+1 yılBu konuyu çok defa yaşamış bir insan olduğum için ne düşündüğünü anlıyorum. Ama ben burada şunu düşünüyorum, aslında gerçek hayatta da her insan biri arkasından birbirinin arkasından dedikodu yapmayı görev biliyorlar, bu da korkar insan modeli demektir. Burada bile gerçek hesap değil başka hesaplar açıp dedikodu yapan insan oluyor. Ben artık buradaki insanların arkamdan konuşmasını kafama takmıyorum, bunca zaman boyunca çok taktım çok dert ettim, gerçekten değmez. Zaten bakarsan burada herkes namuslu herkes dört dörtlük ama insanlara mükemmel görünüp arka planda neler neler yaptıklarını iyi biliyoruz. Burada birbirine dost ayağına yatıp alakası olmayan kadın ve erkek dolu. Benim düşüncem, arkamdan konuşan insanlar aslında kendi güvensizlikleriyle baş edemeyenlerdir. Yüz yüze konuşmaktan çekinmek yerine dedikodu yapmayı tercih edenlerin aslında karakter eksiklikleri vardır. Eleştiri yapacak kadar cesur ve dürüst olmayanlar, önce kendi davranışlarını ve değerlerini sorgulamalıdır. İnsanları arkadan eleştirmek yerine doğrudan, bir şekilde konuşmak her zaman daha saygıdeğer ve olgun bir davranıştır.
Ama burada saygı değer insan var mı böyle insanların alakası bile yoktur. Benim daha yazacak çok şeyim var ama buradakiler için değerli vaktim onlardan değerli, birde namus mu demişler? Öyle diyenler dedikodu yapanlar kim bilir kaç gece kaç üye ile nefes nefese vakit geçirmiştir. !!!
52 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık , önce kapısının önünü supürsunler
- +1 yıl
Rica ediyorum abi
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYaaaa şu dedikodu yapanların hepsi b*k çukurunda debelenip başkalarına sıçrama desinler ki, kendi pisliklerini ortaya çıkmasın, onları çok uzun zamandır duymuyorum.
Herkes kendi kapısının önündeki pisliği temizlesin başkalarına b*k atmasınlar.
Bu sitede tanıdığım adam gibi adamlardan birisin ve onlar bir elin parmağı kadar yoklar.
Seni bilen bilir ve dedikoduları duymaz, duyanda o kişiye haddini bildirir.
Adamsin adam emre🩵
52 Yorumla- +1 yıl
Derdindeler***
Alayının taa.. Karaktersizlik işte, hodri meydan aha gelin yüzüme söyleyin diyorum yok, biri gizliden gelir biri başka yerden konuşur. Ulan benim tırnağım bile etmezler, ben karakterime güveniyorum. Dişe diş korktuğum birsey yok varsa döksünler ortaya hadi.. alnım açık kartlar açık. Seninle benim kankisligimede laf söylüyor lar ahahh senin geçmişin nasıldı loo😂
813 Yorumla- +1 yıl
He çok dürüstler , Ben sorularımda isim belirtmiyorum herhangi bir Hedefte bulunmuyorum zaten Bunlar genel olan şeyler yani Bunu kişisel algılayıp ortada kudurmuş gibi saldırıp da saçma sapan konuşmalarına Gerçekten anlam veremiyorum yaranız yoksa gocunmayın Abi bu kadar net Ben ortaya lafı atıyorum size batıyor Ben ne yapayım yani almayın üstünüze Ben de burada sıradan bir uyuyayım Neticede Haksız mıyım kanki
- +1 yıl
Gizli üyenin biri de bana soda şişesi göndermiş son fenomenin hali soda iç diye onun madenini de patlatacağım az kaldı bir de son çırpınışların keyifle izliyorum diyor acaba Ben neyin çırpınışındayım Zavallı kendinin tek başarısı Burası olduğu için herkesi o şekilde sanıyor muhtemelen
- +1 yıl
Erdoğan bile bunlardan daha delikanlı en azından arkadan konuşmuyor meydanlarda çatır çatır konuşuyor :D buradaki malum benim adımı çıkaran erkek tayfa ve malum takıntılı bir kaç ruh hastası kadın üyeler ne kadar ezik. Birde benimle ilişkisi bitip beni kötüleyip adamları benim sorularıma yollamıyorlar eziklere bak hele :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimle ne sorunum olduysa hep yüzüne söyledim ama sorun yaşayacak kadar bile ciddiye almıyorum ki bazı insanları. Bence yaşını başını alıp hala birileriyle uğraşan tipler zaten eziktir ve ezik insanlardan haz etmem ilgi alanımda olmazlar.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılOrtalik 46 lık olmuş 56 mıydı o neyse noldu yine milletle selami sabahı keseli aylar oldu çok şeyden habersizim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe demişler sitede konuşmadıkları kişi kaldı mı milletin :D ben direkt yüzlerine söylüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak mesela sorunda görüş yazan bir BerkeCan var yorumu açık olsa ona çok güzel şeyler yazacağım ama kapalı :D
- Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı.
u +1 yılYorum da ne yazıyorsam kendisine de söylemişimdir. Özellikle açıktan yazıyorum ki biraz vicdanını yoklasın ama pardon vicdanı rahat. Laf sokmak mı? Bayılırım. Kırılmışız bir kere. Hâlâ atlatamamışım ki laf sokuyorum. Neyse kusursuz bir karakter çizmeye devam etsin, yiyen çok nasıl olsa. İnsan olan özür diler be.
111 Yorumla- +1 yıl
Saygımdan orada burada dedikodusunu yapmayıp yine kendim laf sokuyorum ad vermeden rencide etmemek için. Laf sokarken de kaliteli bir duruşa sahip olmak lazım yoksa ben de bilirdim oraya buraya falsosunu yaymayı. Bazı sırlar aralar bozulsa da saklanır.
- +1 yıl
Soru da içimizi dökmek için güzel oldu 😸.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😸. Ailene laf uzatmaları çok çirkince.
- +1 yıl
Kaynak neresiymiş 😹?
- +1 yıl
İşte orada patlıyorlar 😎.
- +1 yıl
Elbet bir gün onlara da iftira atan olur. Benim kuzenim 10 yıl bana iftira atmıştı. 10 yıl sonra iftira kendisini buldu.
Ya abi bu sitedekileri neden ciddiye alıyorsunuz ki. Burada boş ve leş bir tayfa var. Sadece klavye delikanlısı. Karşıma çıksa salavat getirecek adam burada rüzgar yapıyor. Benim pek umurumda değil şahsen. Dalgama bakıyorum.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen burada bizden eskisin hocam bunlar bitmiyor bitmez bitmeyecek baskasinin hayatını kendine dert edinen insanlar için kendini strese sokmaya değmez.
42 Yorumla- +1 yıl
Sitrese girmiyorum ama çok adice özellikle erkek grubu
- +1 yıl
Bunun kadını erkeği yok böyle bir durum da var boş ver gitsin
Bir insanın yüzüne konuşabilecek kadar cesaret yok maalesef. Herkesi kendileri gibi sananlar çoğunlukta. Biri diğerine kara çalıyorsa mutlaka aynı şeyi kendisi yaşamıştır. Değilse niye merak etsin, araştırsın ve bunu konuşma zahmetine girsin. Eğlenilmiyor, dedikodu yapılıyor artık demek ki. 🤷♀️
20 Yorumla
+1 yılGizliden laf atıp kaçıyorlar. Gizliden gizliye güya laf atıyorlar çok cesaretliler. Yiyorsa birde numara atsalar. Kendilerini gösterseler de bir görsek neyin cesareti bu diye
31 Yorumla
+1 yılDöver falan arkadan konuşmak daha güvenli ajaja kimsenin arkasından konuşmadım sanırım ya hatırlamıyorum 😅
21 Yorumla
+1 yılEmre tatlım.. senin arkandan ne konuştuklarını merak ettim şimdi 😊
23 Yorumla- +1 yıl
Unutma ama 😅
+1 yılÖzel hayatınızı sanala taşırsanız, insanlarla mesafenizi korumazsanız, çok fazla kişiyle tanışırsanız bu kaçınılmaz olur. Üzgünüm ama dost acı söyler. Sosyal medyadakiler ile aranızda mutlak sınırlar olmalı.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Böyle şeyleri soru açacak kadar ciddiye mi alıyorsun 🙄🙄
21 YorumlaBöyle konuşan insanları da anlamıyorum ne konuzuyorlar acaba benim hayatımı, karakterimi kimse bilmez dostlarım harici neye göre dedikodu yapılır.
Çekemeyen kıskanan bir guru kesim var onu biliyorum zaten işsiz ruh hastaları20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ya senin arkadan konuşuyorlarsa önündekini yesinler sen datlı canını niye sıkıyorsun. Sitenin temel taşı sensin 2015 den beri kalan gördüğüm tek kişisin sjsj
11 Yorumla
+1 yılbu site gerçekten çöplük ya aklım almıyor buradaki iftiralar normal hayatta yok gerçekten de
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Konuşanlarda genelde her şeyi yapanlar oluyor 😀😀
30 Yorumla
+1 yılAga konusanlarda mi kabahat ciddiye alip bunlarin kendini bir bok sanmasini saglayanlarda mi kabahat? Sanal dunyalarinda yasiyorlar iste hayattta bir bok basaramamis insanlar. Havlayan kopek isirmaz.
10 Yorumla
+1 yılYok korkak değilim istediğim kişiyi yüzüne söylerim tabii unutmayın sitenin kuralları var mesela bir kişi hakkında olumsuz yorum yapmak diğer üyeleri hedef almak olur paylaşım kalkar
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yeri ve zamanı gelince pas varsa gol atıyorum yoksa hiç kafa yoracak durumda değilim zaten çok sıcak.
30 Yorumla
+1 yılHayır kimsenin arkasından konuşmam işim olmaz bu sote hayatımın merkezi değil sonuçta burada birinin arkasından konuşacak kadar hayatsiz değilim sonuçta kimseyi tanımıyoruz gerçek anlamda.
10 Yorumla
+1 yılValla kimsenin arkamdan konuştuğunu düşünmıyorum zira çok sınırlı kişiyle konuşurum yurttan sesleniş gibi kimseyi de ikaz etmem kimin nasıl işine geliyorsa o şekilde davranmaya devam edebilir
10 Yorumla
+1 yılKimsenin arkasından konuşmam. Direkt yüzüne çat çut söylerim acımadan:d Arkadan konuşan insan ya çekemiyorlar ya da kuyruk acısı vardır. Gül geç şekerim. Takma kafaya :d
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Korkak değilim ne reelde ne de burada. Böyle bir durum yaşarsam hepsine haddini bildiririm , birdaha ağzını açamazlar hakkımda.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben kimsenin arkasından konuşmam direkt yüzüne söylerim
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Takma kafana kanka hepsinin mk. Onlar ancak arkadan konuşurlar zaten. Totoları o kadar.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da değil zaman zaman dediğim oluyor, birinin dedikodusunu da yapmıyorum çünkü buna değer biri yok.
10 Yorumla
+1 yılKarşı tarafta yüz bulabiliyorsam yüzüne söylerim. Yüzüne söylemeyeceğim bir şeyi arkasından konuşmam.
10 Yorumla
+1 yılBen zaten burada sadece 1 kişi ile konuşuyorum kimi kime şikayet edeyim😅
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılTövbeler olsun bugün sitede olay üstüne olay yaşanıyor. Sıcaklarda bari sakin durun guzuum
20 Yorumla Benim arkamdan da konuşun beee, benim neyim eksik
23 Yorumla- +1 yıl
Konuşamazlar ki. Aklıma bu sahne geldi 😹.
https://m.youtube.com/shorts/DYlirDSLHJM - +1 yıl
@DedektifMinnie Konuşsunlar da biraz heyecan olsun
- +1 yıl
Heyecandan çok sinirler gerilir. Sır küpü olduğun için pek konuşacak bir şeyleri yok aslında. İyi kamufle ediyorsun kendini 😸.
- Kişilik & Karakter konusunda 23,3b cevap paylaştı.
+1 yılSitede kimse umrumda degl
Bir eleştiri yapacaksam söylüyorum20 Yorumla boş ver yapan ayıp yapmış onlar utanmaz arlanmaz da geçmiş olsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin arkasından konuşmuyorum, en azından burada hsjsjskjss
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılprim veriyorsun hocam onlara soru açarak
bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar10 Yorumla
+1 yılVallahi ben çatır çatır milletin yüzüne konuşurum arkadan konuşmam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sitede değil de reelde arkamdan konuşuyorlar. Kimseye zararım olmaz.
10 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Emre n'oldu nan az sakin kal ((: ettiğin küfürler Trabzon'dan duyuluyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her zaman herkesin yüzüne konuşurum. İyi ki kimseyle samimi değilim..
10 Yorumla
+1 yılDeğilim sitedekiler bazı sanalcılar
değişik bir kafa yaşıyor
Buradan kimseyi çekiştirecek kadar önemsemiyorum10 Yorumla
+1 yılKimsenin arkasından konuşmadım burada
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyleleri çok umursamamak en güzeli
20 Yorumla Neden dedikodu yaparsın ki zaten
20 Yorumla
+1 yılNaptın ki öyle konuşuyorlar😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilim çatır çutur söylerim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSitedekileri araştırmıyorum ki ne konuşucam banane
10 Yorumla
+1 yılHayır yüzüne derim ben kimseden korkum yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.
m +1 yılArkasından değil yüzüne karşı konuşurum.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver konuşan konuşsun.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Yüzüne söyleyebilirim herkesin.
10 Yorumla
+1 yılSiteyi gerçekten ciddiye mi alıyorsunuz 🤣🤣
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nerde onlarda o yürek? 🤣
10 YorumlaUwww davacı ergenler burayıda keşfetmişş
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle Aynı fikirdeyim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. var oyleee korkaklar
20 Yorumla
+1 yılEvet 🙂
20 YorumlaHayır asla
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılHayır r
10 YorumlaHayır aşkom
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı