Sigara içmeyen alkol içmeyen iyi niyetli biraz yakışıklı bi çocuğum sevgilim tabş oldu ama şerefsiz olmayan değer görmüyor
3 ay
Sıktınız gerçekten. Kendinizi övmek için başkalarını kötülemekten vazgeçin artık. Çevremde onca erkek var, hepsi efendi iyi insanlar. Kiminin sevgilisi var, kiminin yok. Biraz nasip, biraz uyumla ilgili aşk ilişkileri. "Kızlar şöyle, böyle" diye genellemektense kendi hayatınıza bakın ve doğru insanı bulmak için biraz da çabalayın.
Ben sana sevgili bulamıyprum demedim sensin tamam en bilge en zeki
Öyle bir amacım yok. Saçmaladığını kabullenmemek için bu tarz ergence çıkışmana da gerek yok.
Olgunum ayağına yatma evlat tırnağım olamazsın emin ol haklıds değilsin bi bok bildiğin yok konuşuyon süt evlat bu dünyada iyiler hep ezilir
Cahille tartışılmaz derler. Bildirimi kapatıyorum. İstediğini yazabilirsin, nasılsa görmeyeceğim saçma düşünceleri. Neye inanırsan onu yaşarsın. Böyle ezık takılmaya devam et sen. 👌🏻
Ezik ne alaka ben basma modunu açtım sen git yakişikli erkek ara dediğin gibi:)
Pis varoş bişey bildiğini düşünen ama bi bok bilmeyen cahilin tekisin
İyi insan olmaktan sıkılman çok normal, yorulmuşsun belli 😔 Ama mesele “şerefsiz olmak” değil, sınır koymayı bilmemek. İnsanlar bazen iyi niyeti zayıflık sanıyor. İyi kalpli kalıp, kendine de değer vermeyi öğrenmen lazım. Net ol, istemediğine hayır de, herkesin hoşuna gitmeye çalışma. Değer görenler genelde kendine değer gösterenlerdir 😉💪
Cevap
5Cevap
“İyilik benim kendime olan inancım. Ben de biliyorum kimsenin buna değmeyeceğini.”
Jack London
İyi olmaya inadına devam edelim.
Bırak her şeyi. Boss bitch ol dostum. 🙂
Tm. Dostum.
brawu sana
Eyw reis
sende gerekeni yap gitsin
Valla hiç bir sevgilimim eline bile dokunmadım bu zamana kadar ilk bulduguma yapıstırcam artık
Dediklerinin hepsinde haklısın canlısına bizzat şahit oldum
Helal olsun sana tam sözünü söyledin
👍👍
Hadi ya
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?