"Hissedebilenlerle susarak da anlaşabilirsiniz."
"Mario Levi."

"Hissedebilenlerle susarak da anlaşabilirsiniz."
"Mario Levi."

Bir arkadaşım var ki tam bir cins, tam bir gıcık. Ben daha ona bir şey demeden o ne diyeceğimi biliyor ve hayır diyor. İnsanın sinir eder böyle dedi hatta katil eder. Bazen Allah canımı alsa da kurtulsam diyorum. 😄 Ama yine de en iyi arkadaşım çok seviyorum onu. Tabii o yukarıda söylediklerim işin şakası. Ama gerçek olan şu ki ben demeden ne diyeceğimi biliyor ya.
😂😂😂
hayatımda çok nadir böyle telepatik yöntemlerle anlaşabildiğim kişiler olmuştur. Ancak bir mesele hakkında nedense anlık böyle tepkiler alınmaktadır.
Ruh ikizim odur tabi ki hissederim 😍
Bence de😇🍀
Rica ederim☺️☺️
Öyle bir arkadaşım var, aynı düşündüğümüz olaylarda ortam kalabalıksa otomatik olarak göz göze geliyoruz zaten. Böyle birine yakın hissetmemek imkansız bence.
Bencede benim de var ve sadece bakışmayla bile aynı şeylere gülmek iyi hissettiriyor😇🩷
Kesinlikle 😌
Cevap
22Cevap
Evet tabi ki de.. zaten kendime yakın hissettiğim güvendiğim insanla konuşmadan bile birbirimizi anlarız.. ama öyle bir kişi yok şu an için.
Olur bir gün öyle dostlar☺️
En çok bu insanlara kendimi yakın hissederim
Evet hissederim.. Nadir de olsa hayatımda böyle insanlar var..
Çok kıymetli ve nadir bulunan bir iletişim şekli...
Çok doğru✅
Ses tonumdan, yarım yamalak kelimelerimden.. nasıl olduğumu ne düşündüğümü anlayan biri varsa zaten çoktan yakınıma almışımdır.. en azından aklımda güzel bir yer vermişimdir demek
Konuşmadan anlaşmak diye bir şey yoktur bazı şeyler sadece tesadüftür fakat birbirini seven insanlar buna duygusal bir boyut katarak konuşmadan anlaşmak demişlerdir yani boş beleş.
Elbette bu zaten sadece yakınlarınla olur. İstisnai durumları saymıyorum.
Bunun için seni cok iyi tanımış olması gerek, konuşmadan anlaşabilmek özel hissettirir✨
Evet.. hissederim. Derdini dahi anlarim..
Konuşmadan anlaşıyorsam o kişi en yakınımdır
ne mutlu ki konusmadan sadece bakısarak gibi anlasıyorsam zaten kendime cok yakın kafa yapıma uyumlu bir insan ve aynı yöne baktıgım düsünce yapısı bir insan oldugunu bilirim
Tabii ki, en çok o kişilere yakın hissederim
Annemle anlaşırım.
💝💝
Evet hissederim
Anlaşmak için konuşmaya hiç gerek yok
evet en istediğim şeylerden
Sanaldan yok tabikii ahsjs gercekde kessinlikle
Yakın hissetmekten de ötedir o kişi
Evet, daha derin bir bağ oluşuyor arada.
Tamamen davranışlarına bagli
Kafa yapıma uyan biriyse evet
Evet çok özel ve nadiren olur böyle insanlar
Yüz ifadesinden anlaşılır herkesin
Kesinlikle hissederim
Kaçırma derimmm
E illaki
Hemde nasıl.
Hissederim.
Elbette
Hissederim
Kesinlikle