacaktım 300 TL gönderin yemek yerlerse yerim zaten alışveriş yapmayacağım dedim annem bunu da akrabama demiş o kişi de kızının yanında dedi ben veririm sonrasında gittik kıyafet aldı çok utanç verici hissediyorum kendimi hiçbir zaman ailem dışında kimseden para almadım anksiyetem var çalışamıyorum çalışmak istesem dahi iş bulamıyorum ama annem buna rağmen parayı ne yapacaksın orada dedi kendimi yük gibi hissediyorum aileme karşı. En ufak şey aldıkları ya da para verdikleri zaman şu an paraya ihtiyacım olmasına rağmen göndermediler akraban verir dediler. Ama yine de yaşıtlarım yanında demesi hoş değil kızı çok garip bakıyor çünkü sizce aileme yük oluyor muyum ne yapmalıyım.
Kendini ailene yükmüşsun gibi hissetmek?