Gerçekten artık bıktım iyi biri olmaktan çok sıkıldım, herkes beni kullanıyor, zarar veriyorlar. İyi niyetimin kurbanı oluyorum her seferinde. Kötü bir insan olmak istiyorum, iyi olmak beni çok yıprattı, insanlara karşı taş yürekli acımasız olmak istiyorum. Nasıl kötü bir insan olabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Bu noktadan sonra pes etmemen gerektiğini düşünüyorum. Ben de böyle isyan ettiğim bir dönem. Daha güçlü olmam gerektiğini ve inadına nasılsam bundan vaz geçmemem gerektiğini öğrendim kötü olmak o kadar kolay ki... Bazen tek bir kelime veya cümlene bazen tek bir bakışına ya da tavrına bakar kötü olmak. Ama iyi olmak inan popiş ister, yürek ister, sabır ister, güzel bir kalp ister iyi niyet ister. İster de ister. Şimdi neden bu kadar kötü insan olduğunu belki daha iyi anlarsın. Çünkü kötü olmak çok kolay. Zora gelemeyenler de kolayı seçiyor.
Senin burada yapman gereken inadına olduğun gibi kalmak...
İyilik kazanacak...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlamazsin istesen de olamazsın. Kötülük yapmak istersin 5 dk sonra aklına gelince ben ne halt yedim diye içten içe kendini kemirir durursun. Hayatına alacağın insanları süzgeçten geçirerek daha az zarar görmeni sağlayabilirsin. Mesafeli davranarak kendi sınırını hudutunu belli ederek.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü biri olacaksan eğer kötülere ol, senin değerini bilmeyenlere kötü ol. Çünkü bütün insanlar vefasız değil. Ben artık öyle yapıyorum. Bu zamanda bazı insanlara iyilik yaramıyor. Zaten iyilik yapınca daha fazlasını istiyor. Bir kere iyilik yapmayınca vefasız olanlara da rastladım.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılHaddinden fazla iyi biri kendi isteğiyle kötü olamaz.
İyi niyetin suistimal edildiğinde kutbun değişir mıknatıs gibi düşün kırılınca N kutbu S kutbuna döner.
Ya nötr olursun ya da istemeden kötü olursun kötülük isteyerek olmuyor00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
52Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u +1 yılbencil olun sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni anlıyorum ama bu yenilgi demektir ve seni daha mutsuz eder. İyi biri olmak zordur. Dünya iyiler için daha zordur.
burada kilit nokta mesafe ayarlaması. Kendini değiştirmek yerine. Mesafeyi koruyarak iyiliğinin suistimal edilmesinin önüne geçersin.
20 Yorumla
+1 yılKötü olmak ekstra çaba ister. Sürekli düşünmek, strateji yapmak zorundasın. İyi birisin ama kullanılıyorsan bu demektir ki aradaki mesafeyi koruyamıyorsun. Kırmızı çizgilerini belirleyip kötü beyinlere yansitman gerekir. Bazen es geçmeyi de bilmek gerekir. Her yaptıkları kötülüğü (büyük bi sorun olmadıkça) kafaya takmak enerjini sömürmekten başka biseye yaramayacaktır. Sen kötülüğün sana dokunmasına izin verdiğin kadar huzursuz olursun. Hersey senin elinde🌸
10 YorumlaSen onlara benzeyerek onlardan birsi olunca senin gibi masum birisine zarar veren serefsizlerden bir farkın olmayacak inan bana zamanla bu kararı alırsan zamanla onlar gibi hatta onlardan farksız birisine dönüşüceksin bırak onlar kendi hayatlarında ne yaparlarsa yapsınlar eğer onları mutsuz etmek kudurtmak çıldırtmak istiyosan çıkar o insanları hayatından ve onlar olmadan ne kadar mutlu oldugunu görmelerini bekle
00 Yorumlaİyi biri olmak zordur eğer kötü biri olmak istiyorsan her şeye yalan atarak başla. Umursamaz ol , kimseye selam verme , bazen tersle vs sana laf çakan olursa rövaşata ile karşılık ver. Tavsiye istediğin için bunları söyledim yoksa iyi biri olmak dünyanın en güzel şeyi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları umursamaycan kendine bakacan seni seveni sevecen sevmeyeni silecen.
Adamına göre davranacan sana iyilik yapana sende yapacan, sana acımayana sende acımaycan..
Hem kötü olmak inan daha kolaydır.. insanları takma kafana ölmüş, hastalanmış ya da yardıma ihtiyacı varmış banane deycen..
Sadece ihtiyacın kadar konuşacan.. çok yardımcı olmaycan bilmiyorum deycen geçecen..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Özlü sözler tecrübelerden süzülerek gelen deneyim dolu cümlelerdir.
Herkes kendine yakışanı yapar,
Bir kabın içinde ne varsa dışına onu sızdırır,
Sen doğru ol, iyi ol iyiler seni muhakkak bulur. Evet ülkemizde malasefki iyi biri olmak zor ama sen yine de vicdanını dinle, iyilikten ayrılma...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAw millet kafayı sıyırmış iyicene, insanlar iyi olmaya çalışıyorlar yorulduklarından dolayı bazı te bunun gibiler de kötü olmaya çalışıyor, iyi olmaktan bıkanlarını da anca TR'de görüyoruz işte, laiklik sistemiyle kafayı yemişler şimdi de yeni aktrasyonlar arıyorlar.
00 Yorumlaiyi bir insan olduğun için değil iyi niyetinin sustimal edenlere karşı dikkatli olmadığın için seni kullanıyorlar, zarar veriyorlar sen iyi insan olmaktan vazgeçme ama daha uyanık ol bu tür konularda
00 Yorumla
+1 yılZaten önemli olan herkesleşmemek. Canını yakıyorlar diye onlar gibi olacaksan senin onlardan ne farkın kalır ki? Herkes bir gün yaşattığını yaşar. Er ya da geç. Sen her şeye rağmen silkelenip yola devam etmelisin. Onlar gibi olmamalısın.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Kanka bir anda kötü olmiyorsun kötü olabilmek için senin yollarindan geçiyor herkes sonra vicdan azabini kaybediyorsun ardindan her seyi yapacak güc senin elinde oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben sadece kötü insanlara karşı kötü olmak istemiyorum iyi insanlara karşı değil. Asla hayvanlara falan da zarar veremem
Soran+1 yılBen hepsini gördüm hala merhametimi kaybedemedim 🥺
Gel söyliyim şimdi hayır demeyi öğreniceksin sevmediğin biri konuşurken onu değersiz hissettir ayakta konuşuyorsa küçümseyici bir şekilde ayaklarına bak oturuyorsa o konuşurken konuyu değiştir kavga etmekten çekinme. yok okadar kolay değil ben yapamam diyorsan o zaman hayatının sonuna kadar eziliceksin bol şans
10 YorumlaRuhun kötü değilse kötü bir insan olamazsın tatlım Boş ver ya Kötü olma sen iyi olmaya devam et kötü bulur belasını
02 Yorumla
Soran+1 yılKötülere hiçbir şey olmuyor maalesef
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmak demek kendini kullandıracağın anlamına gelmiyor. Bu iyilik değil saflık oluyor. İkisi arasında fark var. İyi olmak da kişinin kendi karakter seçimidir.
00 Yorumla
+1 yılSen kötü olamazsın ponçik. Çünkü meşrebin müsaade etmez buna. O yüzden kal böyle. Sadece insanlarla samimi olma. Kalbini kıracağıni düşündüğün tiplerden uzak dur. En pratik çözüm budur çünkü.
01 Yorumla- +1 yıl
Okudun mu yazdığımı ponçik
Bunu senınle uzun uzun konuşuruz istersen ama olay kötü biri olmak değil
Senin yaptığın iyilikten çok alçakgönüllülük birine net ifade vermek kötülük değildir cidden insan gibi davranmaktır örneğin biri senden bir şey istediğinde senın vermek istememen en dogal hakkındır ve bu kötülüge girmez empati kurmayanlara empati yapma yerine göre samimiyet ver ama rahatsız oldugun an tavrını koy sana karşı çıkan oldugu an sende ona karşı çık insanlara kelimelerle degil eylemlerle yanıt ver00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü olmana gerek yok sadece hayır demeyi öğrenmen lazım. Hoşuna gitmeyen birşeyi söylemeyi, mesafe koyabilmeyi, hayır diyebilmeyi bilmen yeterli korunmak için
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılPeki mesela sizinle kavga etmek isteyen birine karşı ne yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılKavga edip yüzleşmekte bir tercih. Umusamayıp kendi kendine patlamaya bırakmakta bi tercih.
İyi biri olmakla kendini kullandırtmak arasında fark var canım. Aradaki farkı çözüp çevrene de yansıtabilirsen senin açından daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaÖnce iyi bir hayat kadını olarak başlamalısın çalışmalarına
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka ne alaka
Olma, iyi olmaktan vazgeçme. Yoksa kendine zarar verirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAksine iyi insanlara zarar veriyorlar hep. Kötülere hiçbir şey olmuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun iyi olmak değil. Pek. çok insan kendisinin farkında değil İyiliği yaranmak için yapıyor olduğundan ve bu er ya da geç anlaşılır. İyilik mecburiyet değil bir Tercih olduğu zaman durum değişektir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana iyi bir haberim var. Iyi biri olduğunu düşünüyorsan zaten kötü birisindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilimm
- +1 yıl
Insanların seni kullanması iyi bir insan olduğunu göstermez. Insanlara karşı taş yürekli olmak vb de kötü olduğunu göstermez. Bana kalırsa herkesin kafasında farklı bir sen var, kimi seni çok iyi kimi kötü olarak görür. Ama genelde ben çok iyiyim diyenler kötüdür. Iyi insanlar ben iyiyim demez.
Ulan bende kötüyüm azıcık iyi olsam olurdu ama olmuyor
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kötüsğn mesela? Hiç mi vicdanın merhametin yok
Soran+1 yılPeki hiç insanlara zarar verdin mi fiziksel olarak
Soran+1 yılNaptın ya anlatsana
Soran+1 yılNasıl böylesin annen baban da mı kötü
Soran+1 yılBen senin kötü biri olduğunu düşünmüyorum.
Soran+1 yılKötğ insan insanlara hayvanlara zarar verir genellikle fiziksel zarar daha kötüdür
Soran+1 yılHdnshsjs tamam
Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. iyi insanlar isteseler de kötü olamazlar merhamet duygusu bunu engeller
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKötü olmana gerek yok. Hayır demesini bil yeterli
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kazık yedikçe içindeki güzel hasletler de azalıyor merak etme zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimseye yüz verme ciddi biri ol böyle yaparak yalnız kalırsan da olsun en azından kullanılmamış olursun. Ki yalnız kalmazsın bu haytta herkes kötülerin peşinden koşuyo iyilerin değerini bilen yok
00 Yorumla
+1 yılİsteyerek olunan bir şey değil valla ben de sıkıldım bu durumdan
00 Yorumla
+1 yıliçindeki iyi gerçek iyi ise asla bundan kurtulamazsın
00 Yorumlaİyi biri olmaktan sıkılınca kötü olmaya başlıyorsun merak etme..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Bence sen iyi biri olmaya devam et. Yapılan iyilikleri balık bilmez ise Halik bilir boş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslinda kotu veya iyi olmana gerek yok. Kendini oncelige koy , kendini dusun. O zaman ne kotu ne de iyisin. Bazen iyi derler bazen kotu derler bu sekilde. Denge iyidir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKötü olmak zorunda değilsin, iyiliği bırak yeter uzak tut herkesi... Çözüm bu...
00 Yorumla
+1 yılDuygularını kontrol altına alarak. Gerektiğinde iyi gerektiğinde hakkını arayabilen biri olmalısın.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Önce burnunu perdeye silmekle başla 😆 😁 😁 @Çiçekbal
00 Yorumla
+1 yılHayır demeyi, ters davranmayı ögreneceksin Bebişşşş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen gene iyi olmaya devam et fakat kendince sınırların olsun ve o sınırların dışarı çıkılmasına izin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kötü olmana gerek yok lakin kötü olan herkesi hayatından çıkartabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSimdi kotu olup baskalarinin iyi niyetini suistimal edeceksin onlari baskasini kullanacaksin peki onlar bunu hakkediyorlar mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır, ben sadece kötü insanlara karşı kötü olmak istiyorum. İyilere karşı değil.
- +1 yıl
O zaman yolun acik olsun sana yapilan iyiligi dr unutma kotuluge de kotuluk yapana kotuluk ile iyilik yapanada iyilekle cevap ver
Bu hayatta kötüler kazanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle maalesef ki..
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlamazsın aşkım çünkü ben de böyleyim ve biz gibiler değişemeyiz. boş ver iyilikten zarar gelmez, kaybetsek bile iyilikten kaybedelim.
00 Yorumla
+1 yılsende uzak dur insanlardan o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum ama işte nereye kadar
- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılKkim kullandi seni
06 Yorumla
Soran+1 yılcanım olduğumu anlayan HERKES
- +1 yıl
Ne oldugunu?
Soran+1 yılSlak yazdım sansürlemiş
- +1 yıl
Giz lden bir cikarmisin?
Soran+1 yılÇıkamam
- +1 yıl
Gel bi konusalm
+1 yılBende olucam sanırım Boyle giderse...
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucaz bilmiyorum ki
- +1 yıl
Çok basit işte kotu olmak..
. biri bişi deyince yapmamak gibi
Soran+1 yılYa olmuyor içim el vermiyor yani birinin kalbini kırsam bile vicdanım sızlıyor. Niyr böyleyim ben ya
- +1 yıl
He işte biz böyleyiz sonra gidip gizli gizli ağlarız 😂🤦🤦
Benim kalbimi kırmakla başla
02 Yorumla
Soran+1 yılYa senin kalbini neden kırayım ki
Umursamamakla hiç kimseyi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKötü biri olman için kötü şeyler yaşaman gerek
00 Yorumla
+1 yılİyilikten vazgeçme derim
00 Yorumla
+1 yılOlamazsın annem olamazsın
00 Yorumla
+1 yılValla bende bıktım Qmk
00 YorumlaCiddi dur soğuk görün cevap verme
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMayan neyse o sun. herkes fıtratı üzerine yaşar
02 Yorumla- +1 yıl
Bu senin blöf yeteneğine bağlı. Ama hak edene gerçekten kötülük yapacağım diyorsan sadece denemelisin
+1 yılİnsanları bencilce kullanmak işe yarar.
00 YorumlaBendeeeeeeeeeeeeeeeeee
00 Yorumla
+1 yılAma ben öyle biri değilim ki 🙂
00 Yorumla
+1 yılyeminle sen bensin ya
00 YorumlaIyi ama mesafeli ol kendini ezdirme yeter
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlamazsın kötü olunmaz kötü doğulur
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendi çıkarların için yaşa
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı