Dostunuzun başarısıyla gurur duyar mısınız?
Yoksa içten içe kıskanır mısınız?
Sitenin %99'unun cevabı belli gerçi ama yine de sorayım :D

Dostunuzun başarısıyla gurur duyar mısınız?
Yoksa içten içe kıskanır mısınız?
Sitenin %99'unun cevabı belli gerçi ama yine de sorayım :D
Dostumun başarısı hakettiği biçimde kendisini bulduysa sevinirim. Ama bu başarı başkalarının üzerinden olursa sevinmem. Dostlarımla da açık oluruz birbirimize karşı.
Mükemmel bir bakış açısı
Teşekkür ederim ☺️
Evet önemli olan bu hayatta başkalarını takdir edebilmektir
Onlarn başarılarına destek olabilmektir
Ama bir dostum vardı ve benim başarımdan sonra benmle ilişkisini kesti dost bildiklerim hep nankördü
Üzülme kaderdaşım. Bir gün anlarlar...
Elbette başarısı da diğer hallerinde de gurur duyarım, yanında olurum. Sonuçta benim dostumsa herşeyimiz beraberdir.
( Suç ortağım bile olabiler 😅)
Aslan parçası 🤣🤣
Tabii 😎😂
Hep duydum etrafım başarılı arkadaşlarım ile dolu hepsi zehir gibi çocuklar Allah hiç birine sıkıntı vermesin.
Amin inşallah. Daim olsun.
Cevap
5Cevap
Evet yanında olur tebrik ederim.
Adamsın reis.
Eyvallah.
Tabiki gurur duyarım neden kıskanayım? Gerçekten dost olan biri dostunun iyiliğini düşünür zaten. Yoksa o dost degildir
Kuyumuzu kazanlar dostumuz değil mi şimdi? Nasıl bir metafor bu :D
Hahah cevabını bildiğin soruları soruyorsunnn
Kimin yalan söylerken daha yaratıcı olacağını merak ediyorum nihahahahah
Yalan söylemiyorum. İnsanları kıskanan bir yapım yok. Haset etmekten Allah'a sığınırım
Arkadaşımı kıskanıp kötülüğünü düşünecek olsam kötü bir insan olurdum
Estağfurullah. İnan bana biraz bakınca kimin gerçek kimin yalan söylediğini tahmin edebiliyorum. Sözümde seni kastetmemiştim. Yanlış anlamaya mahal vermek istemezdim. Üzgünüm.
Sorun değil
Evet gurur duyuyorum sana gelecekte ki fenomenim🤭👏🏽
Hahahahah teşekkür ederim. Ama düşünmüyorum. Yazdığın benceyi çok beğendim. Burada da tebrik edeyim. :)
Onca fenomenin içinde bana laf düşmez :D sıkıntı yok ben kendi halimde takılıyorum raadım hahah
Bak bak bak ağlatacaksın beni he haha teşekkür ederim Kraliçe elleira :D
Evet duyuyorum en yakın arkadaşımı neden kıskanayım asla öyle bir karaktere sahip değilim çok mutlu olsun hayatının her alanın da mutluluğuyla mutlu olurum üzülünce üzülürüm.
Duyarım. En sevdiğim özelliklerimden birisi. Dostum olmasına gerek yok, tanıdığım herhangi birisinin mutlu olacağı bir haber aldığında ben de onun adına sevinirim. Hasetlenmem
Sadece imrenme olur yani aa ne kadar güzel başardı keşke bende onun gibi yapabilsem gibisinden. Onun harici evladım gibi sevinirim shsiskksksk
Soruyu yazarken kıskanırmısınız yerine imrenir misiniz yazmıştım. Sonradan değiştirdim. Kıskanmak yerine imrenmekte kolay değil
Bende imrenme oluyor ya yani çok mu kötü çözemedim ama var o duygu bende
Duyarım , içimde fesatlık yok
O halde kralsın 🤣
Dostum olsaydı onunla gurur duyardım.
😥😥😥
Duyarım elbette. Fesat biri değilimdir.
Ne mutlu :)
Duyarım tabiki ama çoğu insan bunu yapmaz😀
Kesinlikle katılıyorum.
Duyarım elbette dostluk bu demektir zaten.
Sen adamsın çünkü :D
Ben gidip tebrik bile ediyorum
Ben de tebrik edeyim o halde. Sağlam bir karakter gerektirir :)
Tabiki o dostum benim
Duyarım.
her zaman : )
Gurur duyarım
Evet duyarm aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?